FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stanojević: Volio bih gostovati na Grbavici
Znam da je Željo nadomak nove titule, a sa njima Partizan ima dobru saradnju
Pratite li dešavanja u bh. ligi?
- Fudbal je moja opsesija i pratim dešavanja u svim ligama. Znam da je Željo nadomak nove titule, a sa njima Partizan ima dobru saradnju i nadam se da ćemo tokom ljeta naći termin za jednu utakmicu. Vjerujem da ćemo i Željo i mi osvojiti titule, a da ta utakmica bude u sklopu priprema za Ligu prvaka. U svakom slučaju volio bih gostovati na Grbavici kaže Stanojević.
Cijeli intervju na ****
Znam da je Željo nadomak nove titule, a sa njima Partizan ima dobru saradnju
Pratite li dešavanja u bh. ligi?
- Fudbal je moja opsesija i pratim dešavanja u svim ligama. Znam da je Željo nadomak nove titule, a sa njima Partizan ima dobru saradnju i nadam se da ćemo tokom ljeta naći termin za jednu utakmicu. Vjerujem da ćemo i Željo i mi osvojiti titule, a da ta utakmica bude u sklopu priprema za Ligu prvaka. U svakom slučaju volio bih gostovati na Grbavici kaže Stanojević.
Cijeli intervju na ****
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
... evo kontra napada, velika sansa, 100% sansa iii 1-0 vodi ZELJEZNICARRR ... 90 minut susreta 1-0 vodi ZELJO Eksplodirao je sada Olimpijski stadion KosevoMesanovic je strijelac. ZELJEZNICAR je novi sampion BiH. 
Jes nas euforija ufatila.Koje crno kosevo.Smirite malo.Treba danas neporazen ostat,pa onda dalje.
ima prenos na BH radio 1, mislim ima Ritam Sporta, valja ce prenositi i tekmu... 
BRAVE HEART 1979-2005
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Danas se osvaja titula, u ovom kolu, Borac izgubio mi aBd bod(ove) u Mostaru i sve u DOLINI pobjedimo trica na Kosevu i to je to 
Za zivot cijeli!
Naravno!edotm87 je napisao/la:ima prenos na BH radio 1, mislim ima Ritam Sporta, valja ce prenositi i tekmu...
Neuzubillah, ni slucajno nemojte ulaziti na fkz.com naki crvi i virusi safatali ... 
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 01 maj 2010, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
trebao bi prenos biti na 95,7 i 101,7 mghz uglavnom tu bude prenos Premier lige, valjda ce bit i ovaj put 
EDIT: bemti fkz.com nisam ni vidio da je to napisano beze usao odma neki virus cccc

EDIT: bemti fkz.com nisam ni vidio da je to napisano beze usao odma neki virus cccc
Za zivot cijeli!
upravo tako neki malware, ja maloprije usao da vidim hocel biti tex. prenosa, a nije mi bio ukljucen anti :S boga pitaj sta ce se sad desiti...nime_tm87 je napisao/la:Neuzubillah, ni slucajno nemojte ulaziti na fkz.com naki crvi i virusi safatali ...
BRAVE HEART 1979-2005
ma znam to za radio ...a rekoh da nema negdje joshmirza_9 je napisao/la:Naravno!edotm87 je napisao/la:ima prenos na BH radio 1, mislim ima Ritam Sporta, valja ce prenositi i tekmu...
bod bi nam dosta znacio danas .. ali nadam se pobjedi .. Bekric -- Popovic
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ev ja skeniram komp da vidim hocel sta naciedotm87 je napisao/la:upravo tako neki malware, ja maloprije usao da vidim hocel biti tex. prenosa, a nije mi bio ukljucen anti :S boga pitaj sta ce se sad desiti...nime_tm87 je napisao/la:Neuzubillah, ni slucajno nemojte ulaziti na fkz.com naki crvi i virusi safatali ...
hahaha sto ne izbrises toel_ninjo je napisao/la:ma znam to za radio ...a rekoh da nema negdje joshmirza_9 je napisao/la:Naravno!edotm87 je napisao/la:ima prenos na BH radio 1, mislim ima Ritam Sporta, valja ce prenositi i tekmu.....a kad smo vec kod tih virusa ..ja sam ih vec pokupio
normallno radi sve..onda mi izbaci neki error i zaledi mi komp i moram restartovat
..
bod bi nam dosta znacio danas .. ali nadam se pobjedi .. Bekric -- Popovic![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Pa to bi bilo kad niko drugi ne bi igrao nego Zeljo. S komsijama utanko, a dole Mostaru bod ko Trebevic.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Danas se osvaja titula, u ovom kolu, Borac izgubio mi aBd bod(ove) u Mostaru i sve u DOLINI pobjedimo trica na Kosevu i to je to
- Crveni_1922
Manijaci imate direktan prenos preko fkvelezlive za one koji nisu u mogucnosti da dodju na stadion kosta samo 8 eura 
Zadnja izmjena: Crveni_1922, dana/u 01 maj 2010, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
citaj brate malo boljeadisg je napisao/la:Pa to bi bilo kad niko drugi ne bi igrao nego Zeljo. S komsijama utanko, a dole Mostaru bod ko Trebevic.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Danas se osvaja titula, u ovom kolu, Borac izgubio mi aBd bod(ove) u Mostaru i sve u DOLINI pobjedimo trica na Kosevu i to je to
Za zivot cijeli!
ma znam to za radio ...a rekoh da nema negdje josh
..a kad smo vec kod tih virusa ..ja sam ih vec pokupio
normallno radi sve..onda mi izbaci neki error i zaledi mi komp i moram restartovat
..
[/quote]
hahaha sto ne izbrises to
[/quote]
maa jooj sve mi se da izvines poj.e.b.a.l.o ... on sam nesto skenira..nesto bubaa
i sve izbrisem ..i pise kao lafo izbrisanoo..i onda opet sve izbaci .. aaaa...
moram ponovo vindows dizat ..

hahaha sto ne izbrises to
maa jooj sve mi se da izvines poj.e.b.a.l.o ... on sam nesto skenira..nesto bubaa
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hahaha sto ne izbrises toel_ninjo je napisao/la:ma znam to za radio ...a rekoh da nema negdje josh..a kad smo vec kod tih virusa ..ja sam ih vec pokupio
..
bod bi nam dosta znacio danas .. ali nadam se pobjedi .. Bekric -- Popovic![]()
![]()
to ti je najpametnije obori pa podigni i sve fercera ko novo
Za zivot cijeli!
Crveni sta nama znaci ova pobjeda? Nismo dobili licencu za Europu.Crveni_1922 je napisao/la:Manijaci imate direktan prenos preko fkvelezlive za one koji nisu u mogucnosti da dodju na stadion kosta samo 8 eura
Imas li info o eventualnim kalkulacijama za danas?
Evo kazu da je borac dao vise para..tako da danas velez igra na 3 boda!
Zao mi je manijaci
Zao mi je manijaci
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
kako vise nagadjate, sve vise i vise mislim da je mostar mahala zesca.Ada je napisao/la:Evo kazu da je borac dao vise para..tako da danas velez igra na 3 boda!
Zao mi je manijaci
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nek igra bas fino, nek ljoZe odnese tricu iz Mostara bolji poklon za rodjendan mi nebi trebaoAda je napisao/la:Evo kazu da je borac dao vise para..tako da danas velez igra na 3 boda!
Zao mi je manijaci
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 22 gosta.