FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
eto sada prilike za prijateljstvo Manijaka i Green Monstersa, da zakopamo ratne sjekire barem sa Fradijem
zajedno da mrzimo Videoton ha ? 
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- corleone87
- Kontakt:
A fakat moglo bi se iskoristiti ovo da se uspostave neki kontakti..Vidis kakvo je stanje u navijackom svijetu da je taj ultra fazon i izazivanje nereda uzeo maha i dobro bi bilo jednu ovako jaku navijacku grupu imati kao prijateljsku..Evo pregledao sam ove postove na zvanicnoj i i mnostvo je komentara od strane Mađara koji nam cestitaju bez i jednog loseg komentara..SGD53 je napisao/la:eto sada prilike za prijateljstvo Manijaka i Green Monstersa, da zakopamo ratne sjekire barem sa Fradijemzajedno da mrzimo Videoton ha ?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Neka te bolan, vidiš da je ovaj do nje složio facu tipa "Šta je gledaš majmune, nemoj da ti usta razvalim"Elegant je napisao/la:
Zna li neko ovu malu ?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Prvo trebamo ocistiti **** u nasoj avliji pa tek onda pricati o nekim prijateljstvima. Necu vise pricati jer nisam kompetentan za dalju diskusiju.corleone87 je napisao/la:A fakat moglo bi se iskoristiti ovo da se uspostave neki kontakti..Vidis kakvo je stanje u navijackom svijetu da je taj ultra fazon i izazivanje nereda uzeo maha i dobro bi bilo jednu ovako jaku navijacku grupu imati kao prijateljsku..Evo pregledao sam ove postove na zvanicnoj i i mnostvo je komentara od strane Mađara koji nam cestitaju bez i jednog loseg komentara..SGD53 je napisao/la:eto sada prilike za prijateljstvo Manijaka i Green Monstersa, da zakopamo ratne sjekire barem sa Fradijemzajedno da mrzimo Videoton ha ?
+1
Stvarno nevjerovatno koliko govana od ljudi nama dolazi na tribinu.Fuj !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stvarno nevjerovatno koliko govana od ljudi nama dolazi na tribinu.Fuj !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- corleone87
- Kontakt:
Ko med vrcani..Elegant je napisao/la:
Zna li neko ovu malu ?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sad došo kući, nemam snage ništa napisati, previše sretan,a ujedno i izmoren. Volim te Željo

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Memija
Amir
Kosoric 
Daleko nas najbolji igrac u dvomecu protiv Madjara bez i jedne jedine greske.Željooooo je napisao/la:Pogledajte na 30:39 kako Dado razbi Geru ko beba zvecku
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Lijepa Madjarica
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Kako vi to sve stignete upratiti. Meni to izgleda sve ko jedan dobar sklop. Do koga god dođe lopta, uradi dobro. Koga god napadnu nema prolaza. Meni to nekako izgleda homogeno, jednolično, monolitno, baš pravi tim.
**** majku kud se ne ugasi Borac. Sad bi imali sigurne 3 boba i sa 3. sastavom
Ima li pregled svih prilika? Nemam volje da gledam citav snimak.
Dajte nam Subića mjesto Kvese.
Ne pamtim kada sam zadnji put bio ovoliko sretan. Tesko je bilo sta reci dok smo svi pod utiskom . Veceras je sve stimalo. Idemo se okrenuti Borcu, bez obzora sto im se klub nalazi u teskoj situaciji bice tezak protivnik.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kad bi bas nekog morao izdvajati, onda bi to bio stoperski par + Blagojevic. Perfekcija! 
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Sad gledam naslovnu od ovih ljigavaciljigavci.ba.. koje su to qrave. Zao mi Kvese sto ide,al momak je zasluzio , jako korektan momak i hvala za sve Kvesa. Mene dosta raduje Kosoric i Bogdanovic jbt napredovali su 300 %.. Kerim ko tajfun.. Baja se borio momacki.. Zoka kad ga je zabio imao sam osjecaj ko da sam ga ja zabio pred punim lavorom, ma svi su dobri bili da ne nabrajam.. ludi su ovo momci ,pravi fajteri .. moralo je ovo na dobro izaci .
Disciplina i trka drug, to je formula za uspjeh u jednoj Europskoj utakmici. Dok u našoj ligi još uvijek može proći individualni kvalitet pojedinca i dvije dobre lopte za dva gola i da riješiš brige.rodom s Mejtaša je napisao/la:Kako vi to sve stignete upratiti. Meni to izgleda sve ko jedan dobar sklop. Do koga god dođe lopta, uradi dobro. Koga god napadnu nema prolaza. Meni to nekako izgleda homogeno, jednolično, monolitno, baš pravi tim.
Protiv Standarda samo tražim ovo gore navedeno pa makar obje izgubili. A onako realno gledajući, jači su od Mađara čisto sumnjam da će svaki njihov šut završiti u Marjanovim rukama ili Kosorićevim nogama. Da bi se njih prošlo treba nam bar još 20, 30% bolja fizička sprema jer one naše padove u igri će oni sigurno znati da iskoriste za razliku od Mađara. Sad koliko je to sve realno, vidjet ćemo za 7 dana
Što se tiče Borca, odmoriti Blagojevića, Bajića, Memiju, Đelmića, Sadikovića i Kosorića. Nek' istrpi rezultat yebaji ga našit ćemo kasnije
Treba pokušati maksimalno pristupiti Standardu pa bar da odigramo gore pristojno da napunimo Koševo pa onda neka bude šta biti mora
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Blank123, lakilone, Proximic, SAMOREALN0 i 51 gost.