FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- slavko njegus
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
daj ba radujte se... **** vas suplja prica. Koji ce vam k...c sada ovo... IDEMO U BELGIJU U INAT SVIMA..... ......
On ako je ikada postavio tu sliku to je vrlo lako pronaći, ali kada se sjetim mahalanja za Odu, njegovog brata, Kokota... ma dajte više...prekosutra igramo sa Borcem.Head je napisao/la:Na fb drzao sliku cetnickog vojnika sa zastavom vojska RS. To mu bila profilna slika.ChWilla je napisao/la:a što, šta, gdje..? šta je uradio, rekao, napisao...?
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
11:27 - "Šefe, ko i Bekenbauer, ja da ih naučim kako se igra" hahaBlueFamily je napisao/la:Mislim da je sasvim očekivano da neće biti organizovani autobusi,nakon jučerašnjih ispada par debila na tribini.I evo molim lijepo da više na ovoj temi to ne pišemo,nije ni mjesto ni vrijeme.Ali kao što mi reče A.P. juče, Jug će kad tad opet biti najjači! Toliko
Edit: svaka čast momcima sa fokusa, vrhunski video
Sviđa mi se što svi dišu kao jedan. Ovi što su došli sa strane su se svi uklopili u taj neki duh. Žiku Antolovića na 14:45 - idemo u Belgiju pobijedit.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ali kakav pas Amira,i to u trenutku u kojem je ja mislim citav stadion ocekivao da ce dodati dole kvesi koji se otvarao,a onda onakva majstorija.Jos bi da pozdravim Kokota.Kakav je ono gigant.Kad je vidio da se sprema izmjena i da ce on izaci dosao je skroz vamo do istoka malte ne do auta samo da mu duze treba da izadje
Jos bi memiju da spomenem,kakav je ono trk bio pored istoka ja jos ne mogu sebi da dodjem

Jos bi memiju da spomenem,kakav je ono trk bio pored istoka ja jos ne mogu sebi da dodjem

Prije tekme od ukupno 5 glavnih portala koji prate fudbal i sport su objavili cirka 2 clanka, a sada pisu je li neko od igraca prnuo...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Izgleda da će preko M-97 aranžman biti samo avionom, tako piše na stranici, što znači sa igračima.
- champions1921
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Bruku raje sa istoka viče "daj Kvesi", valjda što smo navikli da se lopta po šablonu uvijek šalje na krilo. Sreća pa Amir ima pametnija rješenja i ne posluša nas "stručnjake" sa tribina..STEF je napisao/la:Ali kakav pas Amira,i to u trenutku u kojem je ja mislim citav stadion ocekivao da ce dodati dole kvesi koji se otvarao,a onda onakva majstorija.Jos bi da pozdravim Kokota.Kakav je ono gigant.Kad je vidio da se sprema izmjena i da ce on izaci dosao je skroz vamo do istoka malte ne do auta samo da mu duze treba da izadje![]()
BUDI ŽELJO !!!
pa dobro sad, da se slušalo pojedince mi ne bi ni otputovali tamo.
-
- Kontakt:
Centro ima redovnu liniju Sarajevo-Lijež.. mislim da je oko 280km povratna karta.. utorak polazak u 8h dolazak u srijedu u Lijezu oko 7h.. povratak u subotu iz Lijeza oko 13h. Putovao sam par puta .. u Lijezu ima dosta nase raje (Sarajlija), a blizu je Holandija,Njemacka,Luxemburg i Francuska.. vjerujem da ce biti dosta nasih na tribinama.
Nadam se da je već danas naš tim zaboravio sinoćnju utakmicu.
Mora se igrati dobro i pobjeđivati u kontinuitetu.
Ako preferiramo biti ozbiljni.A nimalo ne sumnjam da i igrači i struka i uprava...jako žele da budemo ozbiljan klub.
Sad bi i Standard morao ići u staje mirovanja.
U ovo momentu,bajbitnija je utakmica koju igramo u nedjelju.
Em je prvo kolo,Em ulazimo u nikad tezu sezonu od kad se igra premier liga. Višestruko važno bi bilo,prije svega ne izgubiti ovu utakmicu. Moramo biti realni. Borac nije u takvoj banani jako mnogi misle. S jedne strane kukaju na sva zvona, na taj način dobiju ono što zele (ovaj put cca 350 000 km)...Obavili su normalne pripreme,glavne u Sloveniji...
Otišli su im neki igrači, u principu su tu od bitnih samo Joco i Zeravica...Onaj stoper sto je otišao u Slobodu ništa posebno, na odlazak Avdukica se već neko vrijeme spremaju i ovaj mladi golman je branio kup i neke prvenstvene utakmice...doveli su sad i ovog iskusnog Jovica...Sve u svemu,neće biti nimalo naivan tim.
Mi ulazimo u ovu utakmicu u nevjerojatno teškoj situaciji. Specifične i kratke pripreme,tempiranje forme i svježine za 2.predkolo...
Umor kod igrača koji je sad akumuliran nakon dvije trkacki prezahtjevne utakmice.A prošao si i,kad je raspoređivanje tereta među igračima u pitanju,moraš gledati sve tamo do 8,9 avgusta. ..U tom periodu imaš 5 utakmica.
Vjerujemo da je jedini ispravan način ići u fulu na prvu sljedeću utakmicu a nakon toga razmišljati o sljedećoj.
Kalkulacije su opasne...
Mora se igrati dobro i pobjeđivati u kontinuitetu.
Ako preferiramo biti ozbiljni.A nimalo ne sumnjam da i igrači i struka i uprava...jako žele da budemo ozbiljan klub.
Sad bi i Standard morao ići u staje mirovanja.
U ovo momentu,bajbitnija je utakmica koju igramo u nedjelju.
Em je prvo kolo,Em ulazimo u nikad tezu sezonu od kad se igra premier liga. Višestruko važno bi bilo,prije svega ne izgubiti ovu utakmicu. Moramo biti realni. Borac nije u takvoj banani jako mnogi misle. S jedne strane kukaju na sva zvona, na taj način dobiju ono što zele (ovaj put cca 350 000 km)...Obavili su normalne pripreme,glavne u Sloveniji...
Otišli su im neki igrači, u principu su tu od bitnih samo Joco i Zeravica...Onaj stoper sto je otišao u Slobodu ništa posebno, na odlazak Avdukica se već neko vrijeme spremaju i ovaj mladi golman je branio kup i neke prvenstvene utakmice...doveli su sad i ovog iskusnog Jovica...Sve u svemu,neće biti nimalo naivan tim.
Mi ulazimo u ovu utakmicu u nevjerojatno teškoj situaciji. Specifične i kratke pripreme,tempiranje forme i svježine za 2.predkolo...
Umor kod igrača koji je sad akumuliran nakon dvije trkacki prezahtjevne utakmice.A prošao si i,kad je raspoređivanje tereta među igračima u pitanju,moraš gledati sve tamo do 8,9 avgusta. ..U tom periodu imaš 5 utakmica.
Vjerujemo da je jedini ispravan način ići u fulu na prvu sljedeću utakmicu a nakon toga razmišljati o sljedećoj.
Kalkulacije su opasne...
Gledam ovu novu listu, nama jos nisu upisani bodovi pošto smo još u trci ali ako ispadnemo a necemo
u trećem pretkolu, dobićemo još 1.525 bodova što će biti 1.725 što uopšte nije loše.

srećom mi u suštini nemamo s kim i čim da kalkulišemo. da imamo dva tima kao neki bio bi problem, ali ovako nemamo izbora pa moramo sve odigrati punom snagom i pobijediti.
-
- Kontakt:
Eh dok nisam zaboravio,da li je neko upucen,da li cemo biti nosioci sljedece godine u drugom pretkolu eurolige ako ne osvojimo titulu.Kakve su sanse ovim prolaskom da budemo nosioci?Neko upucen?
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Kakav je Mladenović na treninzima? Da li bi on mogao protiv Borca na beka ići ili će to odraditi Uzelac 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Fakat je ogromna razlika izmedju LP i EL u svemu sad kad pogledam. Sarajevo ce dobiti 550k € za 2 utakmice a mi 630k € za 6 utakmica, a o razlici u koeficijentu da ne pricam.
Buduci da nam se koeficijent smanjuje a jos nismo ni ove godine bili nosioci, tesko ali ipak moguce ako se poklope rezultati u drugim ligama.BlueFamily je napisao/la:Eh dok nisam zaboravio,da li je neko upucen,da li cemo biti nosioci sljedece godine u drugom pretkolu eurolige ako ne osvojimo titulu.Kakve su sanse ovim prolaskom da budemo nosioci?Neko upucen?
Nazalost male,cak postoji mogucnost da ce nam se smanjiti koeficijent jer branimo visok od prije 5 sezona.BlueFamily je napisao/la:Eh dok nisam zaboravio,da li je neko upucen,da li cemo biti nosioci sljedece godine u drugom pretkolu eurolige ako ne osvojimo titulu.Kakve su sanse ovim prolaskom da budemo nosioci?Neko upucen?
nema razlike u koeficijentu, samo će se korigovati po koeficijentu države, 1 nosi i jedno i drugo.cala je napisao/la:Fakat je ogromna razlika izmedju LP i EL u svemu sad kad pogledam. Sarajevo ce dobiti 550k € za 2 utakmice a mi 630k € za 6 utakmica, a o razlici u koeficijentu da ne pricam.Buduci da nam se koeficijent smanjuje a jos nismo ni ove godine bili nosioci, tesko ali ipak moguce ako se poklope rezultati u drugim ligama.BlueFamily je napisao/la:Eh dok nisam zaboravio,da li je neko upucen,da li cemo biti nosioci sljedece godine u drugom pretkolu eurolige ako ne osvojimo titulu.Kakve su sanse ovim prolaskom da budemo nosioci?Neko upucen?
Uzelac ide na beka umjesto Kvesica.DooVe je napisao/la:Kakav je Mladenović na treninzima? Da li bi on mogao protiv Borca na beka ići ili će to odraditi Uzelac
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ni po jednom parametru se to sada ne moze zakljuciti. Mi bi bili nosioci u 2 pretkolu lige prvaka sa ovim koeficijentom, da smo osvojili titulu, ali nismo bili nosioci u 2. pretkolu evropske lige, bas zato jer jaki timovi nisu osvojili prvenstva pa su otisli u evropsku ligu. Sve zavisi ko ce biti prvak u kojoj drzavi naredne sezone...STEF je napisao/la:Nazalost male,cak postoji mogucnost da ce nam se smanjiti koeficijent jer branimo visok od prije 5 sezona.BlueFamily je napisao/la:Eh dok nisam zaboravio,da li je neko upucen,da li cemo biti nosioci sljedece godine u drugom pretkolu eurolige ako ne osvojimo titulu.Kakve su sanse ovim prolaskom da budemo nosioci?Neko upucen?
Sada smo imali koeficijent oko 6.300 a nakon ovog prolaska imamo nesto manje od 6.000, sto i nije neka velika razlika. Izvukao nas je fino ovaj prolazak Ferencvarosa.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
majke mi ja čitam prolazak ferencvaroša i kontam pa ima još revanš, stani, još su jači od nas... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.