Ma ništa, na nama je. Ni Nuspahića nam niste trebali poslati.Ajzea je napisao/la:Kako da vam se zahvalimo na Blagojeviću?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Ma ništa, na nama je. Ni Nuspahića nam niste trebali poslati.Ajzea je napisao/la:Kako da vam se zahvalimo na Blagojeviću?
Bio mi je drag igrač, ali je ispao šupak što se nas tiče.Ajzea je napisao/la:Kako da vam se zahvalimo na Blagojeviću?
Bas Slaviju Tito i to prosle sezone u kupu. Haj neka se nastaviNeverGiveUp je napisao/la:Ima li iko podatak kad smo zadnji put dobili nekoga u gostima.
Prošle sezone se to nije desilo :S
Danas je nastupio za juniore protiv vasih ,navodno se nije nista posebno iskazao,imao 2-3 prodora i to je sve.Dobili su vasi 3-0 dok su nasi kadeti pobjedili 2-0Pappy je napisao/la:Je li Vidović trenira sa prvim timom, ili i trenira i igra za juniore ? Ja sam očekivao da će on dobiti šansu u prvom timu, jer sam čuo da se radi o velikom talentu.
Tu sam i vidio. Eno imaš na temi okačio sam sastave. Rekli su mi prošle godine da je odličan u Branitelju bio, pravi strijelac.rodjenisa je napisao/la:Danas je nastupio za juniore protiv vasih ,navodno se nije nista posebno iskazao,imao 2-3 prodora i to je sve.Dobili su vasi 3-0 dok su nasi kadeti pobjedili 2-0Pappy je napisao/la:Je li Vidović trenira sa prvim timom, ili i trenira i igra za juniore ? Ja sam očekivao da će on dobiti šansu u prvom timu, jer sam čuo da se radi o velikom talentu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.