Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cuj ja sam sebe izofiram svaka 3 dana hahahahah pa golube ljudi ti se smiju,ti cim dodjes na forum uletis sa pricom i spominjanjem Sarajeva u negativnom kontekstu i samo to forsiras,ti nemas drugu pricu bolan.Prosao ti je klub jedno pretkolo u 10 godina,raduj se malo kompleksas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
transfermarkt stavlja mnogo vece cijene nego sto igraci vrijedeNeandertalac je napisao/la:Nema teorije uzeti te pare za bilo kojeg od njih. Takva nam liga, hbg...MortemHz je napisao/la:Najskuplji igraci BH lige![]()
@delko ma ne to su sve milionski transferi, kakav mancester samo sto 15 godina nisu prodali igraca jbg nema niko dovoljno para
Ja pricam o sarajevu vazda ? Jasta nemam pametnija posla, prije par dana je raja pisala tvoje bisere dohavizaj se ba (ak znas sta to znaci, nije sandzacka).
Ja pricam o sarajevu vazda ? Jasta nemam pametnija posla, prije par dana je raja pisala tvoje bisere dohavizaj se ba (ak znas sta to znaci, nije sandzacka).
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma kakav transfermarket. 90% poluprofesionalni ugovori na godinu koji se moze raskinuti bilo kada.delko je napisao/la:transfermarkt stavlja mnogo vece cijene nego sto igraci vrijedeNeandertalac je napisao/la:Nema teorije uzeti te pare za bilo kojeg od njih. Takva nam liga, hbg...MortemHz je napisao/la:Najskuplji igraci BH lige![]()
[img]http://i58.tinypic.com/vrr1jl.png[/img]ali je dobar tako za usporedbu da vidis koji vise vrijedi
komotno mozes pola oduzeti od ove cijene za sve igrace iz nase lige
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto i u tom postu si napisao
ne moze se zivjeti bez Sarajeva 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma kakva ova petorica iz Sarajeva.. Onaj njihov desni bek sa debilnom frizuricom sam vrijedi vise nego nasa ekipa. Pomija, Memija ovako nesto..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Koja je ovo sezona da Cimirot i Radovac idu za milione ? Vjeciti talenti koji ce propasti u Sarajevu jer nigdje ne idu ni ovu sezonu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da Bog da oni ovako "propadali" kod nas i u narednim godinama, a donosili nam kupove i titule. Narocito ovaj nas sto ide kroz trojicu Pomija, Memija i ostalih djecaka na Grbavici.Elegant je napisao/la:Koja je ovo sezona da Cimirot i Radovac idu za milione ? Vjeciti talenti koji ce propasti u Sarajevu jer nigdje ne idu ni ovu sezonu !
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Koje su vam to titule i kupove donjeli, koja mnozina ? U devet godina dva trofeja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ove godine titulu, prosle kup. Nije mali Radovac igrao zadnjih devet godina, a Bgm ni Cimi. Ja koliko sam shvatio ovdje o njima govorimo, a ti okreces pricu na drugu stranu totalno.Elegant je napisao/la:Koje su vam to titule i kupove donjeli, koja mnozina ? U devet godina dva trofeja.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja sam miran sto se nas tice.
Nakon Bog zna koliko godina imamo za nase uslove jaka dva stoperska para + na klupi Tatomirovica koji je polivalentan i u slucaju defanznije taktike uvijek moze besprijekorno zatvoriti desnu stranu.
Stepanov i Barbaric odigrali iznad svakih ocekivanja , cisto sumnjam da bi se utakmica zavrsila sa samo jednim golom u nasoj mrezi bez njih dvojice,a u vise navrata su pokazali da znaju povuci loptu kada im se otvori prostor.
Obojica opasni iz prekida.
Jedino sto me brine je vezni red koji kad se skupi zajedno nema 2 metra i 100 kila.
Ako se ko sjeca gromade Culuma kad je Zeljo bio prvak kakav je posao radio na sredini terena znate o cemu pricam.
Poljaci su u 10 minuta revansa napravili vose faulova nego mi u 90 min. na Kosevu.
Nakon Bog zna koliko godina imamo za nase uslove jaka dva stoperska para + na klupi Tatomirovica koji je polivalentan i u slucaju defanznije taktike uvijek moze besprijekorno zatvoriti desnu stranu.
Stepanov i Barbaric odigrali iznad svakih ocekivanja , cisto sumnjam da bi se utakmica zavrsila sa samo jednim golom u nasoj mrezi bez njih dvojice,a u vise navrata su pokazali da znaju povuci loptu kada im se otvori prostor.
Obojica opasni iz prekida.
Jedino sto me brine je vezni red koji kad se skupi zajedno nema 2 metra i 100 kila.
Ako se ko sjeca gromade Culuma kad je Zeljo bio prvak kakav je posao radio na sredini terena znate o cemu pricam.
Poljaci su u 10 minuta revansa napravili vose faulova nego mi u 90 min. na Kosevu.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Pa nisu poceliigrati u Sarajevu sa 13/11 godina, u zadnje dvije godine aktivno su u prvom timu, cimi malo vise, dva trofeja kup i titulaElegant je napisao/la:Koje su vam to titule i kupove donjeli, koja mnozina ? U devet godina dva trofeja.
Al eto i vi ste prodali zlatne koke svraka stanic Tomić za milione... Kontradiktoran si dečko...
ahaaa, sad se nogomet u BiH računa samo zadnje 2 godine
pa tako recite

pa tako recite
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Jarane ako nisi upratio rijec je o Cimirotu i Radovcu bila, o tome sta su oni donijeli Sarajevu od kad su tu! Nemoj se praviti pametan, nego prati kad vec hoces da si filozof.salle86 je napisao/la:ahaaa, sad se nogomet u BiH računa samo zadnje 2 godine
pa tako recite
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Pitaristok
- Kontakt:
Nisi dobro upratio treba ti malo zaleta dok upališ...salle86 je napisao/la:ahaaa, sad se nogomet u BiH računa samo zadnje 2 godine
pa tako recite
znači 2 najveće legende koševa
OK
OK
-
Pitaristok
- Kontakt:
Inače oni tako rade, kad ostanu bez rijeci lupe okolo kole.joker90 je napisao/la:Ove godine titulu, prosle kup. Nije mali Radovac igrao zadnjih devet godina, a Bgm ni Cimi. Ja koliko sam shvatio ovdje o njima govorimo, a ti okreces pricu na drugu stranu totalno.Elegant je napisao/la:Koje su vam to titule i kupove donjeli, koja mnozina ? U devet godina dva trofeja.
Jarane pogrijesio si, nisi vidio o cemu je rijec i to nije problem. Sad samo ispadas glup sa ovakvim postovima i koprcanjem. Pozzsalle86 je napisao/la:znači 2 najveće legende koševa
OK
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Pitaristok
- Kontakt:
Izgleda da ti nesto nije udure sa alanserom pa nemaš nikako upaliti...salle86 je napisao/la:znači 2 najveće legende koševa
OK
nije ti ovo tema o automobilizmu šoferčinoPitaristok je napisao/la:Izgleda da ti nesto nije udure sa alanserom pa nemaš nikako upaliti...salle86 je napisao/la:znači 2 najveće legende koševa
OK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.