PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
A vama ne leze Hercegovacka sela posto ste i tu gubili 
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
tuzlak1987 je napisao/la:A vama ne leze Hercegovacka sela posto ste i tu gubili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma umorni ljudi od Europe yebiga, vidi se da im fali svježine poslije Anžija i Palerma.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mozda je Husref zaboravio spustiti rucnuFaraonTM je napisao/la:Ma umorni ljudi od Europe yebiga, vidi se da im fali svježine poslije Anžija i Palerma.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Brato ti mu govoris da su oni dimenzija vise a on kontra. Ja bola asmir husic aka tura s prikolicom do bostonarodjenisa je napisao/la:Pa o tome i pricam, vama jednostavno ne lezi ovaj BH stil igre, vi ste za jace lige![]()
DŽELO ODLAZI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Polahko, tek vam je pocela Azmirova kita ulazit 
Moguće a možda igraju sa braćom sigurica 3 za 3rodjenisa je napisao/la:Mozda je Husref zaboravio spustiti rucnuFaraonTM je napisao/la:Ma umorni ljudi od Europe yebiga, vidi se da im fali svježine poslije Anžija i Palerma.![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tuzlaci na pravom ste putu cim se ovoliko nasladjuju nakon vaseg poraza, Mladost DK i vi. Samo tako nastavite 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Da mu nije neko ugasio svijetlo, izgleda je pogresnom metnotuzlak1987 je napisao/la:Polahko, tek vam je pocela Azmirova kita ulazit
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo vidim po vasem ponasanju da covjek izgleda uopste i ne vadirodjenisa je napisao/la:Da mu nije neko ugasio svijetlo, izgleda je pogresnom metnotuzlak1987 je napisao/la:Polahko, tek vam je pocela Azmirova kita ulazit![]()
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 26 jul 2015, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
- elbflorenz
- Kontakt:
crveno-crna spedicija.FaraonTM je napisao/la: Moguće a možda igraju sa braćom sigurica 3 za 3
Normalaelbflorenz je napisao/la:crveno-crna spedicija.FaraonTM je napisao/la: Moguće a možda igraju sa braćom sigurica 3 za 3
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tek je pocelo prvenstvo. Neka vidit ces kad se uigra i zahukta eVropska slobodabrile je napisao/la:Tuzlaci na pravom ste putu cim se ovoliko nasladjuju nakon vaseg poraza, Mladost DK i vi. Samo tako nastavite
od 26-tog kola
DŽELO ODLAZI
Pa Pastrmka dragi izgubili smo zajebaji na taj racun al nemoj se crnit podjebavanjem za rap kad je BiH na mapi zahvaljujuci nama 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pastrmka ima maksimalno 16 godina.. Ovi Zeljini ovako po pisanju tesko da ko ima preko 16-17. Ali kakvi su to mozgovi, isplatljivije je bilo svrsiti na kamen ili u kanal
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 26 jul 2015, 00:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Mi od proljeća za Europu a vi od sutra za opstanak.Tifoz je napisao/la: Tek je pocelo prvenstvo. Neka vidit ces kad se uigra i zahukta eVropska sloboda
od 26-tog kola
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Bola imam sina stariji od tebetuzlak1987 je napisao/la:Pastrmka ima maksimalno 16 godina.. Ovi Zeljini ovako po pisanju tesko da ko ima preko 16-17
DŽELO ODLAZI
Crveno crni div se mozda ne budi brzo ali svjesni nismo da ce se kad tad probuditi a kada se a kada se probudi majke ce nam yebatiTifoz je napisao/la:Tek je pocelo prvenstvo. Neka vidit ces kad se uigra i zahukta eVropska slobodabrile je napisao/la:Tuzlaci na pravom ste putu cim se ovoliko nasladjuju nakon vaseg poraza, Mladost DK i vi. Samo tako nastavite
Mozda crv
od 26-tog kola
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
E moji Tuzlaci, mnogo mnogo ste kakili od kraja sezone do danas, od stabilne Slobode, sigurne Europe, ismijavanje najvećeg i najtrofejnijeg kluba, podsmijehivanje vezano za Ordagića, Škahića, nekakva svemirska 2,3 mjesta i još moooore gluposti. Bahatost, novi igrači, stadion, pripreme, prijateljske, Palermo, Anži vau vau...
Sad će vas raja samo ismijavati, i treba vas ismijavati spustite se na zemlju, u sredinu ove naše lige tu vam je i mjesto
Sad će vas raja samo ismijavati, i treba vas ismijavati spustite se na zemlju, u sredinu ove naše lige tu vam je i mjesto
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Cut cemo se na kraju sezoneFaraonTM je napisao/la:E moji Tuzlaci, mnogo mnogo ste kakili od kraja sezone do danas, od stabilne Slobode, sigurne Europe, ismijavanje najvećeg i najtrofejnijeg kluba, podsmijehivanje vezano za Ordagića, Škahića, nekakva svemirska 2,3 mjesta i još moooore gluposti. Bahatost, novi igrači, stadion, pripreme, prijateljske, Palermo, Anži vau vau...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.