BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Znači u nedjelju opet pada Berankis 
Ja bih vise volio onu fuksu iz madjarske da ga mirza siluje i da mu vrati za DC
Al prvo poljak ili britanac pa cemo pisat. Ja se nadam prvoj ch tituli u karijeri

Al prvo poljak ili britanac pa cemo pisat. Ja se nadam prvoj ch tituli u karijeri
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Raznio je smrada litvanskog već ali neka opet raznese. Idemo do finala pa sta bude.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Vec je obezbijedio ranking karijere . Minimalno ce biti 172. Ukoliko prodje u finale ide na 165. a ako kojim slucajem osvoji turnir napredovace do 152. mjesta.
Inace do kraja godine Mirza brani ukupno 103 boda.
BosnaE
Damir na Gombosa, a onda Cervantes ili De La Nava...dva kola za glavni turnir u Hamburgu
-
nodyamidza
- Kontakt:
Imao je finih rezultata prosle godine, cak je i Stahovskog tad dobio. Ipak sa Poljakomigra, milton je los skroz i Mirza ima veliku sansu da ako osvoji turnir dodje na korak od TOP 150.newton_heath_lyr je napisao/la:Vec je obezbijedio ranking karijere . Minimalno ce biti 172. Ukoliko prodje u finale ide na 165. a ako kojim slucajem osvoji turnir napredovace do 152. mjesta.
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Gombosa ce proci bez problema dok sa ovom dvojicom bi moglo biti seksa jer su obojica klasicni zemljasi mada ako damir bude 100% u tim mecevima ide u MD Hamburgashminka je napisao/la:Damir na Gombosa, a onda Cervantes ili De La Nava...dva kola za glavni turnir u Hamburgu
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo danas je bio samo jos jedan dokaz da je Mirzi mjesto u TOP 100!
Idemo dalje majstore

Idemo dalje majstore
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bemelmans se samo pridruzio Janovicu, Nieminenu, Stakhovskom, Berankinsu, Copejansu (dodajte jos nekog igraca iz TOP 100) kojeg je Mirza dobio. Steta je da u 24 godini napada TOP 150 tu mu je bilo mjesto davno davno prije. Al bitno je da konacno ima konstantu u igri i da je recimo odmarao samo u maju mjesecu. Igrao je par turnira na sljaci i msm da se tu vidjela zelja za uspjehom i napretkom. Znal neko sta igra poslije segovije??
Sutra termin odlican na poslu cu odgledati sf

Sutra termin odlican na poslu cu odgledati sf
Realno beme nije ni do koljena neimenu stakhovskom itd , ne zelim umanjit uspijeh Mirze naprotiv za njega su to levati postali top sto visi o koncu i njegovog raspolozenja ja vjerujem da nas moze sve iznenadit i do kraja godine doci do top 100 a ovako mislim da ce biti mejdu 120 130 tenisera svijeta....esprit24 je napisao/la:Bemelmans se samo pridruzio Janovicu, Nieminenu, Stakhovskom, Berankinsu, Copejansu (dodajte jos nekog igraca iz TOP 100) kojeg je Mirza dobio. Steta je da u 24 godini napada TOP 150 tu mu je bilo mjesto davno davno prije. Al bitno je da konacno ima konstantu u igri i da je recimo odmarao samo u maju mjesecu. Igrao je par turnira na sljaci i msm da se tu vidjela zelja za uspjehom i napretkom. Znal neko sta igra poslije segovije??
Sutra termin odlican na poslu cu odgledati sf![]()
![]()
-
FcNankatsu
- Kontakt:
Poslije segovie je prijavljen u portorozu ch, isto hard. Bice nesto napokon od top 100 za mirzuesprit24 je napisao/la:Bemelmans se samo pridruzio Janovicu, Nieminenu, Stakhovskom, Berankinsu, Copejansu (dodajte jos nekog igraca iz TOP 100) kojeg je Mirza dobio. Steta je da u 24 godini napada TOP 150 tu mu je bilo mjesto davno davno prije. Al bitno je da konacno ima konstantu u igri i da je recimo odmarao samo u maju mjesecu. Igrao je par turnira na sljaci i msm da se tu vidjela zelja za uspjehom i napretkom. Znal neko sta igra poslije segovije??
Sutra termin odlican na poslu cu odgledati sf![]()
![]()
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
Ne bi bilo loše da se Damir u Hamburgu plasira u MD jer mi se čini da je prošle godine u Winston Salemu prošao kvalifikacije a ove godine je 20. alternativa 
- firefirefirely
- Kontakt:
Hoce li biti stream za Damira??
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mirza je najlosiji na mrezi , pa lik se sav izgubi kad izadje na mrezu ima da bira gdje da udara a on u protivnika , ovo sam primijetio vec 4-5 meceva , al dobro bit ce ok , iskreno nije me nesto odusevila ova igra u protiv ove dvojice , onaj gojovich je sam sebe pobijedio imao je sve u svojim rukama a onda posao nabijat lopticu i duple pravit , protiv bemelmansa je dobro odigrao , nadam se finalu da se i koji dinar zaradi pa otici u novembru u japan na turnerju !
Neće...svim našim igračima osim Damira je igra na mreži atomska fizikafirefirefirely je napisao/la:Hoce li biti stream za Damira??
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ima li stream za Damira? Uskoro bi trebao poceti.
edit: sad vidjeh da je vec prije napisano da nema streama, ko zna, mozda je i bolje
edit: sad vidjeh da je vec prije napisano da nema streama, ko zna, mozda je i bolje
Koliko Dzumi brani bodova do kraja?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako sam dobro izračunao oko 92 boda do kraja godine.AsharaK je napisao/la:Koliko Dzumi brani bodova do kraja?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.