bit ce nas preko 200 mi vec imamo jedan privatni bus sa 30 navijaca koji krecemo sutra lagano SLOBODA DO GROBAharry_90 je napisao/la:Idem i ja sutra za Zenicu,mada nisam primjetio neku euforiju ni pricu da ce se ici u velikom broju za Zenicu,kao sto sam ovdje procitao..stotinjak nas i to je to kao i prosle sezone !
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Suljo20002 je napisao/la:U Zenici ocekujem pobijedu mada bi i bodom bio zadovoljan.Poraz se moze desiti ali pod uslovom da smo stvarali sanse.Tek pocinje sezona tako da se moze dogoditi kiks protiv Celika.Nikakvo setkanje na terenu ne dolazi u obzir. Samo jako
Emoj Suljo, da si gledo trening sinoć ne bi ni spominjao "šetkanje".Kakvo šetkanje čovječe, ono je mašina.Čak i da Čelik proba sa grubom igrom kao proljetos , neće im proći. Naravno protivniku respekt i kad se igra na Tušnju.Jer podcijeniti bilo koga je prvi korak u propast.
Ja volim FK Tuzla City
Meni je ovo drago ovako.Niko nas nesmatra ozbiljnim.
Fali igraca..ma svi su jaci öd nas.potrcat nemozemo.Druga Liga BA.haha
Fali igraca..ma svi su jaci öd nas.potrcat nemozemo.Druga Liga BA.haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sta je ovo nikakve press konferencije, nikakvih vijesti na sluzbenoj stranici? Joj još uvijek smo mi đerizi, džaba sve
- Suljo20002
- Kontakt:
Zar ne vodis ti onu oficijalnu stranicu ?NYKnicks Fan je napisao/la:Sta je ovo nikakve press konferencije, nikakvih vijesti na sluzbenoj stranici? Joj još uvijek smo mi đerizi, džaba sve
Upravu si prijatelju. Najgore je kad se ide iz krajnosti u krajnost. Imamo primer Sarajeva koje po mišljenju navijača trebalo biti prvo sa 10 i više bodova ispred drugog.Pa na kraju jedva. Ovo protiv Leha, bez komentara..Lawer_88 je napisao/la:Poraz od Čelika u Zenici ti smatraš kiksom???Suljo20002 je napisao/la:U Zenici ocekujem pobijedu mada bi i bodom bio zadovoljan.Poraz se moze desiti ali pod uslovom da smo stvarali sanse.Tek pocinje sezona tako da se moze dogoditi kiks protiv Celika.Nikakvo setkanje na terenu ne dolazi u obzir. Samo jakoPa ne igrate protiv kantonalnog ligaša... Isto da redovno dobijate Čelik u Zenici pa bi eventualni poraz bio kiks? eee svašta
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 24 jul 2015, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa ne vodim ja sluzbenu stranicu kluba (fksloboda.ba) ja vodim facebook stranicu.Suljo20002 je napisao/la:Zar ne vodis ti onu oficijalnu stranicu ?NYKnicks Fan je napisao/la:Sta je ovo nikakve press konferencije, nikakvih vijesti na sluzbenoj stranici? Joj još uvijek smo mi đerizi, džaba sve

jos ce vode Jalom proteci dok mi postanemo ozbiljan klub u svim segmentimaNYKnicks Fan je napisao/la:Sta je ovo nikakve press konferencije, nikakvih vijesti na sluzbenoj stranici? Joj još uvijek smo mi đerizi, džaba sve

Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ne vjerujem, majke mifukaratz je napisao/la:jos ce vode Jalom proteci dok mi postanemo ozbiljan klub u svim segmentimaNYKnicks Fan je napisao/la:Sta je ovo nikakve press konferencije, nikakvih vijesti na sluzbenoj stranici? Joj još uvijek smo mi đerizi, džaba sveprijateljske utakmice protiv Partizana, Kubana i Palerma ne odgledasmo (vjerovatno Vugdalic i njegovi dogovori utakmica zato nam se djeca smiju), igraci prosli kompletne pripreme i nisu nam na raspolaganju Nikolic, Kostic, Skahic (ultra ponovio 100 puta na forumu da ce biti problema oko toga a iz kluba iznenadjeno 4 dana prije tekme izjavljuju da ne mogu racunati na pomenute), presica nije odrzana iz kojeg razloga pojma nemamo.......... al jbg valja nam sutra u Zenicu podrzati momke pa da se barem s bodom vratimo

-
- Kontakt:
DOBIJAMOOO 2-0 BA STA TI JEEEfukaratz je napisao/la:jos ce vode Jalom proteci dok mi postanemo ozbiljan klub u svim segmentimaNYKnicks Fan je napisao/la:Sta je ovo nikakve press konferencije, nikakvih vijesti na sluzbenoj stranici? Joj još uvijek smo mi đerizi, džaba sveprijateljske utakmice protiv Partizana, Kubana i Palerma ne odgledasmo (vjerovatno Vugdalic i njegovi dogovori utakmica zato nam se djeca smiju), igraci prosli kompletne pripreme i nisu nam na raspolaganju Nikolic, Kostic, Skahic (ultra ponovio 100 puta na forumu da ce biti problema oko toga a iz kluba iznenadjeno 4 dana prije tekme izjavljuju da ne mogu racunati na pomenute), presica nije odrzana iz kojeg razloga pojma nemamo.......... al jbg valja nam sutra u Zenicu podrzati momke pa da se barem s bodom vratimo
- Suljo20002
- Kontakt:
Uvjek sam mislio da je to jedno te isto.NYKnicks Fan je napisao/la:Pa ne vodim ja sluzbenu stranicu kluba (fksloboda.ba) ja vodim facebook stranicu.Suljo20002 je napisao/la:Zar ne vodis ti onu oficijalnu stranicu ?NYKnicks Fan je napisao/la:Sta je ovo nikakve press konferencije, nikakvih vijesti na sluzbenoj stranici? Joj još uvijek smo mi đerizi, džaba sve

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja cekam od jucer kakve vijesti, bilo sta da objavim, a nema nista 

Ne bih da budem hejter i sl. ,imamo tih problema oko reprograma,pa problemi sa Skahicem,Kosticem i sl. ali strasno lose popracene pripreme i neozibljno ovo bez pressa na pocetku sezone,kad se prakticno navijaci upoznaju i zvanicno sa ocekivanjima u sezoni itd itd ,al hajd bice valjda bolje.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi kolima...bit ce dosta raje sa kombija i kolima....cc 200 ljudi....sve preko je top
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Komsiji mi SE danas krava otelila pa eto...NYKnicks Fan je napisao/la:Ja cekam od jucer kakve vijesti, bilo sta da objavim, a nema nista

"Modra boja,na bijelome platnu,
NK ČELIK - FK SLOBODA Zenica, 25.07.2015. 19:45
Sudija Terzić Husein Travnik
A-1 Baković Haris Sarajevo
A-2 Drašković Dalibor Ist.Sarajevo
4 Milić Đenan Sarajevo
5 Peljto Irfan Sarajevo
6 Šehović Admir Sarajevo
Sudija Terzić Husein Travnik
A-1 Baković Haris Sarajevo
A-2 Drašković Dalibor Ist.Sarajevo
4 Milić Đenan Sarajevo
5 Peljto Irfan Sarajevo
6 Šehović Admir Sarajevo
Ja volim FK Tuzla City
Mislim da nebi bio problem registrovat Kostica i Nikolica da je potpisan reprogram, a vjerovatno se ceka transfer Pirica i pare od istog da bi se nesto od toga pokrenulo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa nama dva startera u odbrani ne igraju , a znamo da su ranije protov Celika Morankic i ostali imali problema..sigurno sa Skahicem i Kosticem biki bi dosta jaci u odbrani...polahko Celik nije losa ekipa inigraci im se moraju borit jer 6 ekipa ispada ..tesko ce biti bilo gdje doci do bodova ...Celik je ograo odlicno i uz nas, Sarajevo i Zelju i proljetnom dijelu bio je skoro pa najuspjesniSuljo20002 je napisao/la:Kad se pogleda kakve smo igrace doveli i jos da 90 % forumasa na ovoj temi smatra da ce Sloboda pobijediti Celik,onda se to moze smatrati kiksom.Naravno nismo mi puno superiorniji od vas,ali eto skoro svi misle da cemo doci do pobijede pa sam zato naveo kiks.Lawer_88 je napisao/la:Poraz od Čelika u Zenici ti smatraš kiksom???Suljo20002 je napisao/la:U Zenici ocekujem pobijedu mada bi i bodom bio zadovoljan.Poraz se moze desiti ali pod uslovom da smo stvarali sanse.Tek pocinje sezona tako da se moze dogoditi kiks protiv Celika.Nikakvo setkanje na terenu ne dolazi u obzir. Samo jakoPa ne igrate protiv kantonalnog ligaša... Isto da redovno dobijate Čelik u Zenici pa bi eventualni poraz bio kiks? eee svašta
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ko im je kriv kad nece da se regaju na forum, znali bi sve oko kluba.Zodiac je napisao/la:Ne bih da budem hejter i sl. ,imamo tih problema oko reprograma,pa problemi sa Skahicem,Kosticem i sl. ali strasno lose popracene pripreme i neozibljno ovo bez pressa na pocetku sezone,kad se prakticno navijaci upoznaju i zvanicno sa ocekivanjima u sezoni itd itd ,al hajd bice valjda bolje.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zasto se ne broje te titule? Da ih je uzelo Sarajevo ili Zeljo brojalo bi se..naravno da se broje samo se evropa noje mogla igrat ....borili smo se i mi za te titule sa Celikomsloboda72 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Glupo je i spomenuti ako sutra odigramo nerijeseno da je to kiks..Celik u kakvom god da je stanju on je ipak Celik,klub sa imenom i titulama i kao takvih ih se uvijek treba pribojavati..sutra sam ja i sa bodom zadovoljan,pocetak je prvenstva,fali par igraca.. ali kada bi uzeli sva tri boda bio bih presretan![]()
Sutra Ahmetovic strijelac,Krpic klupa..
Ove se titule ne broje .To su one od humanitarne pomoći.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.