PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Navijaci Slobode budite ubjeđeni da radite nesto dobro i da napredujete cim vas poslije poraza ovoliko pljuju i naslađuju se. Samo polako, doci ce to na svoje. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Šta je vama, ljudi dobili Anžija...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cuj kaze cakijasi, njih 15 u vozu jednom momku skinuli majicu uz pomoc cakije, pa plivali po Bosni.
Nego, kakve veze ima sto su iz Maglaja? Momci idu na jug, navijaju, dakle legitimne mete.
A nisu Robijasi nikad u hool fazonu, oni su fini. Prava becka skola.
Nego, kakve veze ima sto su iz Maglaja? Momci idu na jug, navijaju, dakle legitimne mete.
A nisu Robijasi nikad u hool fazonu, oni su fini. Prava becka skola.
Celik!3,2,2.
Gdje su oni sto su pisali da ce slejdecih godina biti u ligi i kupu ova situacija:
1. Sarajevo
2. Sloboda
...
...
Svi ostali

1. Sarajevo
2. Sloboda
...
...
Svi ostali
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sa igrackim kadrom slobode jedino mislim da je siguran opstanak, pa svi dovedeni igraci su prosjecni, jedino zeba sto vrijediElegant je napisao/la:Gdje su oni sto su pisali da ce slejdecih godina biti u ligi i kupu ova situacija:
1. Sarajevo
2. Sloboda
...
...
Svi ostali
Sad se pretjeruje. Ok, izgubila Sloboda utakmicu ali je jos 29 u igri. Bas me zanima da li ce Manijaci ismijavati svoje igrace, pojacanja i napad na titulu ako izgube u B. Luci sutra 
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav ba opstanak, biti cemo gore 5-6..
Niko se nece provesti protiv ovog Celika u Zenici..
Niko se nece provesti protiv ovog Celika u Zenici..
Crveno crni div
Salim se ja, kad se crveno crni div probudi svi cemo u misije rupe.
I da, izgleda da su pastrmkine kritike urodile plodom, fukare se pojavile na gostovanju
Salim se ja, kad se crveno crni div probudi svi cemo u misije rupe.
I da, izgleda da su pastrmkine kritike urodile plodom, fukare se pojavile na gostovanju
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Sloboda kao i Celik, prosjecna premijerligaska ekipa s tim da se sloboda oslanja na zebu, a celik na karica
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima Sloboda tu vise talenta od Celika, samo sto treba malo drskosti.. I ova situacija oko Kostica i Skahica je uticala. Kad to dodje sve na svoje biti ce i pobjeda..
Naredno kolo kuci protiv Prijedora, bas da vidim hocel Zeljeznicmarci navijati za Sratkovce..
Naredno kolo kuci protiv Prijedora, bas da vidim hocel Zeljeznicmarci navijati za Sratkovce..
Vidis da svrsavaju na poraze Slobode, znaci ide se naprijed punom paromtuzlak1987 je napisao/la:Ima Sloboda tu vise talenta od Celika, samo sto treba malo drskosti.. I ova situacija oko Kostica i Skahica je uticala. Kad to dodje sve na svoje biti ce i pobjeda..
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
o kakvom talentu pricas? pa ni celik nije igrao kompletan i ono glavno sto je falilo su NAVIJACI..tuzlak1987 je napisao/la:Ima Sloboda tu vise talenta od Celika, samo sto treba malo drskosti.. I ova situacija oko Kostica i Skahica je uticala. Kad to dodje sve na svoje biti ce i pobjeda..
ubjedjen sam da je situacija normalna u i oko kluba da bi ste primili jos koji veceras
- plavanacija
- Kontakt:
pored Zelje jedini klub koji simpatisem je Velez, ovo ostalo ublehasi neviđeni 
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Sad kad svi napadaju Slobodu i Fukare,ja necu.Ne volim coporativno,volim prsa u prsa
Cak,naprotiv...solidan broj Fukara u Zenici i dobro navijanje...mada oni tradicionalno posjecuju Zenicu.
Cak,naprotiv...solidan broj Fukara u Zenici i dobro navijanje...mada oni tradicionalno posjecuju Zenicu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma doci ce to do izrazaja kad tad, nije Sloboda ovakva kakva je bila veceras u Zenici. Ovo je ipak top5 najteze gostovanje.. Ordagic, Govedarica, Ahmetovic i jos neki ce da pokazu sta znajuturku je napisao/la:o kakvom talentu pricas? pa ni celik nije igrao kompletan i ono glavno sto je falilo su NAVIJACI..tuzlak1987 je napisao/la:Ima Sloboda tu vise talenta od Celika, samo sto treba malo drskosti.. I ova situacija oko Kostica i Skahica je uticala. Kad to dodje sve na svoje biti ce i pobjeda..
ubjedjen sam da je situacija normalna u i oko kluba da bi ste primili jos koji veceras
Od svih navedenih jedino Ahmetovic je dobar napadac i igrac generalno, a Govedarica i Ordagic? daj boze da bude sta od njih, sloboda mi je draga ekipa ali ne mogu da skontam kako ste nerealni..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta smo nerealni pa Ordagic je bio ponajbolji igrac Zvijezde, jedini koji se izdvajao. A Govedarica je mladi U-21 reprezentativac BIH.. Po meni je Govedarica veceras bio najbolji iz Slobode..turku je napisao/la:Od svih navedenih jedino Ahmetovic je dobar napadac i igrac generalno, a Govedarica i Ordagic? daj boze da bude sta od njih, sloboda mi je draga ekipa ali ne mogu da skontam kako ste nerealni..
zvijezde koja je ispala iz lige, i na njemu da zasnivas optimizam.. u nasoj ligi kvalitet ide iz nje
Ne volim pisat na ovoj temi,ali moram reci da ste presmjesni s tim sto je Sloboda izgubila,vise slavite njen poraz nego pobjedu svog tima.. zalosno ,al hajd bosnjo je to !
Ja ih ne opravdam za ovo veceras,jer je ovo bila sramota igraca koji su prosli pa mozda i najbolje pripreme od svih ekipa,da ovako podbace protiv Celika koji nije u sjajnoj situaciji..
Ali mi je toliko smijesno i jadno gledat neke kako slave ovaj poraz,ali to mi je znak da se u Slobodi radi ispravno i da napredujemo.. desi se poraz svakom..ii svako ko je najavljivao borbu za prve tri pozicije,a navijac je Slobode za mene je nerealan ..ja ocekujem da budemo od 5 do 7 mjesta,jer mi je dosta toga moramo uradit da bi se nasli medju prve tri ekipe ove nase miki maus lige..
Ja ih ne opravdam za ovo veceras,jer je ovo bila sramota igraca koji su prosli pa mozda i najbolje pripreme od svih ekipa,da ovako podbace protiv Celika koji nije u sjajnoj situaciji..
Ali mi je toliko smijesno i jadno gledat neke kako slave ovaj poraz,ali to mi je znak da se u Slobodi radi ispravno i da napredujemo.. desi se poraz svakom..ii svako ko je najavljivao borbu za prve tri pozicije,a navijac je Slobode za mene je nerealan ..ja ocekujem da budemo od 5 do 7 mjesta,jer mi je dosta toga moramo uradit da bi se nasli medju prve tri ekipe ove nase miki maus lige..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.