FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 24 jul 2015, 11:55

RodjeniiBrato je napisao/la:Cestitke i od mene, i da aBd prodjete belgijance, kao sto ide ona narodna LOPTA JE OKRUGLA,NEMA PREDAJE. Jos jednom cestitam, osvjetlili ste obraz nase drzave i lige!
FK VELEZ: Cestitka ZELJEZNICARU na velikom uspjehu!
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628
:thumbup: :tokralju:
Željeznicar za život cijeli !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 24 jul 2015, 11:55

RodjeniiBrato je napisao/la:Cestitke i od mene, i da aBd prodjete belgijance, kao sto ide ona narodna LOPTA JE OKRUGLA,NEMA PREDAJE. Jos jednom cestitam, osvjetlili ste obraz nase drzave i lige!
:clap: :clap: :clap:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 24 jul 2015, 11:56

ChWilla je napisao/la:CL je sad 550 hiljada eura ako ispadneš odmah. malo više od dva kola LE a manje od tri.
poznato :D
no ima i druga "strana medalje"
financijski (valjda) je bolje odigrati 2 meča nego 1 iz više razloga (posjeta koja sigurno ne može biti manja na 2 meča nego na jednom mada smo zamalo i to doživjeli zbog loše protiv maltežana, nafuranost navijača i onih koji tek trebaju "da postanu" kad uzmu člansku, dres, šal, majicu :D) itd itd.

vrbanjusa je napisao/la:Belgijanci u praksi daju oko 130.000 EUR-a za TV prava
malo mi je još maglovito u glavi od sinoć :D
hoćeš reći da su to "naše pare" u tuđem džepu još hhhh

PS. hvala rođenima na čestitkama, da i vi dočekate za početak europu pa onda dalje kako to ide ;)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 24 jul 2015, 11:59

:tokralju: :tokralju: :clap: :clap:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jul 2015, 12:00

svakako da je bolje ako je bar jedan meč kao ovaj juče. ali da si npr. naklofan tamo (a prvo kolo neatraktivan protivnik) put i organizacija bi te bacili i u minus (u odnosu na igranje jedne utakmice).

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 24 jul 2015, 12:00

:bow:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 24 jul 2015, 12:01

Željooooo je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Citajuci ovaj forum majke mi steknem utisak da su ovi forumasi pokupovali sve karte, ja jrana poslao za svaki slucaj da kupi ranije :D :D :D
Zaboravio si druže napisati i trecu sortu novinara pored tih što hoce pare i što zabadaju nos u sve. Ta treca sorta su oni što su završili razne menadžerske licence i što su pokušavali da nam uvale raznorazni otpad od igraca. Baš je lijep osjećaj kad citaš da u drugim klubovima vedre i oblace raznorazni pokušaji od menadžercica a kojima je zabranjen pristup Grbavici.. :D
Obzirom da sam tek sad uspio da procitam sve na forumu, tako da mi je ovo prije promaklo. Slazem se sa tobom definitivno. Zato sam i naveo da se zna gdje je mjesto novinaru i sta je njegov posao. Ima tih jako mnogo i ima jos i cetvrta sorta koju ne vrijedi ni spomenuti, ali evo ta se sorta zove špijun u pravom smislu te riječi.
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 24 jul 2015, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 jul 2015, 12:03

Dnevnik Željinog navijača juče:
23. juli 2015
Željo razvalio Ferenca. Odoh dernečit. Džeko postao član kluba.
Umalo zaboravih! NASA skontala naku planetu ista Zemlja. Šuplja!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 24 jul 2015, 12:04

bojamora je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Prekrasan dan je iza nas, a bgm ni ovaj danas nije loš, kada dođeš na posao s osmjehom. Ne mogu a da ne kažem, Blagojević je dobar igrač u to nema sumnje ali nekad zna previše komplikovati stvari, recimo u Mađarskoj je imao tri greške u prvom poluvremenu kasnije perfektan, na Lavoru dvije u prvih 20minuta kasnije perfektan, bojim se da će nas jednom zaboliti glava od tog njegovog poigravanja, treba se prije rješavati lopte.
Svi su jučer bili na nivou ali Memija, Kvesa,Đelmić, Kosorić i Bogdanović :tokralju:
Hvala ti Željo!
I ja mislim da nam je Blagojević najslabija karika. Zna stvarno dobro odigrati ali je kiks igrač i definitivno nije za defanzivnog veznog več za centralnog.
Samo da je jos jedan veznjak da zamjeni u sredini Amira kad padne u igri kao sto je bilo ove dvije prethodne utakmice i to bi bilo to. Mada tesko ces naci nekoga dobrog koji bi htio biti takva zamjena.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 jul 2015, 12:05

Samo da napomenen, lijepo je sinoc bilo vidjeti opet staro zajednistvo u gradu izmedu ljutih rivala. Bukvalno cijeli grad je navijao sinoc za Zelju.
Ja sam poveo cak dva pitara sa sobom, izgleda opet su mi donjela srecu. Jednom sam obecao crni-dres za Zeljine euro nastupe. :):) Mozda i clanska legne na njega... :mrgreen: Neka ima za svaki slucaj. :rol:

Sa pozitivnom energijom mozemo daleko dugati. Trebamo samo jedni drugi u ovim euro nastupima podrzavati, a kada dode trenutak za lijevo ili desno, svako na svoje. Nego ima osjecaj da ce ovaj derbi biti jedan od najacih poslijeratnih jer se konacno momacki igra i bori...

Pohvala za gospodski potez rodenih. :bow:

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 24 jul 2015, 12:09

Ja do standarda necu nista pisati. Jednostavno cu da uzivam
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 24 jul 2015, 12:17

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

jucer na istoku dosta mostaraca bilo, Blagojević je zvjer i tesko mogu preboliti takvog igraca, bojim se samo da doping kontrolu ne urade, nasi su trcali 90+ min, odavno bolju tekmu naseg kluba nisam gledao. Licemjerno bi bilo da istaknem bilo kojeg pojedinca svi cista 10, Odo Majstore ;)

modusvivendi
Kontakt:

Post Postao/la modusvivendi » 24 jul 2015, 12:18

Fenomenalna vecer, a i noc. Fenomenalna igra nasih lavova. Oda je majstor i s njim mozemo mnogo toga postici, ne smijemo dozvoliti da nas on napusti.
Volim te Željo!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 24 jul 2015, 12:18

Pogledah malo njihov(Standarda) sastav relativno su mlada ekipa. U kojoj igra i mozda buduci reprezentativac nase zemlje. Treba odigrati samo hrabro i hladne glave. U svakoj liniji imaju po jednog iskusnog igraca, dok su ostali igraci jako mladi. Ovo bi mogao da bude zanimljiv okrsaj. Samo muski pobiti se pa sta bude.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 24 jul 2015, 12:23

tm8782 je napisao/la:Pogledah malo njihov(Standarda) sastav relativno su mlada ekipa. U kojoj igra i mozda buduci reprezentativac nase zemlje. Treba odigrati samo hrabro i hladne glave. U svakoj liniji imaju po jednog iskusnog igraca, dok su ostali igraci jako mladi. Ovo bi mogao da bude zanimljiv okrsaj. Samo muski pobiti se pa sta bude.
I mi smo jako mlada ekipa u kojoj igra ne mozda, vec sigurno pet buducih reprezentativaca nase zemlje :)
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 24 jul 2015, 12:24

Polako momci, vec za dva dana igramo veliku utakmicu za nas, mora se dobiti ta utakmica ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 jul 2015, 12:26

ide uskoro i brendirani bus FKŽ ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 24 jul 2015, 12:30

Prije svega sve čestitke igračima i Odi.

Lijepa je ova euforija ali već od večeras treba zaboraviti na Ferenc i ne misliti na Standard. Pred nama je jedna jako ozbiljna utakmica u nedjelju. Vidim da ovdje večina misli da bi trebalo odmoriti neke igraće protiv Borca, da budu spremniji za Standard. Iz iskustva drugih znam da svak ko je tako taktizirao nije dobro prošao ni u utakmici u kojoj su kljućni igrači pošteđeni ni u utakmici za koju su se čuvali. Utakmica protiv Standarda treba biti nagrada igračima i nama navijačima i sad za sad tako je treba doživljavati. Utakmica protiv Borca može nam biti i te kako značajna. U slučaju pozitivnog rezultata (biće aBd) raspoloženje će biti još veće, a i u utakmici protiv Radnika, Grbavica bi bila prilično ispunjena. Poslije toga slijede još dva teška gostovanja (Vitez i Široki). Igrači Borca biće sigurno dodatno motivisani da nam pokušaju skinuti "skalp". Zato u Banjaluku sa najjačim sa čim raspolažemo i maksimalno koncentrisani samo na tu utakmicu kao da je jedina.
NAPRIJED ŽELJO, IDEMO JAKO.

Nexe992
Kontakt:

Post Postao/la Nexe992 » 24 jul 2015, 12:31

Sinoc divna noc , steta sto nije bilo vise ljudi , al sigurno su imali jako opravdanje , bravo momci , bravo Oda , bravo svi

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 24 jul 2015, 12:32

Ja bi rizikovao ovu tekmu u BL i izveo 2 tim, uz zalaganje, borbenost i igru od sinoc mogli bi se mi fino suprostaviti Belgijancima.
Moglo bi nam se to mnogostruko isplatiti. Dva put sam gledao snimak utakmice sto mi se nikad nije desilo momcima i Odi :bow: :bow:

ps. gospodski potez Veleza vrijedan pohvale :thumbup:
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 24 jul 2015, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 6 gostiju.