BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bravo Mirza, drži ovo

Uzima Miki ovo, a zabrinuo sam se nakon prvog seta.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Rani break ne mora da znaci nista, tako da predlazem da smirimo strasti 
I zanima me zasto je slab sa procjenama na mrezi od citavog terena on gadja protivnika
I zanima me zasto je slab sa procjenama na mrezi od citavog terena on gadja protivnika
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sad maksimalnu koncentraciju pokazi majstore
Edit: Assssssssss
Edit: Assssssssss
ide on do titule ove sedmice 
E ovo je vec prednosttttttt
Tako je lutko nasaaaaaa

Tako je lutko nasaaaaaa
Abd.sutra jos da pobijedi,i onda u finalu da ossvoji titulu protiv madjarske fukse i osveti mu se.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Uzeo si mi rijeci iz usta, jesi svega mialex1991 je napisao/la:Abd.sutra jos da pobijedi,i onda u finalu da ossvoji titulu protiv madjarske fukse i osveti mu se.
Mada ima i onaj prco iz litvanije al vidjet cemo ima sutra onaj poljak ili ovaj iz britanije moraju se oni prvo proci
Kvalitetniji je i od Przysieznya o milotu da ne pricam , igra odlicno nisam sekundu jednu sumnjao u preokret nisam se cak ni iznervirao
Bravo sam naprijed abd do titule
Ne zaslužujemo te Mirza
Idemo po finale
Idemo po finale
- firefirefirely
- Kontakt:
90% protiv Przysieznya sutra .. Nadam se da prolazi, trebalo bi , ALIgrgr je napisao/la:Kvalitetniji je i od Przysieznya o milotu da ne pricam , igra odlicno nisam sekundu jednu sumnjao u preokret nisam se cak ni iznerviraoBravo sam naprijed abd do titule
Super Svaka čast
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
I prci ima duzan iz davis cupa,sutra ko god bude protivnik protiv ovako raspolozenog mirze nema sta traziti,takodjer u finalu,titula se vec sad namece kao logican slijed dogadaja,al idemo gem po gem,set po set,mec po mec.esprit24 je napisao/la:Uzeo si mi rijeci iz usta, jesi svega mialex1991 je napisao/la:Abd.sutra jos da pobijedi,i onda u finalu da ossvoji titulu protiv madjarske fukse i osveti mu se.
Mada ima i onaj prco iz litvanije al vidjet cemo ima sutra onaj poljak ili ovaj iz britanije moraju se oni prvo proci
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 24 jul 2015, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Dobio je prco svoje u worclavu ili poznanu znam da je bila poljska u pitanjualex1991 je napisao/la:I prci ima duzan iz davis cupa,sutra ko god bude protivinik protiv ovako raspolozenog mirze nema sta traziti,takodjer u finalu,titula se vec sad namece kao logican slijed dogadaja,al idemo gem po gem,set po set,mec po mec.esprit24 je napisao/la:Uzeo si mi rijeci iz usta, jesi svega mialex1991 je napisao/la:Abd.sutra jos da pobijedi,i onda u finalu da ossvoji titulu protiv madjarske fukse i osveti mu se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.