ev' bas gledam, ako nista makar je kondogbiu pokupio... oprastamo ti antonio
ovo je bas derbi, al' se kolju
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
UrbyEmanuelson je napisao/la:Matri,Nocerino,De Sciglio,Zaccardo. Obavezno se ovih igraca rijesiti,ako su imalo pametni ovi iz uprave.
Fali igraca u sredini terena,pogotovo se vidjelo to nakon izlaska Bertolacija i ulaska ovih Interovih standardnih.

Ako se dobro sjecas nisam ni ja rekao da je WC igrac, vec da je preplacen 2-3 mil ali solidan igrač. Ako uzmemo u obzir činjenicu koliko se danas preplacuju igraci to je sitnica. A ti ga na prvu prozvao klocem i rominim otpatkom. Nego,gledam svi kukate na Hondu,a ja procitah da je proglasen za igraca utakmicerope11 je napisao/la:Zamisli, bio je najbolji medju Hondom i Polijem. Veliki je to uspjeh.![]()
Ma moze on biti korektan igrac, moze biti mozda i ponajbolji od svih veznjaka (ponajvise radi toga sto smo tu tanki), al' mi ne prodajite pricu da je tip neka klasa jer nije. Nabijem ga.
ovo mi je bila dobra scena![]()
[img]http://i58.tinypic.com/2drgll2.jpg[/img]
Vidjet cemo kako ce se Miha snalaziti u ligi, ali zasad mi se svidja pristup igri, igramo pravu musku igru, grizu, bore se za svaku loptu, a to nam je nedostajalo zadnjih godina. Sto u konacnici znaci da vrlo brzo vratimo loptu u posjed i imamo inicijativu, a uz to je samim tim odbrana rasterecenija.
Pa i onaj crveni je plod takve igre pa cemo halaliti, kakav je to derbi bez kartona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.