Neće biti lako, mnogi konkurenti su zaozbiljno uzeli ovu narednu sezonu. KO su konkurenti, oni koji su nam bili i prošlih godina. KOmšije prije svih, mostarci i širokobriježani. Koliko komšije s Otoke mogu to ćemo vidjeti ja ih vidim tek na pozicijana 4+, tuzlaci isto tako.
Evo prva utakmica je u ponedjeljak, ekipa dosta dobro posložena, oni najbitniji su tu još uvijek, neki novi a dobri su došli. Uglavnom imamo dobru ekipu, bitno je da igra bude na nivou zadnjih četiri pet utakmica iz prošle sezone. Međutim mene brine stvar da smo mi u pripremnim (Split, Rijeka, Vorskla) i u ovim utakmicama sa poljacima postigli svega dva gola i to jedan iz penala (Split) jedan nakon ubacivanja iz kornera (Rijeka). Ne računam utakmicu u Jelahu to je moja raja mogla pobjediti.
Dobro, imali smo protiv poljaka pilike za postizanje gola, ali sve je to razlog za zabrinutost prije svega igrača i stručnog štaba pa onda i nas navijača.
Ne mogu nasjesti na neku priču nisu se uigrali, šta se imaju uigravati, Samir, Miloš, Krste, Haris, Leon su sasvim dobro uigrani. Formacija kao i prošle godine, način igre isti. Znači treba to malo "poćerati", da bude više ozbiljnosti u utakmicama.
Protiv Zvorničana smo favorit i to treba nekako rutinski dobiti. Ne vjerujem da je utakmica u Poznanu ostavila neki trag na psihi pošto izgleda ni igrači nisu željeli da preokrenu rezultat, tako da su vjerovatno bili mislima fokusirani na domaće takmičenje.
@head
Ah što ga dobro uklopiše