FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jul 2015, 17:28

[youtube][/youtube]

cekam tablu kad ce vise koji joj je vrag
Sarajevo na njoj pise
I svaki put u srcu drhtaj drag

JOS MALO :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jul 2015, 18:06

PitarBordo je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:U ZADNJIH 10 GODINA SARAJEVO IMA 20 EU tekmi a željo 10, 3 play offove, oni 0, titulu mi branimo oni je sanjaju. Ćao.
Na svakoj slijedećoj stranici ovo treba kopirati.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Da kopiram i ovdje :bow: :kralj: :tokralju: :tokralju:
Sabrine mi moje!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jul 2015, 18:08

slika

:kafa:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2015, 18:09

MortemHz je napisao/la:Ne znam ko sve ima sezonsku i za koju stranu ali ako mi neko moze reci preko PM koji mu je broj na sezonskoj?
zahvaljujem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 jul 2015, 18:13

BeSha1992 je napisao/la:baksuz krene danas iz Breze u Sarajevo da kupim sebi i burazu karte, i dozivim saobracajnu nesrecu...
narode svima sretno i aBD da pobjedimo !!!

DA TE VOLIM ODUVIJEK SAM ZNAO !!!
Je li sve u redu kod tebe sada ?

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 25 jul 2015, 18:23

kengur je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:baksuz krene danas iz Breze u Sarajevo da kupim sebi i burazu karte, i dozivim saobracajnu nesrecu...

Jeste hB, imam slomljen vratni kraljezak, napukla mi 2 vratna misica, aa ebo auto to nije bitno, frajer me stig'o i sa straznje strane odgulio...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 25 jul 2015, 18:33

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 jul 2015, 18:34

PerryFred je napisao/la:Rukovodstvo Crvene zvezde, predvođeno Zvezdanom Terzićem, pokušaće da ispuni (ne)moguću misiju i u redove srpskog vicešampiona dovede možda i najtalentovanijeg vezistu na Balkanu, člana Sarajeva Gojka Cimirota. 

Sve izvjesniji  odlazak Aleksandra Kovačevića u inostranstvo ostaviće prostor za angažovanje još jednog veziste, a odgovorni sa Marakane sanjaju o igraču koga u Sarajevu već upoređuju sa Miralemom Pjanićem, tvrdi Mozzart sport.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je telefonskim putem uspostavio kontakt sa mladim Hercegovcem i predložio mu selidbu u Beograd. Iako je Cimirot zvezdaš “do koske“ on je Terzića prebacio na menadžersku agenciju koja već nekoliko godina zastupa njegove interese. 

Nema sumnje da bi evenutalno angažovanje Cimirota predstavljalo pravu bombu ljetnjeg prelaznog roka na Marakani, uz svo poštovanje prema Luisu Ibanjezu, Idanu Veredu i Portugalcu Ugu Vijeri. I pored toga što ima legitmnu želju da manevar ojača najboljim igračem bosanske Premijer lige, šanse Crvene zvezde su vrlo, vrlo male. Da ne kažemo nikakve.

Rukovodstvo Sarajeva je svjesno činjenice da u njihovim redovima stasava istinski biser, pa je nedavno odbilo vrlo solidnu ponudu Dinama iz Zagreba tešku 600.000 eura i 20 odsto od naredne ponude. 

Emisari brojni evropskih klubova dolazili su tokom prošle sezone na stadion Koševo kako bi uživo pratili igrački ravoj Gojka Cimirota. Incijalno interesovanje, između ostalih, pokazali su Hamburg i Basel, pa se Sarajlije nadaju da bi za Cimirota mogle da dobiju 1.000.000 eura.
Čuj njega zvao...jao amaterčine...gojkara budala ako ode kod ovih ubelahaša! :facepalm: :facepalm:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 jul 2015, 18:38

BeSha1992 je napisao/la:
kengur je napisao/la:

Jeste hB, imam slomljen vratni kraljezak, napukla mi 2 vratna misica, aa ebo auto to nije bitno, frajer me stig'o i sa straznje strane odgulio...
Zelim ti brate da se sto prije zalijecis a sto kazes auto trenutno nije bitno. A vidim da nisi imao ni sanse da ga izbjegnes :problem:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2015, 18:39

PerryFred je napisao/la:Rukovodstvo Crvene zvezde, predvođeno Zvezdanom Terzićem, pokušaće da ispuni (ne)moguću misiju i u redove srpskog vicešampiona dovede možda i najtalentovanijeg vezistu na Balkanu, člana Sarajeva Gojka Cimirota. 

Sve izvjesniji  odlazak Aleksandra Kovačevića u inostranstvo ostaviće prostor za angažovanje još jednog veziste, a odgovorni sa Marakane sanjaju o igraču koga u Sarajevu već upoređuju sa Miralemom Pjanićem, tvrdi Mozzart sport.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je telefonskim putem uspostavio kontakt sa mladim Hercegovcem i predložio mu selidbu u Beograd. Iako je Cimirot zvezdaš “do koske“ on je Terzića prebacio na menadžersku agenciju koja već nekoliko godina zastupa njegove interese. 

Nema sumnje da bi evenutalno angažovanje Cimirota predstavljalo pravu bombu ljetnjeg prelaznog roka na Marakani, uz svo poštovanje prema Luisu Ibanjezu, Idanu Veredu i Portugalcu Ugu Vijeri. I pored toga što ima legitmnu želju da manevar ojača najboljim igračem bosanske Premijer lige, šanse Crvene zvezde su vrlo, vrlo male. Da ne kažemo nikakve.

Rukovodstvo Sarajeva je svjesno činjenice da u njihovim redovima stasava istinski biser, pa je nedavno odbilo vrlo solidnu ponudu Dinama iz Zagreba tešku 600.000 eura i 20 odsto od naredne ponude :?:

Emisari brojni evropskih klubova dolazili su tokom prošle sezone na stadion Koševo kako bi uživo pratili igrački ravoj Gojka Cimirota. Incijalno interesovanje, između ostalih, pokazali su Hamburg i Basel, pa se Sarajlije nadaju da bi za Cimirota mogle da dobiju 1.000.000 eura.
Prelazak u CZ mu sad ne bi bio nikakav korak naprijed u karijer uz duzno postovanje prema njima. Ili nek ide u inostranstvo ili nek ostane tu gdje jeste.
Bahati, bahati Željkan!
1946

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 25 jul 2015, 18:50

Rukovodstvo Sarajeva je svjesno činjenice da u njihovim redovima stasava istinski biser, pa je nedavno odbilo vrlo solidnu ponudu Dinama iz Zagreba tešku 600.000 eura i 20 odsto od naredne ponude :?:

Ako su u stanju dati 1 000 000 Eurica za njega, nikakav problem. Vjeruj te, u kakvom god skripcu bila Zvezda, vazda ce prodati lakse igraca u Liga 5 , nego mi. Hajd' da ne kazem vazda, ali u narednih 3-4 godine ce lakse sigurno.

Ali nista od toga kako god, mislim da nisu u stanju da nam ponude nesto sto ne mozemo ili ti ne smijemo odbiti :-)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 25 jul 2015, 19:46

Idite na koncert :D Pravite sačekušu za uplakane i emocionalno ranjive djevojke kad krenu doma.
Evo ne znam..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2015, 19:54

Ako nekoga interesuje..

Klubovi koji su nam partneri : Buducnost - Bosna Visoko 2:1
Klubovi pod VT : Kortrijk - Standard Liege 2:1
Nas jedan jedini bratski klub kojim ovom prilikom zelim sve najbolje i da se plasiraju u cvajtu : Dynamo Dresden - Stuttgart II 4:1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jul 2015, 19:58

MortemHz je napisao/la:Ako nekoga interesuje..

Klubovi koji su nam partneri : Buducnost - Bosna Visoko 2:1
Klubovi pod VT : Kortrijk - Standard Liege 2:1
Nas jedan jedini bratski klub kojim ovom prilikom zelim sve najbolje i da se plasiraju u cvajtu : Dynamo Dresden - Stuttgart II 4:1
Dobri su... A vidi onim mamcima standarda hahaha
Sabrine mi moje!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 jul 2015, 20:40

Kerovi laju i lajat ce. Razumni shvataju i shvatit ce... moSa rajvoSa
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jul 2015, 20:44

Kakvi busevi za Travnik?
Sabrine mi moje!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 jul 2015, 20:56

Ako gojko nece produzit ugovor ja bi njega prodo dinamu 700k € 25 % od sledeceg transvera. A CZ ako ce dat 1 m € i gojko zeli da ide nek mu je sretno.

Sb 10000
Zrinjski 13000
Skretnica 25000
Sloboda 28000
Les 18000

Masala

Gledam utakmice komsija prosjek 2000k po utakmici, evo u cernobilju 200 navijaca mesimg vidi 1:0

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 25 jul 2015, 21:15

Koliko smo pjenili za Ordagicem do sada ovo sto sam vidio nebi on mogao sa ovakvom igrom kod nas igrati. Al dobro duga je sezona.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 jul 2015, 21:19

Ko je ovaj Ponjava što je dobio trajni ban ? Nikad ga ja nisam vidio na forumu, je l' pitar lik ili... (nisam pratio danas ovo sa acom)
F.K.SARAJEVO

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 25 jul 2015, 21:26

Pitar6785 je napisao/la:Ako gojko nece produzit ugovor ja bi njega prodo dinamu 700k € 25 % od sledeceg transvera. A CZ ako ce dat 1 m € i gojko zeli da ide nek mu je sretno.

Sb 10000
Zrinjski 13000
Skretnica 25000
Sloboda 28000
Les 18000

Masala

Gledam utakmice komsija prosjek 2000k po utakmici, evo u cernobilju 200 navijaca mesimg vidi 1:0
cega je ba Sloboda 28 000 ?
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 14 gostiju.