FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 25 jul 2015, 14:08

i sta ka'e Dzeno igramo s tri napadaca, jel :D...
Pyro is not a crime !

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 25 jul 2015, 14:14

THEC je napisao/la:i sta ka'e Dzeno igramo s tri napadaca, jel :D...
Ako ne vjeruješ pitaj bilo kojeg igrača. :D
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 25 jul 2015, 14:17

DrustveniParazit je napisao/la:
THEC je napisao/la:i sta ka'e Dzeno igramo s tri napadaca, jel :D...
Ako ne vjeruješ pitaj bilo kojeg igrača. :D
dobro je sto nam je oci otvorio, da vise ne mastamo o 4-4-2 ili 3-5-2 jer nije Dzeni zanimljivo igrati s dva napadaca kad moze sa tri :D
Pyro is not a crime !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jul 2015, 14:23

Mi kofa ofanzivne taktike pravimo,a gleaj Dzene mudonje s tri spica igra,ma mi veze nemamo..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jul 2015, 14:26

Kakva je ovo diktatura :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako neki ruzan osjecaj da je raja ohladila od FKS
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 25 jul 2015, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 jul 2015, 14:27

mma_hz je napisao/la:Mi kofa ofanzivne taktike pravimo,a gleaj Dzene mudonje s tri spica igra,ma mi veze nemamo..
Nije rekao da igramo sa tri špica , nego sa tri napadača.
Špic i dva krilna napadača, to je to :mrgreen:
U novi boj ...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 25 jul 2015, 14:36

Eee stvarno ne mogu da vjerujem, i ovo nase objektivno novinarstvo... da mi je samo reference da mi cijenjeni gospodin Beganovic iz Bugojna kaze na osnovu cega je doticni klub preko Miljacke glavni favorit...na svaki njegov 1 razlog ja cu njemu 3 napisati...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jul 2015, 14:36

hz033 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Mi kofa ofanzivne taktike pravimo,a gleaj Dzene mudonje s tri spica igra,ma mi veze nemamo..
Nije rekao da igramo sa tri špica , nego sa tri napadača.
Špic i dva krilna napadača, to je to :mrgreen:
Et vidis,kazem ti ja mi pojma nemamo..
IN DZENO WE MUST TRUST... :clap:
SAMO ULTRA SARAJEVO!!
Cuj Bugojanac.. :hmmmmm: :hmmmmm: sad neke stvari lijezu na svoje mjesto.-. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 14:38

Arhivirati postove i članke, kad Sarajevo digne pehar vi "navijači" Sarajeva nemojte da dolazite da slavite titulu, a željezničar je favorit ne samo naše lige nego i kupa i najbolji tim Uefa kupa i to sve nakon pobjede nad Mađarima, meni iskreno prija takvo razmišljanje , na nešto me neodoljivo podsjeća samo ne znam na šta, ah da sjetio sam se na Fk Sarajevo u periodu 2006-2013, svake godine smo mi nakon dobre utakmice u Europi proglašavaju za najveće favorite a drugi uzimali pehare , iskreno to je više odraz njihove nemoći nego moći, pokušavaju na sve načine predstaviti da su u uspješnom projektu, a imaju duga još im nije utvrđen jer ne zna se kome sve duguju , prodali dio stadiona, nema problema, nek oni budu favoriti uvijek, kolko ono ima da nisu dobili nas Zrinjski ili široki? Preslikano stanje našeg kluba kad smo bili u najvećim ****, 3 polovnjaka dovedemo , predstavimo ih ko Mesija i Ronalda, dovedemo jednog kvalitetnog i titula naša, i sve tako u krug nekad u 15 kolu će biti kuku pomagaj. Morate isto tako shvatiti da će vam samo ljudi bez argumenata obrisati post i Banovići vas čekaju samo jer ne znaju šta bi rekli, rekao sam davno i ponoviću, miševi su izašli iz rupa na kratko, moraju, rijetko in se zadnjih godina pruža šansa da budu bolji od Sarajeva pa bilo gdje pa makar na forumu, u člancima plaćenim , nije bitno , ne kontaju da je to kontraproduktivno i da će ih ta očekivanja u ambis odvesti kao i nas što su vodila, mi nemamo pritisak imamo finansije, imamo titule zadnje 2 , aktuelni smo prvaci i dok god nas neko ne skine mi smo najbolji i svi to znaju pa i oni. Ne moraš biti pametan da zbroji dva i dva , Sarajevo će lakše do titule sad nego prošle godine, jer smo jači za 25%, njima su ili otišli ili će otići 10 igrača al eto nekako se provuklo da oni nisu bitni, imaju rezulatsko pokriće, zadovoljni su drugim mjestom prošle sezone, ove im tp nije dovoljno, čim budu iza nas nastave agonija jer imaju breme kao i mi što smo imali. A sad svi u Travnik, da vidimo našu ekipu kako igra, mislim da će s pričee oko favorita već u prvom kolu promijeniti najkasnije u četvrtom. Živi bili pa vidjeli . Pozdrav za svu bordo braću, ne sekirajte se, budite ponosni, igrali smo mi i play offove (što je njima ne dosanjan san) pa smo sad tu gdje smo, sa 10 puta više članova i navijača i sa titulama u zadnje vrijeme i tendencijom da ih osvajamo svake godine, a njima ostaje da nas ganjaju i da prave pobjedničku armosferu, evo predstavljaju da nisu izgubili utakmicu u Europi zadnje dvije godine a ispalo od metalurga, zamislite dokle ide mitomanska priča i retorika i to ispadanje se predstavlja kao uspjeh. U ZADNJIH 10 GOFINA SARAJEVO IMA 20 EU tekmi a željo 10, 3 play offove, oni 0, titulu ni branimo oni je sanjaju. Ćao.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 25 jul 2015, 14:44

Zeljo glavni favorit za osvajanje lige, mi podijeljeni oko trenera, nekima valja nekima ne, u evropi nismo odigrali ni blizu kao prethodnih godina...ocekujem furiozno otvaranje lige i nekih 5-6 pobjeda zaredom :D
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2015, 14:45

jurisicduska je napisao/la:Arhivirati postove i članke, kad Sarajevo digne pehar vi "navijači" Sarajeva nemojte da dolazite da slavite titulu, a željezničar je favorit ne samo naše lige nego i kupa i najbolji tim Uefa kupa i to sve nakon pobjede nad Mađarima, meni iskreno prija takvo razmišljanje , na nešto me neodoljivo podsjeća samo ne znam na šta, ah da sjetio sam se na Fk Sarajevo u periodu 2006-2013, svake godine smo mi nakon dobre utakmice u Europi proglašavaju za najveće favorite a drugi uzimali pehare , iskreno to je više odraz njihove nemoći nego moći, pokušavaju na sve načine predstaviti da su u uspješnom projektu, a imaju duga još im nije utvrđen jer ne zna se kome sve duguju , prodali dio stadiona, nema problema, nek oni budu favoriti uvijek, kolko ono ima da nisu dobili nas Zrinjski ili široki? Preslikano stanje našeg kluba kad smo bili u najvećim ****, 3 polovnjaka dovedemo , predstavimo ih ko Mesija i Ronalda, dovedemo jednog kvalitetnog i titula naša, i sve tako u krug nekad u 15 kolu će biti kuku pomagaj. Morate isto tako shvatiti da će vam samo ljudi bez argumenata obrisati post i Banovići vas čekaju samo jer ne znaju šta bi rekli, rekao sam davno i ponoviću, miševi su izašli iz rupa na kratko, moraju, rijetko in se zadnjih godina pruža šansa da budu bolji od Sarajeva pa bilo gdje pa makar na forumu, u člancima plaćenim , nije bitno , ne kontaju da je to kontraproduktivno i da će ih ta očekivanja u ambis odvesti kao i nas što su vodila, mi nemamo pritisak imamo finansije, imamo titule zadnje 2 , aktuelni smo prvaci i dok god nas neko ne skine mi smo najbolji i svi to znaju pa i oni. Ne moraš biti pametan da zbroji dva i dva , Sarajevo će lakše do titule sad nego prošle godine, jer smo jači za 25%, njima su ili otišli ili će otići 10 igrača al eto nekako se provuklo da oni nisu bitni, imaju rezulatsko pokriće, zadovoljni su drugim mjestom prošle sezone, ove im tp nije dovoljno, čim budu iza nas nastave agonija jer imaju breme kao i mi što smo imali. A sad svi u Travnik, da vidimo našu ekipu kako igra, mislim da će s pričee oko favorita već u prvom kolu promijeniti najkasnije u četvrtom. Živi bili pa vidjeli . Pozdrav za svu bordo braću, ne sekirajte se, budite ponosni, igrali smo mi i play offove (što je njima ne dosanjan san) pa smo sad tu gdje smo, sa 10 puta više članova i navijača i sa titulama u zadnje vrijeme i tendencijom da ih osvajamo svake godine, a njima ostaje da nas ganjaju i da prave pobjedničku armosferu, evo predstavljaju da nisu izgubili utakmicu u Europi zadnje dvije godine a ispalo od metalurga, zamislite dokle ide mitomanska priča i retorika i to ispadanje se predstavlja kao uspjeh. U ZADNJIH 10 GOFINA SARAJEVO IMA 20 EU tekmi a željo 10, 3 play offove, oni 0, titulu ni branimo oni je sanjaju. Ćao.
Duska idolu moj!
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jul 2015, 14:46

jurisicduska je napisao/la:U ZADNJIH 10 GODINA SARAJEVO IMA 20 EU tekmi a željo 10, 3 play offove, oni 0, titulu mi branimo oni je sanjaju. Ćao.
Na svakoj slijedećoj stranici ovo treba kopirati.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Samo Saraj'vo.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 jul 2015, 14:49

Straša post, aferim :bow: :beba:
ZZ

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2015, 14:50

Duska kad ga zabije, to svaki put uleti do mudanata..
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jul 2015, 14:51

moj uzor-S.G je napisao/la:Straša post, aferim :bow: :beba:
Ma sta je strasan, nigdje novog reda, novog pasosa, milion interpukcijskih gresaka, nemoguce za citati :tralala: :tralala:
:mrgreen:
Salim se :D

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 jul 2015, 15:00

@jurisicduska prijavit' ću te drotovima za iživljavanje nad nejači! :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 jul 2015, 15:16

Raja, gdje će biti prenos tekme? :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jul 2015, 15:17

jurisicduska je napisao/la:Arhivirati postove i članke, kad Sarajevo digne pehar vi "navijači" Sarajeva nemojte da dolazite da slavite titulu, a željezničar je favorit ne samo naše lige nego i kupa i najbolji tim Uefa kupa i to sve nakon pobjede nad Mađarima, meni iskreno prija takvo razmišljanje , na nešto me neodoljivo podsjeća samo ne znam na šta, ah da sjetio sam se na Fk Sarajevo u periodu 2006-2013, svake godine smo mi nakon dobre utakmice u Europi proglašavaju za najveće favorite a drugi uzimali pehare , iskreno to je više odraz njihove nemoći nego moći, pokušavaju na sve načine predstaviti da su u uspješnom projektu, a imaju duga još im nije utvrđen jer ne zna se kome sve duguju , prodali dio stadiona, nema problema, nek oni budu favoriti uvijek, kolko ono ima da nisu dobili nas Zrinjski ili široki? Preslikano stanje našeg kluba kad smo bili u najvećim ****, 3 polovnjaka dovedemo , predstavimo ih ko Mesija i Ronalda, dovedemo jednog kvalitetnog i titula naša, i sve tako u krug nekad u 15 kolu će biti kuku pomagaj. Morate isto tako shvatiti da će vam samo ljudi bez argumenata obrisati post i Banovići vas čekaju samo jer ne znaju šta bi rekli, rekao sam davno i ponoviću, miševi su izašli iz rupa na kratko, moraju, rijetko in se zadnjih godina pruža šansa da budu bolji od Sarajeva pa bilo gdje pa makar na forumu, u člancima plaćenim , nije bitno , ne kontaju da je to kontraproduktivno i da će ih ta očekivanja u ambis odvesti kao i nas što su vodila, mi nemamo pritisak imamo finansije, imamo titule zadnje 2 , aktuelni smo prvaci i dok god nas neko ne skine mi smo najbolji i svi to znaju pa i oni. Ne moraš biti pametan da zbroji dva i dva , Sarajevo će lakše do titule sad nego prošle godine, jer smo jači za 25%, njima su ili otišli ili će otići 10 igrača al eto nekako se provuklo da oni nisu bitni, imaju rezulatsko pokriće, zadovoljni su drugim mjestom prošle sezone, ove im tp nije dovoljno, čim budu iza nas nastave agonija jer imaju breme kao i mi što smo imali. A sad svi u Travnik, da vidimo našu ekipu kako igra, mislim da će s pričee oko favorita već u prvom kolu promijeniti najkasnije u četvrtom. Živi bili pa vidjeli . Pozdrav za svu bordo braću, ne sekirajte se, budite ponosni, igrali smo mi i play offove (što je njima ne dosanjan san) pa smo sad tu gdje smo, sa 10 puta više članova i navijača i sa titulama u zadnje vrijeme i tendencijom da ih osvajamo svake godine, a njima ostaje da nas ganjaju i da prave pobjedničku armosferu, evo predstavljaju da nisu izgubili utakmicu u Europi zadnje dvije godine a ispalo od metalurga, zamislite dokle ide mitomanska priča i retorika i to ispadanje se predstavlja kao uspjeh. U ZADNJIH 10 GOFINA SARAJEVO IMA 20 EU tekmi a željo 10, 3 play offove, oni 0, titulu ni branimo oni je sanjaju. Ćao.
Duskini postovi da se isticu zlatnim slovima, molim lijepo :tokralju:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jul 2015, 15:17

Carlo je napisao/la:Raja, gdje će biti prenos tekme? :)
Moja TV

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jul 2015, 15:22

Duška kraljica samo guraj!
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 14 gostiju.