Ako meni govoris, napisao sam isto sto i tiHeller je napisao/la:Procitaj opet, svaka cast odboru skokova![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
DoeTz je napisao/la:Ako meni govoris, napisao sam isto sto i tiHeller je napisao/la:Procitaj opet, svaka cast odboru skokova![]()
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Gore, gore gore, toliko je lose da ne moze gorerodjenizavjecnost je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Ako meni govoris, napisao sam isto sto i tiHeller je napisao/la:Procitaj opet, svaka cast odboru skokova![]()
Sto ti je bosanski jezik ,mozes misliti kako je onda strancima kad pokusaju uciti
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ovo se zahvalite pastrmki ,on je ovo sredio sa Emirom BalicemHeller je napisao/la:Procitaj opet, svaka cast odboru skokova![]()
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Kao da vas je ista **** izbacila, pardon.joker90 je napisao/la:Smiri se lazare, sta pjenis? Eto od huje vise ne znas ni sam sta si htio reci..lisander je napisao/la: Ti se našao pričat, tebe Mortema i kompaniju kontakte ista **** izbacila
Eh tako, sad vec mogu ljudi da te razumiju. Vidis lazo kako sam te fino izdresirao i kako ti mozes fino, samo kad hoces..lisander je napisao/la:Kao da vas je ista **** izbacila, pardon.joker90 je napisao/la:Smiri se lazare, sta pjenis? Eto od huje vise ne znas ni sam sta si htio reci..lisander je napisao/la: Ti se našao pričat, tebe Mortema i kompaniju kontakte ista **** izbacila
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta si se upalio kao kutnjak, jesi to vazdan smišljao provalu idi malo se bučni negdje poremeticete psihički toliki nikovi
ebes zajebanciju, mene najvise boli sto je pola vas nepismeno

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:na ponudi premijer kladionice za sutra fali jedna utakmica, čik pogodite koja?
Evo ih,mitomani poceli sa kmecanjem vec a Sarajevo u ponedjeljak igra
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo lagano, ja cu lisandera opismeniti dok ga jos malo izdresiram.DoeTz je napisao/la:ebes zajebanciju, mene najvise boli sto je pola vas nepismeno![]()
Vidio sam ovo i ne mogu da vjerujem!MortemHz je napisao/la:ChWilla je napisao/la:na ponudi premijer kladionice za sutra fali jedna utakmica, čik pogodite koja?
Evo ih,mitomani poceli sa kmecanjem vec a Sarajevo u ponedjeljak igra![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Rudar trpa..izgleda da ovi iz Mladosti nisu imali para za 'posteno' sudjenje danas..skuplje sudije u PL
hahahah Salim se, naravno. Ali su lose krenuli :/
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mladost ce igrati prvih pet kola i dobiti max 3 boda, i onda ide prodaja jer nece imati nikakve sanse.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ako budu ovako igrali nemaju sta prodavati kad ce se svi ispucavati nad njima..Peterski je napisao/la:Mladost ce igrati prvih pet kola i dobiti max 3 boda, i onda ide prodaja jer nece imati nikakve sanse.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Je li ovo pile u akcijiHead je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
E svasta sam vidio, ali ovi pojedini sa memli strane su stvarno presisali sami sebe. Vazda neko cirkuzanje sa njima.MortemHz je napisao/la:ChWilla je napisao/la:na ponudi premijer kladionice za sutra fali jedna utakmica, čik pogodite koja?
Evo ih,mitomani poceli sa kmecanjem vec a Sarajevo u ponedjeljak igra![]()
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Hvala Slobodi što nam krade pojačanja 
A sto ovaj Karic zakova "EVROPSKU SLOBODU", uh sto ce im se Husrev n. a. j.e.b. a. t matere veceras, a kurcili su se u toku priprema, reko bi cojek, nema evo novih prvaka
.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Joj slobode, joj ekipe, treba svi da strahujemo 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.