fedeltafrotta je napisao/la:momci hvala vam na blagojevicu
Hvala i vama za Nuspahica....niste trebali

fedeltafrotta je napisao/la:momci hvala vam na blagojevicu
Lijep gest nase uprave ,nema sta
pride_of_merseyside je napisao/la:
Velež je uvijek bio gospodski klub za razliku od nekih.
A imamo i dosta toga zajedničkog.
Pozz i tebi brato. Velež i Želju vežu iste stvari kroz istoriju. Ljubav radnicke klase i toliko drama utakmica koje smo odigrali. Sinoc kad sam gledao jug poslje tekme yebote ja sam osjetio vasu ljubav a ne vi. I mi smo isti takvi i mogu se ova djecica gonjat po Sarajevu i Mostaru ali ce vazda postojati postovanje jednih prema drugim i niko to ne moze unistiti. Ponosan sam sto se moj klub oglasio jer smo vazda bili gospoda prema onome ko to zasluzuje. Akobogda da se jos jednom oglasi a mi se vidimo u PLmodusvivendi je napisao/la:Svaka cast pravoj mostarskoj raji. Sinoc me bruku raje iz Mostara nazvalo, cestitaju, kazu gledali su i navijali za Željkana. Sretno u ovoj sezoni, da izborite Europu, mada nisam optimista jer je Litex supak na klupi. Pozdrav svima, a najvise pastrmki
Igra je jednu sezonu kod nas. Dosao je iz nekog kluba iz Austrije i onda opet otisao u neki klub u Austrijunut_shell je napisao/la:Vidim ponekad se pojavi informacija da je Ervin Zukanovic igrao za Velez 2007. godine, ali ja se ne mogu sjetiti toga. Ima li iko da zna?
Zukanovic nije nikad igrao za prvi tim Veleza.nut_shell je napisao/la:Vidim ponekad se pojavi informacija da je Ervin Zukanovic igrao za Velez 2007. godine, ali ja se ne mogu sjetiti toga. Ima li iko da zna?
Zuka je trebao u sezoni 2007/2008 igrati za Velež kada je klub preuzeo Anel Karabeg. Čak je sve bilo dogovoreno, jer je Zuka Hercegovac i poštuje Velež. Ja sam te godine dobio info od njegovih bližnji da je spreman preći u Velež ali je Zuka odlučio otići u Njemačku, gdje je igrao za neke klubove, da bih kasnije otišao u Austriju...Ima njegov intervju u kojem je sve detaljno objašnjeno.RodjeniiBrato je napisao/la:Igra je jednu sezonu kod nas. Dosao je iz nekog kluba iz Austrije i onda opet otisao u neki klub u Austrijunut_shell je napisao/la:Vidim ponekad se pojavi informacija da je Ervin Zukanovic igrao za Velez 2007. godine, ali ja se ne mogu sjetiti toga. Ima li iko da zna?
Eh da je samo do trenera.KLIS je napisao/la:Velež će ispasti ako odmah ne promijeni trenera.
Do njega je najviše, a naravno da ima i drugih stvari.konjicanin01 je napisao/la:Eh da je samo do trenera.KLIS je napisao/la:Velež će ispasti ako odmah ne promijeni trenera.
Majke mi dusa me zaboli kad gledam ovo.Zagor je napisao/la:Ovo se nezaboravlja hehe http://sportsport.ba/tifo/u-vrapcicima- ... jvo/161581
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Paromlinac i 44 gosta.