PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
A ovi njihovi u putu izgubili neke stvarcice pa zato pitam.
Ma hajde, kako god nije ni Sloboda los izbor. Dobra boja dresova svakako.
Celik!3,2,2.
Šta ima kod ugašenih iz Zenice?AllGunsBlazing je napisao/la:Sta ima kod manijaka iz maglaja?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koji su to? U Zenici samo jedni, a sudeci po zadnjem susretu maglajlija i njih nisu ugaseni.Ajzea je napisao/la:Šta ima kod ugašenih iz Zenice?AllGunsBlazing je napisao/la:Sta ima kod manijaka iz maglaja?
Hajd mi otpjevaj jednu pjesmu. Volio bih cuti onu staru dobru "ljubav se zove imenom tvojim". Kako ono ide?
Celik!3,2,2.
Ma dobro, nismo cigansko-seljacki klubovi ako nistaAllGunsBlazing je napisao/la:A ovi njihovi u putu izgubili neke stvarcice pa zato pitam.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne sudi više Boga ti 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ti se našao pričat, tebe Mortema i kompaniju kontakte ista **** izbacilajoker90 je napisao/la:Od cega? Jucer sam mu prvi put vidio glavu i sta je uradio, nije dovoljno dugo ovakav da me istraumira moj lisandere, lazare ili kako vec, isti lik pise svakako sa oba.lisander je napisao/la:Vidim traume su već prisutnejoker90 je napisao/la:E gledaj Kerimu Pomiji frizurice, neka kaze momku ko ga zna da skine ovo sranje sa glave jbt.
Smiri se lazare, sta pjenis? Eto od huje vise ne znas ni sam sta si htio reci..lisander je napisao/la: Ti se našao pričat, tebe Mortema i kompaniju kontakte ista **** izbacila
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pocuclaj ga Jokeru i Mortemu bijednice bolesni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel' to opet čakijaši na kvarnjaka napadaju raju?Ajzea je napisao/la:Šta ima kod ugašenih iz Zenice?AllGunsBlazing je napisao/la:Sta ima kod manijaka iz maglaja?
Koje su to pice bože me sačuvaj
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E cuj sada odjednom se i Robija aktivirala na tom hool planu,ajd nek nisu bar ko Fukare da se slikaju sa Lehovim..hahhah
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Napali momke iz Maglaja, ali eto.. Na drugi dio posta sam ti oplakomma_hz je napisao/la:E cuj sada odjednom se i Robija aktivirala na tom hool planu,ajd nek nisu bar ko Fukare da se slikaju sa Lehovim..hahhah
M znam,ajd neka i to sad im valja guzicu cuvati Bgm..a sto se tice Fukara razocarale su me,kofa daju nama informacije gdje se oni krecu itd itd..a oni se s njima slikaju,nama u grad da dodje bilo ko da gostuje Slobodi "bio bi meta"Ajzea je napisao/la:Napali momke iz Maglaja, ali eto.. Na drugi dio posta sam ti oplakomma_hz je napisao/la:E cuj sada odjednom se i Robija aktivirala na tom hool planu,ajd nek nisu bar ko Fukare da se slikaju sa Lehovim..hahhah![]()
FK SARAJEVO.
Pitanje za navijače Slobode.. Jeste li vi igrali već više puta najavljenu utakmicu, kako ovdje tako i na mnogim drugim temama na forumu, sa Palermom i kako je završila?
- Suljo20002
- Kontakt:
Trabali smo igrati sa Partizanom,Kubanom i Palermom ali su ti timovi odgodili pripreme na Pohorju dok je Partizan ranije otisao sa priprema pa smo igrali sa Radnikom u Kupresu,Anzhijem,Vasasom i Dravom.Ajzea je napisao/la:Pitanje za navijače Slobode.. Jeste li vi igrali već više puta najavljenu utakmicu, kako ovdje tako i na mnogim drugim temama na forumu, sa Palermom i kako je završila?
Vidio sam forumaske navijace, dok momci izasli na ulicu, vi ovdje bili moralna podrska.mma_hz je napisao/la:M znam,ajd neka i to sad im valja guzicu cuvati Bgm..a sto se tice Fukara razocarale su me,kofa daju nama informacije gdje se oni krecu itd itd..a oni se s njima slikaju,nama u grad da dodje bilo ko da gostuje Slobodi "bio bi meta"Ajzea je napisao/la:Napali momke iz Maglaja, ali eto.. Na drugi dio posta sam ti oplakomma_hz je napisao/la:E cuj sada odjednom se i Robija aktivirala na tom hool planu,ajd nek nisu bar ko Fukare da se slikaju sa Lehovim..hahhah![]()
A na onoj slici su obicni konobari restorana, bez ikakvog navijackog obiljezja, cak neki i nisu iz Tuzle, kuzis?
A Fukara vam je davala infos da su dosli, da su krenuli prema SA, gdje ce odsjesti, od nas dovoljno. Da su poceli praviti probleme mi bismo se suprostavili, a ovako su za nas bili samo turisti koji su se u Tuzli zadrzali sat-dva. Prozvakana tema.
Nema prepucavanja bez mostaraca.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Braco Fukare ne DIJELITE nam "infos" vise..hvala.-
MI SMO SEJINI,SEJO JE NAS!!
Nemoj da stavim Ismu Subasica..
ISMO DEBILKO..
MI SMO SEJINI,SEJO JE NAS!!
Nemoj da stavim Ismu Subasica..
FK SARAJEVO.
U nedjelju 449. skokovi sa Starog mosta
Klub skakača u vodu Mostari spremno dočekuje još jedne visinske skokove sa Starog mosta koji će se održati 26. jula od 16.00 sati.
U nedjelju 449. skokovi sa Starog mosta Foto: Željko Miličević/Arhiva/Klix.ba
Ovogodišnji 449. skokovi će, prema riječima predsjednika Kluba skakača Semira Drljevića Lovca, biti uvertira za Svjetski kup u visinskim skokovima koji će se ovog puta održati u Mostaru.
"Još uvijek ne znamo tačan broj učesnika, s obzirom na to da svi koji su zainteresovani prije svega moraju dobiti dozvolu ljekara da skaču. Evidentno je da je broj skakača u svijetu sve manji s obzirom na to da se radi o opasnoj disciplini, ali bez obzira na to mi i ovog puta očekujemo dobar odziv skakača”, rekao je Drljević, uz konstataciju da će Svjetski kup donekle utjecati na broj skakača, prije svega onih iz zemalja regiona.
S ponosom je istakao da je sponzor ovogodišnjih Skokova Dita iz Tuzle.
"Oduvijek se skakalo za novac ili iz ljubavi. Dita je naš ovogodišnji sponzor, ali za ljubav ne za novac. To je naš mali doprinos borbi radnika Dite i domaćoj privredi”, dodao je Drljević.
(Foto: Željko Miličević/Klix.ba)
Žirijem ovogodišnjih skokova predsjedavat će legendarni Emir Balić, kojemu će asistirati Mirsad Deda Pašić, Alica Jakirović, Enver Novaković i Saša Lukić koji je izveo prvi skok laste s obnovljenog Starog mosta.
Organizator ovogodišnjih Skokova za posjetioce je osigurao kafu iz najveće džezve na svijetu, roštiljadu Mesne industrije Menprom i turnir u tavli koji većim dijelom tradicionalno organizuje Tavla klub Stari grad Mostar, a koji će započeti u subotu ujutro ispred nekadašnjeg doma armije u Mostaru.
Klub skakača u vodu Mostari spremno dočekuje još jedne visinske skokove sa Starog mosta koji će se održati 26. jula od 16.00 sati.
U nedjelju 449. skokovi sa Starog mosta Foto: Željko Miličević/Arhiva/Klix.ba
Ovogodišnji 449. skokovi će, prema riječima predsjednika Kluba skakača Semira Drljevića Lovca, biti uvertira za Svjetski kup u visinskim skokovima koji će se ovog puta održati u Mostaru.
"Još uvijek ne znamo tačan broj učesnika, s obzirom na to da svi koji su zainteresovani prije svega moraju dobiti dozvolu ljekara da skaču. Evidentno je da je broj skakača u svijetu sve manji s obzirom na to da se radi o opasnoj disciplini, ali bez obzira na to mi i ovog puta očekujemo dobar odziv skakača”, rekao je Drljević, uz konstataciju da će Svjetski kup donekle utjecati na broj skakača, prije svega onih iz zemalja regiona.
S ponosom je istakao da je sponzor ovogodišnjih Skokova Dita iz Tuzle.
"Oduvijek se skakalo za novac ili iz ljubavi. Dita je naš ovogodišnji sponzor, ali za ljubav ne za novac. To je naš mali doprinos borbi radnika Dite i domaćoj privredi”, dodao je Drljević.
(Foto: Željko Miličević/Klix.ba)
Žirijem ovogodišnjih skokova predsjedavat će legendarni Emir Balić, kojemu će asistirati Mirsad Deda Pašić, Alica Jakirović, Enver Novaković i Saša Lukić koji je izveo prvi skok laste s obnovljenog Starog mosta.
Organizator ovogodišnjih Skokova za posjetioce je osigurao kafu iz najveće džezve na svijetu, roštiljadu Mesne industrije Menprom i turnir u tavli koji većim dijelom tradicionalno organizuje Tavla klub Stari grad Mostar, a koji će započeti u subotu ujutro ispred nekadašnjeg doma armije u Mostaru.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Svaka cast za Ditu 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Procitaj opet, svaka cast odboru skokova

Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.