Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Golmani:
Begovic
Buric
Sehic
Odbrana:
Spahic
Bicakcic
Kolasinac
Zukanovic
Mujdza
Vranjes
Sunjic
Memija
Vezni of/def,krila:
Pjanic
Besic
Medunjanin
Susic
Vrancic
Hajrovic
Salihovic
Visca
Hadzic
Lulic
Napad:
Dzeko
Ibisevic
Bajic
Iskreno bez imalo dvojebe ovako bih ja pozvao. Novi bi mi bili Memija i Bajic, ali da dobiju priliku da zaigraju, pravo su me odusevili obojica na euro sceni, a to sam cekao da vidim kako ce se nositi na vecem nivou od nase lige.
Memija je fajter igrac kakve obozavam, dosta slican Besliji i ako ce neko biti zamjena Mujdzi on je u ovom trenutku najbolja opcija. Za Bajica sam vec napisao na njegovoj temi, sta o njemu mislim. Jako inteligentan igrac, poluspic kakav nam je potreban. Nije on samo za treninge reprezentacije, ovaj momak mnogo vise zasluzuje.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Aha, znaci on je veznjak, hvala za informaciju, gledao sam sve utakmice Hajduka ove sezone pa sam mislio da je on fizioterapeut.emir79 je napisao/la:U kategoriju veznjaka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zato sto je veznjak, odlicno veze goblene. Evo jedna umjetnina sa prosle utakmice, ali treba jos 10 minuta vezenja da se dovrsi jer ga prekinuo trener u radu. Maestro, a da mu tek vidis gotove radove sa prethodnih utakmica, ihhh.jasmin10 je napisao/la:Po kojem kriteriju je rezerva Hajduka zaslužila poziv?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Misliti i shrati nije isto.Pivopija je napisao/la:Aha, znaci on je veznjak, hvala za informaciju, gledao sam sve utakmice Hajduka ove sezone pa sam mislio da je on fizioterapeut.emir79 je napisao/la:U kategoriju veznjaka.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tako je, osim debelog crijeva napregni nekad i mozak.harishp je napisao/la:Misliti i shrati nije isto.Pivopija je napisao/la:Aha, znaci on je veznjak, hvala za informaciju, gledao sam sve utakmice Hajduka ove sezone pa sam mislio da je on fizioterapeut.emir79 je napisao/la:U kategoriju veznjaka.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Moram priznati da si me pozitivno iznenadio odgovorom, ja sam mislio da je neko dijete u pitanju, ali izgleda da si veliki intelektualac.harishp je napisao/la:To ti fizioterapeut upregao, ovaj napregao.
Kao sto vec napisah.harishp je napisao/la: Misliti i shrati nije isto.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ko ce cistiti kopacke, pomagati Karabegu, donosit peskire, hladit vodu
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Kazem ja da je intelektualac u pitanju, evo zna i pisati.harishp je napisao/la:Kao sto vec napisah.harishp je napisao/la: Misliti i shrati nije isto.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pivopija je napisao/la:Aha, znaci on je veznjak, hvala za informaciju, gledao sam sve utakmice Hajduka ove sezone pa sam mislio da je on fizioterapeut.emir79 je napisao/la:U kategoriju veznjaka.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Alen Škoro
- Kontakt:
U tom slučaju si za mene još jedan u nizu smiješnih selektora.
Također ozbiljno zaprijetiti Ibiševiću, Mujdži, Medunjaninu i sličnim grijačima klupa.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Slazem se za sve osim za Hadzica jer mislim da je to polivalentan i borben igrac koji moze pokriti vise pozicija nazad a ruku na srce na njeogvom mjestu boljih nemamo igraca...Alen Škoro je napisao/la:Mehmede Baždareviću, ne riješiš li se već na sljedećem spisku smeća poput Hadžića, Vršajevića, Sušića, Zeca, Dujkovića...
Također ozbiljno zaprijetiti Ibiševiću, Mujdži, Medunjaninu i sličnim grijačima klupa.
Pa protiv Austrije je bjezao od svake lopte.DevilsAdvocate je napisao/la:Slazem se za sve osim za Hadzica jer mislim da je to polivalentan i borben igrac koji moze pokriti vise pozicija nazad a ruku na srce na njeogvom mjestu boljih nemamo igraca...Alen Škoro je napisao/la:Mehmede Baždareviću, ne riješiš li se već na sljedećem spisku smeća poput Hadžića, Vršajevića, Sušića, Zeca, Dujkovića...
Zec nije smece..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, adrenaline323, Amazon [Bot], Beduin, bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, bosnas_, Burberry46, CAGarfia, Chevalier, CHR, Confiance, denza, Edincapitano, edvaE2, FerdinandF, fukare987, galia95, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, Hektor930, inzomni, Jegres, Maestro^^, mavi, miguelramos, mirsonetz, Mostarska, NazorUso, nebeskasila, nedimmmm1337, prisonbreak, Rauber33, RaymondRed, Sheyi, soxx, StevieG8, TefalTava, tuzlanskinacin, ultrazonfa, UtdBiH21, VolimBiH96, zemuntrg, zikerrz21, Zra i 328 gostiju.