NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

tarrepl
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la tarrepl » 23 jul 2015, 11:08

delegat je napisao/la:Ispadate ove sezone 100% nista niste kvalitetno doveli u odnosu na vitez koji uradio kompletnu reorganizaciju tako da vam se ne piše dobro. Vitez je najviše potrošio para sad za ovu sezonu tako da ozbiljno razmišlja o ostanku i vise nego ostanku s vama sretan put u 1 federalnu želim isto sto ste vi nama pustili zajedno sa premijerom kantona Kad smo se borili za opstanak . Koji ste vi travnicani primitivci uvijek će Mo sad bit ispred vas . I josbjednom hvala premijeru i Vama stručnom stožeru sto ste nam ga zabili.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta si ti? vidovit ili? Pirota je potrebna ovoj lizi a ona vasa rupa od stadiona nikome. A jedva cekam kad budemo igrali protiv vas. Gledam vas na bazenu kad ste predstavili novu garnituru, ti pricas o nekim parama a nemate para da predstavite dresove kako treba.

LP
FK Sarajevo. NK Travnik.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 23 jul 2015, 11:30

tarrepl je napisao/la:
delegat je napisao/la:Ispadate ove sezone 100% nista niste kvalitetno doveli u odnosu na vitez koji uradio kompletnu reorganizaciju tako da vam se ne piše dobro. Vitez je najviše potrošio para sad za ovu sezonu tako da ozbiljno razmišlja o ostanku i vise nego ostanku s vama sretan put u 1 federalnu želim isto sto ste vi nama pustili zajedno sa premijerom kantona Kad smo se borili za opstanak . Koji ste vi travnicani primitivci uvijek će Mo sad bit ispred vas . I josbjednom hvala premijeru i Vama stručnom stožeru sto ste nam ga zabili.

Sta si ti? vidovit ili? Pirota je potrebna ovoj lizi a ona vasa rupa od stadiona nikome. A jedva cekam kad budemo igrali protiv vas. Gledam vas na bazenu kad ste predstavili novu garnituru, ti pricas o nekim parama a nemate para da predstavite dresove kako treba.

LP
Ne bih da se raspravljamo ali bolje da si sutio po pitanju stadiona... Nas kakav je takav je,ali bar je nas i sigurno je jedan od ljepsih u ligi,taman za nas grad... Sta mu fali u usporedbi s vrapcicima,lukavicom,zvornikom i ostalim..Ionako su jedini uslovni stadioni u Bih Bilino polje,Pecara i djelomicno Kosevo i Bijeli Brijeg...A vi svog ni nemate,Kosevo je pod koncesijom vasom tako da nemas pravo ista pricati...drugo poradi na pravopisu nije lizi,nego ligi! Trece nabroji mi neke klubove osim Zelje,Vas,Slobode i mozda dole Zrinjskog i Sirokog da je uradio bilo kakvu promociju po pitanju ekipe,dresova ili bilo cega drugog...
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 23 jul 2015, 12:24

Sve ce se vidjeti kroz igru, shvatam da ti je krivo sto smo vas dobili zadnju utakmicu ali zivot ide dalje. :D

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 23 jul 2015, 13:22

Hajde seljačino šta ti znaš o Travniku i ovoj ligi uopšte.Travnik nikada i nije imao para i igra ligu godinama za razliku od vas.Jbt šta smo trebali da vas pustimo,pa onda opet bi svi drvlje i kamenje po Travniku.
Koga ste to vi doveli u p.m.....
Da poznajes kako se radi ovdje znao bi da ce se pojačanja Travnika bolje pokazati nego vaša.Pogotovo ova iz nižih liga.I ima par mladih igraca Sarajevskih klubova.Ti momci hoce da se dokažu i trgaju na terenu .A ne kao npr. vidim da vam je glavna zvjezda prelaznog roka mrtvi Muminović.
Takvi igraju dok se kola ne okrenu nizbrdo...Uostalom vidjet ćemo ko je bolje trgovao...
Čuj vi isped nas.Nikada niste bili niti ćete biti...Ni po tradiciji ni po stažu u ovoj ligi ni po čemu.Jer seljačino kad je Travnik ovo igrao vi ste se nosili s sportskim veličinama poput Mladosti iz Nević polja ,Vlašićem ,Rijekom ,Busovačom itd...
To nikada nemojte zaboraviti...

delegat
Kontakt:

Post Postao/la delegat » 23 jul 2015, 23:07

Fan nemoj da ti mene ispravljas ja imam pravo da mislim i da pišem sta mi je volja a ti neprdekaj piši sta hoces i raspravljaj se s nekim drugim i ispravljaj nekog drugog. Upravu je ovaj za promociju novi dresova trebali su podijelit vise lopti i vise majica. Podijelili dvije lopte i dva dresa pa vise bi ja podijelio tu su se obrukali. Fan jesam li upravu? Fan sta je sa napadačima imaš li kakve informacije ovi su nam trule babe?

delegat
Kontakt:

Post Postao/la delegat » 23 jul 2015, 23:16

Mala Barca iščekuje Kazahstanca uskoro dolazi valjda ce imat dres da mu dadnu jel su ih 100 kom podijelili na ribici! Pozdrav za white warriorse

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 23 jul 2015, 23:30

Ovo je tema NK Travnik a ne Vitez, tamo pisite stvari za pojacanja i ostale gluposti.

tarrepl
Kontakt:

Post Postao/la tarrepl » 24 jul 2015, 09:59

Danas prezentacija novi igraca.

Da nekako mozemo uzeti bod super bi bilo a da ne pricam o pobjedi sta bih nam znacilo na pocetku sezone.
FK Sarajevo. NK Travnik.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 24 jul 2015, 15:03

filijala SA koja treba da ispadne :hmmmmm:

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 24 jul 2015, 16:32

KenoRob je napisao/la:filijala SA koja treba da ispadne :hmmmmm:
Ma tako je Keno, ne znam kako to prije nisi zakljucio.. Cardiff-Sarajevo-Travnik... :lol: :lol: :lol:
Cim dobijes na posudbu par igraca koja njima ne trebaju odma si filijala :clap:

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 24 jul 2015, 20:48

SamoTravnik je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:filijala SA koja treba da ispadne :hmmmmm:
Ma tako je Keno, ne znam kako to prije nisi zakljucio.. Cardiff-Sarajevo-Travnik... :lol: :lol: :lol:
Cim dobijes na posudbu par igraca koja njima ne trebaju odma si filijala :clap:[/quote

]Pa dobro nije samo to ,također Gerila je podgrupa Hordi Zla :!:

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 24 jul 2015, 21:09

Jel mi igramo sutra u pola 6 sa Širokim il u nedjelju? Negdje je pisalo nedjelja a ovi na dnevniku vele u subotu. Može li mi ko tačno reč kad je da ne dolazim đabe iz Zenice samo da bi plakat tražio.
Hvala onome ko odgovori

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 25 jul 2015, 00:24

Nedjelja 17:30h imaš raspored na webu.

I samo jako...
I have a dream

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 25 jul 2015, 11:24

felix123 je napisao/la: Pa dobro nije samo to ,također Gerila je podgrupa Hordi Zla :!:
U nasem gradu da se za vrijeme nereda ubije neki navijac vjerujem da bi i nama 99% grupa pjevalo pjesme u kontekstu u kojem se vama pjeva ali to ne mora znaciti da bi tad (kao ni sad) sve te grupe bile u dobrim odnosima, nego dijele bijes prema nemilom dogadjaju. Bas u nasem gradu je bilo dosta problema sa svim grupama koje su na nasoj "sceni" ali nikad se nije potezalo za pistoljima a kod vas jest i to ce vas pratiti dok god igrate PL.
Opet ovo nije mjesto za takvu raspravu jer je ovo sportski forum, prema tome molio bih te da ovakve gluposti vise ne iznosis jer ja ako nekog nesto optuzujem ja za to imam argumente. Sutra je bitno da se odigra fer i sportska utakmica, bar sto se mene tice, a ostalo je manje bitno, tebi ako se ne sluzaju navijaci vate u usi i uzivaj u utakmici.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 25 jul 2015, 11:44

Travnik da nije samo svoj nebi bio ni u Federalnoj.Ako je iko u ovoj ligi pokazao zube velikim Travnik je i tu lezi tajna opstanka.Svi vi to dobro pamtite i znate samo se ponekad pravite ludi ..

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 25 jul 2015, 12:49

Danas je u prostorijama Edukacijskog fakulteta održana press konferencija NK Travnika povodom početka nove takmičarske sezone.
Prisutnima su se obratili direktor kluba Sarajčić Midhet, šef stručnog štaba Memić Almir, kapiten ekipe Dudić Feđa i golman Nurković Adis, dok predsjednik kluba Selimović Nihad zbog ranije preuzetih obaveza nije prisustvovao press konferenciji.

Direktor Sarajčić je nakon pozdravljanja prisutnih dao uvodnu riječ vezano za početak nove sezone u kojoj od 16 ispada 6 klubova, osvrnuo se na pripremni period ekipe u kojem su priključeni novi igrači, te finansijsku situaciju u klubu.
"Obzirom da u ovoj takmičarskoj sezoni ostaje samo 10 klubova, nadam se i vjerujem da će Travnik opet izboriti premijerligaški status, jer smo u dasadašnjem periodu dokazali da se znamo nositi sa pritskom."
Sarajčić se u obraćanju zahvalio predsjedniku Selimoviću, koji je obezbjedio optimalne uslove ekipi za rad u pripremnom periodu. Pozvao je navijače da podrže NK Travnik, u ovoj sezoni, pozvao sponzore da pomognu radu kluba, te se na kraju zahvalio medijima na promovisanju kluba, a posebno se zahvalio novinaru Samiru Pinji, autoru knjige o NK Travniku, koja je promovisana u maju ove godine.

Šef stručnog štaba Memić Almir istako je da se ne plaši protivnika Širokog : "Sutra dočekujemo ekipu Širokog i mogu slobodno reći da se ne bojimo, dovoljno ih poznajemo, znamo im mane i slabosti, tako se nadam povoljnom rezultatu."
"A što se tiče opstanka i zadržavanja premijerligaškog statusa, biće izuzetno napeto. Mislim da će se liga podijeliti na dva dijela, šest ekipa će se boriti za vrh tabele, a deset ekipa borit će se za opstanak među kojima smo i mi. Nadam se najboljem ishodu, jer grad Vezira je zaslužio opstanak u društvu najboljih."

Iskusni igrači Dudić i Nurković su također optimistično izjavili da se nadaju opstanku, obzirom da su ekipi priključeni mladi momci, koji su željni dokazivanja.

Glavna tema press konferencije bila je početak nove takmičarske sezone, ali i predstavljanje igrača koji će ovu sezonu braniti boje NK Travnika.
Na Pirotu je stiglo osam novih igrača tako da igrački sastav znatno je promijenjen.

Od igrača koji su prošlu sezonu nastupali za Travnik, ugovore su produžili : Nurković, Terzić, Kovač, Nuhić, Aleksić, Čurić, Jašarević, Durak, Peco, Dudić, Varupa, Kadrić, Čivić, Fazlić, Smajić, Đogić

Pojačanja : Kobiljar Rijad, Šivšić Safet, Plakalo Alem, Radosavljević Duško, Germain Kouadio, Anđušić Duško, Mekić Nedim, Hasanhodžić Emrah

Na kraju press konferencije predstavljeni su novi dresovi renomiranog proizvođača NAAI, u kojima će ekipa nastupati u i ovoj sezoni .
Prvo kolo Travnik dočekuje ekipu Širokog Brijega, u nedjelju 26.jula, u 17,30h

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2015, 12:51

Valjda Nemanja a ne Dusko :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 25 jul 2015, 13:17

MortemHz je napisao/la:Valjda Nemanja a ne Dusko :lol:
Greska u koracima.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 25 jul 2015, 22:36

Sutra se nadam pozitivnom rezultatu, fale nam 3 igraca ali hrabro pa sta bude. :bih:

slika

elbflorenz
Kontakt:

Post Postao/la elbflorenz » 25 jul 2015, 22:52

Jel vi stvarno ocekujete da vam ovi pomenuti budu pojacanja ?

Ja ne vidim neko "aman" ime pa da odmah bude pojacanje.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.