Ovo je nadasve jako povrsan i glup clanak, al upravu si. Samo nek se dizu i nadaju.Head je napisao/la:Ovo je idealan clanak. Svaka cast. Njima stavlja imperativ titule a s nas skida pritisak.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Clanak ko clanak, nije relevantan nizasta a moze puno toga pozitivnog dati. Prvo inat, drugo skidanje pritiska i prebacivanje loptice na drugu stranu.
Al' ono, da se ne lazemo i sam autor clanka je svjestan da je Sarajevo duplo kvalitetnije od Zeljeznicara.
Al' ono, da se ne lazemo i sam autor clanka je svjestan da je Sarajevo duplo kvalitetnije od Zeljeznicara.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
RealnoHead je napisao/la:Clanak ko clanak, nije relevantan nizasta a moze puno toga pozitivnog dati. Prvo inat, drugo skidanje pritiska i prebacivanje loptice na drugu stranu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odlican clanakHead je napisao/la:Ovo je idealan clanak. Svaka cast. Njima stavlja imperativ titule a s nas skida pritisak.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Tako je, dvije godine dva trofeja, oni dvije godine dvije karine. Na kome je veci pritisak? 
1946
- maroonGiant
- Kontakt:
Ma neka ovo je odlicno, oni su prvi favoriti, mi cemo pokusati odbraniti titulu
.
Mi cemo iz sjene vrebati svoju priliku, a zeljeznicar je apsolutni favorit. Nama je cilj evropa ove sezone, a ako bude nesto vise dobro i jest.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
I ja sam se malo zabezeknuo kad sam procitao da je Zeljeznicar glavni favorit a vi odma kao ljubomorne curice dolazite do zakljucka da je ss njihov portal. Zaboravljate da je u dosta slucajeva portal bio "obojen" u bordo, vrvio je od nasih naslova i clanaka. Nasmijat se na sve to ali OZBILJNO shvatiti i komsinice kao i Svinjski i Listicu jer gledajuci prosle sezone bez obzira sto smo kvalitetnija ekipa od pomenutog trojca, ako se igraci ne uozbilje bit ce jako tesko.
Hajmo ponedjeljak vise...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajmo ponedjeljak vise...
Ma Zeljo veliki favorit, niko im ni do koljena nije.Head je napisao/la:Tako je, dvije godine dva trofeja, oni dvije godine dvije karine. Na kome je veci pritisak?
Mi cemo iz sjene pokusati na njihovim greskama da im uzmemo titulu ispred nosa
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Prvi kiks iz Banjaluke oni su dojni.
Ocekujem par kola prije prvenstva, da riješimo pitanje titule.
Ocekujem par kola prije prvenstva, da riješimo pitanje titule.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mene ta subjektivnost ili šta već uopšte ne dotiče, članak je potpisao glavni urednik portala - čovjek ima svoje razloge zašto želi da javnost tako gleda na predstojeću sezonu, pričam o starijim ljudima koji prate ligu iz drugih dijelova države i njima je ovo validna činjenica, kao i Avazov sport.
Mada svo ovo kukanje na igru protiv Lecha je dalo goriva tim argumentima, ali nejse - ova sezona je naša, nećemo se prošetati, daleko od toga da će biti dominacija, ali trofeji su naši,
30. maja 2016 godine ćemo slaviti godišnjicu od najdražeg slavlja, a ujedno ćemo biti najtrofejniji klub u državi.
Mada svo ovo kukanje na igru protiv Lecha je dalo goriva tim argumentima, ali nejse - ova sezona je naša, nećemo se prošetati, daleko od toga da će biti dominacija, ali trofeji su naši,
30. maja 2016 godine ćemo slaviti godišnjicu od najdražeg slavlja, a ujedno ćemo biti najtrofejniji klub u državi.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 25 jul 2015, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Zeljkan ako ne osvoji titulu, nek se roknu.
Evo i ss.ba ih je poroglasio favoritima. Hajde Zeljkane ispuni ocekivanja.
Buhahahahaha
Evo i ss.ba ih je poroglasio favoritima. Hajde Zeljkane ispuni ocekivanja.
Buhahahahaha
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Zeljo po pokazanom je apsolutni favorit za titulu,sad citam ovaj Ferenc bi nas glat izbacio,sta ce tek Zeljkan da nam radi..
nek se ubiju ako ne osvoje duplu sa djecom u prvih 11(Antolovic,Bogdanovic,Kosoric,Mladenovic,Blagojevic,Kokot,Djelmic),to su nada i nase repke..GO ZELJO GO 2X,GO ZELJO GO 2X,ZELJO GOOOO OLAAAA LOO!!!!

nek se ubiju ako ne osvoje duplu sa djecom u prvih 11(Antolovic,Bogdanovic,Kosoric,Mladenovic,Blagojevic,Kokot,Djelmic),to su nada i nase repke..GO ZELJO GO 2X,GO ZELJO GO 2X,ZELJO GOOOO OLAAAA LOO!!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
To je to Aco hvala !Jer željo jedini play off imao sa Malagom nakon ispadanja od Njukastla pa i mi smo nakon Kijeva imali to isto sa Bazelom i naravno još nekoliko kasnije to je samo da se znaaleksandar_veliki je napisao/la:Samo provjerite je li sada OK.
Sarajevo ljubavi moja!
Cilj je biti među prva 4 i doci sto dalje u kupu.. Titula nije prioritet i ne zanima nas.. Nadam se da cemo afirmisati mladog Stepanova i Barbarica i uzeti pare na toj nasoj djeci na kraju sezone.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma nema potrebe da se ljutimo na Acu covjek je napisao onako kako on to vidi,i po njemu je željo glavni favorit.Za njega je Livaja,Diatta,i dr.pojacanja.Nije Aco od jucer pa se cudite.
Imao je on jos puno ovakih izjava,gafova,pa se sjetite da ni Jajala nije štedio ,koji je na kraju postao igrac serije A. Duga je lista njegovih nebuloza,i promašaja ali dobro..
Koliko je poznavalac i koliko se razumuje u sport, pokazace kraj prvenstva.
Koliko je poznavalac i koliko se razumuje u sport, pokazace kraj prvenstva.
Koji kur ac na ovoj temi citam zeljeznicare i njihovo poredjenje s madjarima i kur cima kojekkavim. Je b e mi se za njih. I koji ku r ac vi pocinjete uopste tu pricu na nashoj temi. Dodjem da procitam neki info o narednoj tekmi ko ce igrat ko nece isl i citam prepucavanje bubuljicavih...
Daj malo administracije nek uredi ovo inace koji ku r ac stw pravili silne teme...
Daj malo administracije nek uredi ovo inace koji ku r ac stw pravili silne teme...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
U ponedjeljak protiv Drine koja je promjenila gotovo citavu ekipu, ekipa koja je pocela pripreme prije 2 sedmice. Nove igrace su doveli vecinom iz Srbije i dosta njih nece igrati u prvom kolu. S obzirom da bolje igramo na strani, mislim da mozemo dobro proci u prvom kolu. Dati sto je vise moguce a pokusati sacuvati mrezu. Jako na startu, krenuti furiozno. Naprijed divovi!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, plisek, Venom i 14 gostiju.