FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Najbolja zamjena za Kvesu bi bio Urdinov, steta sto ga uprava nije dovela.
Stvarno nemam riječi za osjećaj koji su nam pružili. Malo ću sutra detaljnije jer sam stvarno umoran ali ako ništa mogu im se zahvaliti za sreću od galaksije veću. Jel nam ono Amel Tuka igra desnog beka
?

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- corleone87
- Kontakt:
Trenutno kvota 8 protiv Standarda na nas
http://www.betexplorer.com/soccer/europ ... /U3W5d8Bn/
Evo ga izvjestaj
[youtube][/youtube]
http://www.betexplorer.com/soccer/europ ... /U3W5d8Bn/
Evo ga izvjestaj
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Opet vidim onaj stolnjak kafanski na press konferenciji...
Pa hebo majku zar se nije moglo nesto bolje naci, ovako k'o prosjaci. Ima li Kosevo salu za press konferencije?
Gdje je sad onaj **** Dilaver?
Pa hebo majku zar se nije moglo nesto bolje naci, ovako k'o prosjaci. Ima li Kosevo salu za press konferencije?
Gdje je sad onaj **** Dilaver?
-
- Kontakt:
Hvala svim našim vjernim Željovcima iz drugih gradova koji su podržali našeg Želju. Bez vas to ne bi bilo to. Drago mi je da ste sretni otišli kućama. Valjalo je doći po ovoj vrućini, potrošiti 3-4 puta više para nego nama lokalcima što nije lako na ovom kokuzluku. Dođite nam opet.
I kad ne možete doći znamo da ste s nama. Samo nedajte da se pitarluk koti u vašim sredinama jer nije dobar za glavu nikako. Greška komunističkog režima. Samo je jedan jači od ratova, režima i partija.
I kad ne možete doći znamo da ste s nama. Samo nedajte da se pitarluk koti u vašim sredinama jer nije dobar za glavu nikako. Greška komunističkog režima. Samo je jedan jači od ratova, režima i partija.
De mi recite ljudi nešto šupljiram sa ekipom, koliki je procenat Želji od Džeke?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
3 i po.
Ovo dođe ko ono je li Rovinj u Hrvatskoj ili Sloveniji. Uvijek je bio 3 i po.
Dati im dva igraca koji nisu u prvom planu i jos para za ovog !!!bojamora je napisao/la:Dajte nam Subića mjesto Kvese.
Zvijer !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
nemojte subica spominjati, valja sad zaspati, tek bi onda bili beton
perverzne bebe milomira odovica, sexy
perverzne bebe milomira odovica, sexy

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
rodom s Mejtaša je napisao/la:3 i po.

Šuti, rekoh 10%

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Eo braco u skladu s vremenom i privatnim problemima samo da se tuspasim. Desavanja na Jugu su trn u oku. Ali, svak ima sa nekim probleme, jos dodajte na to alkohol droge i slicno shvatite da kad se sretnu mora doci do problema. Danas je nazalost Jug bio mjesto "susreta" takvih. Al samo danas, ne zadugo. Bitno je da smo bili savrseni tamo gdje smo trebali a to je na terenu. Ne bih nikog da izdvajam osim gospodina Milomira Odovica. Utakmice sa Standardom dodju kao slag na tortu jer su po jacini odma iza Plzena ako gledamo ekipe s kojima smo igrali u Europi u zadnjih 5 godina. Cast Mariboru, izraelcima i slicno ali Standard je stepenica iznad zbog kvaliteta lige. Trebamo uzivati u tim utakmicama, svi zajedno jer smo zasluzili. Vidim pisete o alternativi na
lijevom beku, 90% ce Kvesu zamijeniti Uzelac. Veliko hvala gospodinu Dini Pekicu i jos vecem gospodinu i igracu, Josipu Kvesicu. Sretno majstore.. Pozz raja
lijevom beku, 90% ce Kvesu zamijeniti Uzelac. Veliko hvala gospodinu Dini Pekicu i jos vecem gospodinu i igracu, Josipu Kvesicu. Sretno majstore.. Pozz raja
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u 24 jul 2015, 01:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Svaka cast u svakom slucaju, ovo je veliki rezultat
interesuje me, koliko je bilo ljudi na stadionu danas (ako neko zna taj podatak)? Hvala 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
13-14 hiljada...slabija posjeta od očekivane
hvala ti Željo

hvala ti Željo

Zalaganje SVIH igraca je bilo za cistu 10-tku
(da ih ne nabrajam sad sve) - ali Blagojević je ipak odskakao
frajer je monstrum na sredini
ipak najjaci "igrac" Želje je zapravo Odović
takticki je išamarao švabu Dolla i sa svojim momcima izbacio tri puta skuplju ekipu u kojoj nastupaju Hajnal, Gera, Šestak - sve igraci koji su nekad tresli mreže po Bundesligi.
ova Željina mladost nema kompleksa i ne yebe živu silu

ipak najjaci "igrac" Želje je zapravo Odović

ova Željina mladost nema kompleksa i ne yebe živu silu

- Neandertalac
- Kontakt:
Ja cu kratko i jasno:
Milomir Odovic!!!
Svaka cast majstore, perfektno!
Poz za brata vrbanjusu@, odlicne vijesti, za janjeta i za gajbe piva. Ma i masazu sa sretnim zavrsetkom....
Milomir Odovic!!!
Svaka cast majstore, perfektno!
Poz za brata vrbanjusu@, odlicne vijesti, za janjeta i za gajbe piva. Ma i masazu sa sretnim zavrsetkom....

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
i cinilo mi se da je tako nesto - ali nigdje da vidim ovu veliku tribinu (zato i pitam), msm da je malo problem termin, da je bilo od 20h+ msm da bi bilo 2-3 hiljade viseshminka je napisao/la:13-14 hiljada...slabija posjeta od očekivane
hvala ti Željo![]()
![]()

jos jednom - svaka cast

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Po meni 17.000
Antolovic upisa asistenciju 

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
prije sat vremena sam gledao snimak utakmice na FACE TV i Baho rece da je bilo 18.000 na stadionu
ja mislim da je bilo i 20 milja....protiv Standarda ocekujem minimalno 25 milja
ja mislim da je bilo i 20 milja....protiv Standarda ocekujem minimalno 25 milja
-
- Kontakt:
Ma bilo je više od 14 šta vam je ba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.