FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sb 8.000
Zrinjski 12.000
Rusevina 26.000 prodanih,bilo je vise raje na stadionu
Sloboda 22.000
Lech 16.500
Zrinjski 12.000
Sloboda 22.000
Lech 16.500
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 25 jul 2015, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bogami nakon pogledane ove utakmice iz Zenice, samo sam potvrdio svoje sumnje da će ovo biti najteža sezona. Kako će se svi boriti za bod. Malo dosadna ali tvrda utakmica. Tuzlaci nešto kao hoće, ali do 25-30m dalje
Zeničani tvrdi kad se "ukopaju". Svidjelo mi se kako se ponašaju kada igrač tuzlaka primi loptu. Odmah je igrač na igraču nema metra ni sekunde slobodnog prostora.
Tako mi treba da se ponašamo, bez obzira na relativno loše odrađene pripreme vjerujem da smo ipak najspremnija ekipa u ligi, nismo to pokazali protiv poljaka. Tako da ne bi trebao biti problem da igrači trče za fizički inferiornijim igračima. Znači odmah na igrača i ne bi trebalo biti problema.
Za neki dobar plasman ne smije nam se dogoditi da na domaćem terenu gubimo bodove kao prošle godine, a sa "lakših" gostovanja donositi puni plijen, u duelim protiv konkurenata šta ugrabiš.
Zeničani tvrdi kad se "ukopaju". Svidjelo mi se kako se ponašaju kada igrač tuzlaka primi loptu. Odmah je igrač na igraču nema metra ni sekunde slobodnog prostora.
Tako mi treba da se ponašamo, bez obzira na relativno loše odrađene pripreme vjerujem da smo ipak najspremnija ekipa u ligi, nismo to pokazali protiv poljaka. Tako da ne bi trebao biti problem da igrači trče za fizički inferiornijim igračima. Znači odmah na igrača i ne bi trebalo biti problema.
Za neki dobar plasman ne smije nam se dogoditi da na domaćem terenu gubimo bodove kao prošle godine, a sa "lakših" gostovanja donositi puni plijen, u duelim protiv konkurenata šta ugrabiš.
ma samo da dobro krenemo, ako prvih 11 kola dobijemo onda sigurno branimo titulu

Pyro is not a crime !
Ibrakoviću hvala ti što Ordagića nisi doveo u FKS i što si nam sačuvao ovo malo živaca što imamo.
SRETAN BROJ - 1725
Ma dobro nije jedna utakmica pokazatelj. Ipak Ikande je mnogo bolje pojacanje na tom mjestu. Jucer pitah, ali niko ne odgovori.. Dokle je sa njim sto se tice papirologije?pitic je napisao/la:Ibrakoviću hvala ti što Ordagića nisi doveo u FKS i što si nam sačuvao ovo malo živaca što imamo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja mislim da ti ni sam Ibrakovic ne bi znao to reci
al eto nadam se da ovaj put necemo igraca cekati po' godine, i da ce se papiri rijesiti sto prije
Pyro is not a crime !
Ako se ponovi situacija kao sa Bilbijom i Benkom, neko treba da leti
šališ se je li takoMortemHz je napisao/la:Sb 8.000
Zrinjski 12.000
Sloboda 22.000
Lech 16.500
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto bih se salio,pa ovako je biloPantelija je napisao/la:šališ se je li takoMortemHz je napisao/la:Sb 8.000
Zrinjski 12.000
Sloboda 22.000
Lech 16.500
protiv lecha ako je bilo 16 500 , onda je u cetvrtak u 18:00 bilo 13 500
protiv slobode je bilo 25 000 100%
siroki 10 00
E sad , jedino ako ne uzimas prodane karte?
jer kod nas ulazi se na 19999 nacina
protiv slobode je bilo 25 000 100%
siroki 10 00
E sad , jedino ako ne uzimas prodane karte?
jer kod nas ulazi se na 19999 nacina
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A **** ga to su zvanicni podaci,ne bi trebala biti velika razlika posto se ne gledaju karte samo vec se ocijeni koliko je ljudi prisutno tako i da fulis neces puno a ovo za Lech, Uefin covjek je bio prisutan,mora se za Europu tacno tako da je tu negdje
Benka je vrijedilo čekati.Svojim golovima titulu nam je donio.hilmo je napisao/la:Ako se ponovi situacija kao sa Bilbijom i Benkom, neko treba da leti
Ma to stoji, ali ne djelujemo kao ozbiljan klub kada nam svaki drugi igrač nekoliko mjeseci čeka papire. Gore sam pomenuo Benku i Bilbiju, a šta je sa Kallasijem pa Koaudijem ....momirpeh je napisao/la:Benka je vrijedilo čekati.Svojim golovima titulu nam je donio.hilmo je napisao/la:Ako se ponovi situacija kao sa Bilbijom i Benkom, neko treba da leti
Neozbiljno je to.
- molotovljev
A, tek Jose iz Paragvaja, frajer leti evo već 3 godine, magla u Butmiru.
Sjeća li se neko misterioznog Seje iz Paragvaja ?
F.K.SARAJEVO
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jbg buraz... Brz oporavak ti želim i da što prije rahat mogneš grickat košpe s braćom na istokuBeSha1992 je napisao/la:Jeste hB, imam slomljen vratni kraljezak, napukla mi 2 vratna misica, aa ebo auto to nije bitno, frajer me stig'o i sa straznje strane odgulio...kengur je napisao/la:Je li sve u redu kod tebe sada ?BeSha1992 je napisao/la:baksuz krene danas iz Breze u Sarajevo da kupim sebi i burazu karte, i dozivim saobracajnu nesrecu...
narode svima sretno i aBD da pobjedimo !!!
DA TE VOLIM ODUVIJEK SAM ZNAO !!!
1946
Je li sve u redu kod tebe sada ?[/quote]
Jeste hB, imam slomljen vratni kraljezak, napukla mi 2 vratna misica, aa ebo auto to nije bitno, frajer me stig'o i sa straznje strane odgulio...[/quote]
Jbg buraz... Brz oporavak ti želim i da što prije rahat mogneš grickat košpe s braćom na istoku
[/quote]
Hvala vam momci, aBd do iduce u Travniku valjda cu biti spreman.. Sada je najbitnije da se pocne prvenstvo pobjedom...
P.s. nista bez istoka
Jeste hB, imam slomljen vratni kraljezak, napukla mi 2 vratna misica, aa ebo auto to nije bitno, frajer me stig'o i sa straznje strane odgulio...[/quote]
Jbg buraz... Brz oporavak ti želim i da što prije rahat mogneš grickat košpe s braćom na istoku
Hvala vam momci, aBd do iduce u Travniku valjda cu biti spreman.. Sada je najbitnije da se pocne prvenstvo pobjedom...
P.s. nista bez istoka
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Jesmo li prodali do sad bar 1000 sezonskih ?
Provjereno, teren je u katastrofalnom stanju !!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sta ste stali? Ajde spamajte, pa sutra tekma jbt ajmooo.
Ma **** kakav teren,ako mi ne možemo Drinu dobiti e jbg onda..
Ma **** kakav teren,ako mi ne možemo Drinu dobiti e jbg onda..
Sabrine mi moje!
Misliš na Pirotu, ili Koševo nakon koncerta ???Zip je napisao/la:Provjereno, teren je u katastrofalnom stanju !!!!
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.