FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma kakvi oni i njihova strasna pojacanja sve neki igraci a ne igraju po pola godine i onda nesto glume i prave se igraci. Pa vrijedniji je nas Blagojevic nego njihov Alispahic tri puta.
hajmo svi kod ibraka, jer je kafa najbolja...
u motive neću ulaziti, ali mi AKO možemo zadržati ovaj nivo igre i motivacije jesmo prvi favorit lige. to odgovorno tvrdim.
u motive neću ulaziti, ali mi AKO možemo zadržati ovaj nivo igre i motivacije jesmo prvi favorit lige. to odgovorno tvrdim.
-
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- champions1921
To je to.. Nasi su i u ovoj zadnjoj polusezoni pokazali da mogu i znaju i do zadnjeg kola smo bili ravnopravni.. U ovoj sezoni neka logika govori da bi trebali biti dosta zreliji i kvalitetniji kako na terenu tako i van njega (mislim na upravu).. Mene licno ne interesuju pisanja medija i ne doticu me.. Vazda je "para busila gdje burgija nece" a kod nas je to glavna parola i u puno bitnijim sverama zivota nego sto je to novinarstvo..ChWilla je napisao/la:hajmo svi kod ibraka, jer je kafa najbolja...
BUDI ŽELJO !!!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
nema boljeg dokaza od ovog prolaza da jesmo kvalitetniji najmanje 50% nego prošle godine u ova doba. zbog niza faktora. kaže otišlo nam sedam igrača, jao šta ćemo...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sa ovakvim clancima se postize eventualni mir i eventualno nezadovoljstvo navijaca nakon nekog neuspjeha a koji ce se sigurno desiti. Stvar je kluba i navijaca kako ce se taj los rezultat prebroditi. Izuzetno je bitno da navijaci sve prepoznaju i da podrzavaju klub bez obzira bio 10. ili 1.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Neko je stavljao snimak utakmice na Kosevu pa ako mu nije problem da ponovi ne mogu da nadjem.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
pile87 je napisao/la:Neko je stavljao snimak utakmice na Kosevu pa ako mu nije problem da ponovi ne mogu da nadjem.
BUDI ŽELJO !!!
Hvalachampions1921 je napisao/la:pile87 je napisao/la:Neko je stavljao snimak utakmice na Kosevu pa ako mu nije problem da ponovi ne mogu da nadjem.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kako su ljudi gospoda hvala im.likusa je napisao/la:
Ko ode na koncert, pi.da je. 

Hoce li neki od ovih boljih juniora iz prosle sezone moci igrati ovu juniorsku LP ili vise nemaju pravo nastupa za juniore ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Moce Amir, Memija i Began 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta fali clanku? Pa, nisu valjda trebali proglasiti pitare za prve favorite, ljudi isamarani u svim jacim pripremnim utakmicama, a Lech odradio va treninga protiv njih. Imaju puno novih igraca a trener im amater. Mi smo prosle godine ostali bez titule samo pukom nesrecom, sto na nasim (Sloboda, Radnik), sto na tekmama rivala (Zrsinjski, Slavija).
Re: RE: Re: FK Željezničar
Vkerovatno hoce ali mislim da ce biti samo za ekipu prijateljej kluba te sponzore.Uglavnom u toku dana cu saznati sve detalje pa postavim ovdje.terabajt je napisao/la:Dobra ponuda, da li ce biti i ona ponuda da se ide sa igracima avionom.DANDY je napisao/la:[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/25/a204f3eeb5690c38589d10e2abf44e65.jpg[/img]
Ove sezone sudeći,po svemu viđenom,Željo će se prošetat našom ligom. 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Polako drug, nemoj tog pitarluka na ovoj temisasistika je napisao/la:Ove sezone sudeći,po svemu viđenom,Željo će se prošetat našom ligom.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Te izjave treba ostaviti već iskusnim i prekaljenim šetačima kroz ligu 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.