PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FaraonTM » 26 jul 2015, 01:19

Tifoz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Vas problem je sto vi Slobodu pamtite kroz zadnjih 10 godina kada su mafijasi pokrali ovaj klub... Ja ne solim nista, Zeljo, Sarajevo, Velez i Borac su imali neke dobre uspjehe u ligama i u Evropi koje Sloboda nije imala sto ne znaci da Sloboda veci dio svoje historije nije bila rame uz rame tim ekipama, a cesto i ispred njih..

Prema ovom klubu je nevjerovatna kolicina hejta, umjesto da ljudi budu solidarni jer je Sloboda prije 3 godine bila pred gasenjem..Ali nema veze, sami protiv svih. Takva i jeste atmosfera u ovom gradu uvijek bila :mrgreen:

Pa sta ti 20 ljudi ovdje pise da je podyebavanje najvise radi bahatog ponasanja. To je isto vozis stojadina citav zivot,kupis nisan skyline-a i dodjes mi turirat ispod prozora. Normala da cu ti yebat majku. Yebat cu je svakome ali tebi pogotovo. Stanite malo sa glupanskim izjavama a Slobodu niko ne mrzi
+1

Nije problem u Slobodi, problem je u njenim navijačima koji preko noći zaboravljaju neke stvari i žele nešto na silu pri tome provocirajući boljeg od sebe, i naravno da će proraditi taj neki inat i da će se raja zezati sa vama.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 01:21

Pa sta cemo drugo pricat, treci najveci grad u BIH. Red je i da imamo ekipu u vrhu negdje, kao sto sam ja rekao za Tuzlu je sramota to da ne moze pobjediti ekipe iz manjih sredina. Jednostavno nismo niti mi otpad neki pa da se zadovoljavamo samo opstankom u ligi. Ljudi ovdje smatraju da klubovi iz TZ moraju da budu konkurentni svakom timu u drzavi.. Uzviseno se samo gleda na veliku cetvorku iz EX YU, za ostale smatramo da su nas rang..

Ovaj plan da Sloboda zavrsi u vrhu gore moze samo propasti ako nam se ovaj vrh kluba zezne, posvadja, digne ruke..

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 26 jul 2015, 01:27

Crvena1981Armija je napisao/la:Jel mi se učinilo ili su fukare pjevale "Mostarske picke" :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kompleksi jbg.

To se ova klapa s foruma popeli na šipku i zapovrnuli :D "Mostarske picke" pa "Zajko poćeraj" :opaopa:
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jul 2015, 01:29

Jos nisu presli preko Goska i Leotara ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 01:33

Zasto bi presli, jel to neko sankcionisan pa da se predje?

imekorisnicko
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la imekorisnicko » 26 jul 2015, 01:35

rodjenizavjecnost je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Vas problem je sto vi Slobodu pamtite kroz zadnjih 10 godina kada su mafijasi pokrali ovaj klub... Ja ne solim nista, Zeljo, Sarajevo, Velez i Borac su imali neke dobre uspjehe u ligama i u Evropi koje Sloboda nije imala sto ne znaci da Sloboda veci dio svoje historije nije bila rame uz rame tim ekipama, a cesto i ispred njih..

Prema ovom klubu je nevjerovatna kolicina hejta, umjesto da ljudi budu solidarni jer je Sloboda prije 3 godine bila pred gasenjem..Ali nema veze, sami protiv svih. Takva i jeste atmosfera u ovom gradu uvijek bila :mrgreen:

Ovi pakasi Mostarski su zaboravili da je Sloboda prekinula ligu jer im nisu dozvolili da se vrate na BB..Prodaju Gosku utakmicu i jos su oni nesto ovdje ogorceni na nas :facepalm:
Ma j.ebote Gosk u supak vise.Pa vi ste kolo prije od njih kupili utakmicu bolan,i nemoj ti prica za djecu NISTE NIKAD BILI NI BLIZU VELEZU,SARAJEVU I ZELJI!
Ja ne pamtim jugu i njenu ligu i ne znam kakva je priča u Tuzli oko toga,al u Sarajevu fkt starija raja je ova 3 kluba uvijek isticala kao najbolje što je BiH ponudila u Jugoslaviji

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 26 jul 2015, 01:39

tuzlak1987 je napisao/la:Zasto bi presli, jel to neko sankcionisan pa da se predje?
Sta ce bit sankcionisani kad je gosk vasim parama kupio utakmicu protiv nas. Trebali su vas sankcionisat kao najvece levate Premijer lige :urnebes: :urnebes: :rol:
DŽELO ODLAZI

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 26 jul 2015, 01:41

Bila jaka liga i isticu se oni klubovi koji su u tih 40tak godina lige napravili jake rezultate i dali najvise legendi, reprezentativaca itd.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 01:44

imekorisnicko je napisao/la:
rodjenizavjecnost je napisao/la:

Ovi pakasi Mostarski su zaboravili da je Sloboda prekinula ligu jer im nisu dozvolili da se vrate na BB..Prodaju Gosku utakmicu i jos su oni nesto ovdje ogorceni na nas :facepalm:
Ma j.ebote Gosk u supak vise.Pa vi ste kolo prije od njih kupili utakmicu bolan,i nemoj ti prica za djecu NISTE NIKAD BILI NI BLIZU VELEZU,SARAJEVU I ZELJI!
Ja ne pamtim jugu i njenu ligu i ne znam kakva je priča u Tuzli oko toga,al u Sarajevu fkt starija raja je ova 3 kluba uvijek isticala kao najbolje što je BiH ponudila u Jugoslaviji
Sloboda je u toj staroj ligi bila 4 tim iz BIH po uspjesnosti ispred Celika i Borca. Gore iznad su bili Sarajevo Zeljo i Velez

U ovoj PL Sloboda je ispred Veleza po bodovima i najboljem plasmanu..

I ja sad ne znam zasto se Sloboda stavlja na rang nekih tih losih ekipa kada je u Jugoslaviji bila 4. po uspjesnosti iz BIH i odigranim sezonama. Bila u rangu Rijeke, Olimpije i Buducnosti, 12-13 po vjecitoj listi. Dok je u BIH u 7-8 po uspjesnosti ako se ne gledaju godine od 94-2001

Kada pogledate te reprezentativce u staroj drzavi, Sloboda je dala niz njih..

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 26 jul 2015, 01:50

Ne mozes uspoređivati Slobodu i Velez. Velez ima dva kupa,1/4 kupa uefa,1/8 kupa uefa dok Sloboda nema nista. I nemoj lagati za Borac posto i oni u Jugi imaju kup kao i Celik srednjoevropski. Vi ste iza svih 5 ekipa u jugi
DŽELO ODLAZI

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 26 jul 2015, 01:50

tuzlak1987 je napisao/la:
imekorisnicko je napisao/la:
rodjenizavjecnost je napisao/la: Ma j.ebote Gosk u supak vise.Pa vi ste kolo prije od njih kupili utakmicu bolan,i nemoj ti prica za djecu NISTE NIKAD BILI NI BLIZU VELEZU,SARAJEVU I ZELJI!
Sloboda je u toj staroj ligi bila 4 tim iz BIH po uspjesnosti ispred Celika i Borca. Gore iznad su bili Sarajevo Zeljo i Velez

U ovoj PL Sloboda je ispred Veleza po bodovima i najboljem plasmanu..

I ja sad ne znam zasto se Sloboda stavlja na rang nekih tih losih ekipa kada je u Jugoslaviji bila 4. po uspjesnosti iz BIH i odigranim sezonama. Bila u rangu Rijeke, Olimpije i Buducnosti, 12-13 po vjecitoj listi. Dok je u BIH u 7-8 po uspjesnosti ako se ne gledaju godine od 94-2001

Kada pogledate te reprezentativce u staroj drzavi, Sloboda je dala niz njih..
Daj nabroj dva koji su bili dominantni u Yu ?Kao sto su Bajevic,Maric,Tuce,Vaha,Vladic ili Mujic?

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 26 jul 2015, 02:09

Evo jos malo za onog tuzlaka sto pravi neke usporedbe

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=681

Pozitivan skor i karanje juznoamericke nejaci :clap:

Ma ja bola sloboda iz tuzle :rol:
DŽELO ODLAZI

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 jul 2015, 02:16

pa hocete li više prekinuti sa tim muckim provokacijama na relacijama Sarajevo- Tuzla- Mostar- Zenica...i tako ukrug po hiljadu puta :o :facepalm: :facepalm: ne trebaju nama dušmani sa strane pored ovakvih bosanaca i hercegovaca :tokralju: aferim momci

stidite se :oops: :oops: odrastite konacno i ne brukajte se

vezano za temu - svaka cast robijašima na istrajavanju bojkota :clap: nije lako sve to gurati, ali eto guraju duže vrijeme i dokazuju dosljednost...to, po meni, treba respektovati :thumbup:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 jul 2015, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 02:17

reprezentativca je bilo dosta Mesud Nalic, Ismet Hadzic ,Meskovic, Verlasevic, Hatunic, Secerbegovic, Mulaosmanovic, Hukic, Kovacevic. Da su igrali za veliku 4 vjerovatno bi imali vise nastupa.. Usudio bih se reci da je Sloboda po pravljenju igraca u toj ligi bila i prepoznatljiva

Ove gore ko ne zna onda nije ni upucen u tu ligu..

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 26 jul 2015, 02:51

Niko vas i ne bi ismijavao da niste ponižavali Želju prije Europe i slavili imena koja potpisaše za vas a dovodila su se u vezu sa nama što ste vi shvatili kao otimanje igrača Želji. Interesovanje je možda ali možda i postojalo ali ne u tolikoj mjeri koliko ste vi to pokušavali predstaviti. Naslađivali ste se nakon dovođenja Ordagića, Govedarice a na kraju ste pojeli **** koja ste sami izasrali i sami sebi zguraste nogom u usta. Veoma je zanimljivo čitati vaše sadašnje postove i postove nakon dovođenja gore već spomenute dvojice, ismijavali ste najtrofejniji klub u BiH i već se stavljali ispred njega na tabeli u čemu vas dobro posavjetovaše prijatelji pitari koji su već dobro iskusni u najavama šetnji ligom. Oni su ti koji su vas podržavali u vašim najavama kako će se Sloboda boriti za titulu i kako će Željo zasigurno završiti iza vas i upravo to je razlog zašto će vam se ismijavati svi nakon svakog poraza. Ako ste već doveli dosta solidne igrače za našu ligu onda sačekajte da se svaki od njih adaptira a zatim i pokaže sve što zna, vaš problem je što se već prihvatili dobro poznati pitarluk i one njihove dobro poznate najave. Niste se samo Želji ismijavali, to ste radili i Veležu.. Isto tako su se i pojedini pitari ismijavali Veležu i najavljivali lagane pobjede dok ih ljudi ne mlatnuše u Vrapčićima. Shvatite da je naša liga jedinstvena po tome što će jedan klub danas satrati najtežeg protivnika a sutra popušiti od najlakšeg..

Pozdrav za prijatelja iz Tuzle koji nas je ismijavao što igramo sa konobarima dok oni bitku biju sa jednim Anzijem, također bi ovim putem pozdrav uputio i jednom pitaru što je, kako on kaže, jedva čekao da zaigramo sa ekipom koja zapravo i prima platu :D
Evo legendo, odigrasmo je :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 09:55

Tifoz je napisao/la:Ne mozes uspoređivati Slobodu i Velez. Velez ima dva kupa,1/4 kupa uefa,1/8 kupa uefa dok Sloboda nema nista. I nemoj lagati za Borac posto i oni u Jugi imaju kup kao i Celik srednjoevropski. Vi ste iza svih 5 ekipa u jugi
Znas li ti sta znaci biti u Evropi, a sta u Jugi? Sloboda je odigrala 10 sezona vise u Jugi od Borca i od kada je usla bila standardan prvoligas dok Celik i Borac to nisu bili.. Ebote Kup jedan, pa Sloboda je igrala 7 finala kupova..

Ali nemam ti se sta pravdat, Sloboda je trenutno veci klub od Veleza u svim segmentima, vi 25 godina niste uspjeli da odigrate niti jedne Evropske utakmice..U Jugi je Velez bio bolji u BIH je Sloboda, za to ima vjecita lista Yu lige i BiH lige, a ona ne laze..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 jul 2015, 10:15

Realno svi smo sitna buranija, pa se mozemo ebati.
Sport je lijek za tijelo i duh.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2015, 10:18

Tifoz je napisao/la:Ne mozes uspoređivati Slobodu i Velez. Velez ima dva kupa,1/4 kupa uefa,1/8 kupa uefa dok Sloboda nema nista. I nemoj lagati za Borac posto i oni u Jugi imaju kup kao i Celik srednjoevropski. Vi ste iza svih 5 ekipa u jugi
Znas li ti sta znaci biti u Evropi, a sta u Jugi? Sloboda je odigrala 10 sezona vise u Jugi od Borca i od kada je usla bila standardan prvoligas dok Celik i Borac to nisu bili.. Ebote Kup jedan, pa Sloboda je igrala 7 finala kupova..

Ali nemam ti se sta pravdat, Sloboda je trenutno veci klub od Veleza u svim segmentima, vi 25 godina niste uspjeli da odigrate niti jedne Evropske utakmice..U Jugi je Velez bio bolji u BIH je Sloboda, za to ima vjecita lista Yu lige i BiH lige, a ona ne laze..
Sloboda je ispred Celika ali nije ispred Borca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 jul 2015, 10:24

Eto te k'o pitar klasicni. Uzimate period koji vam odgovara i kurcite se historijom.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 26 jul 2015, 10:30

Peterski je napisao/la:Mladost ce igrati prvih pet kola i dobiti max 3 boda, i onda ide prodaja jer nece imati nikakve sanse.
Ja to govorim od prvog dana kad su zasjeli na prvo mjesto federalne lige, svi znaju kako i zašto. I tada sam rekao da ukupno neće osvojiti ni 15 bodova, nemaju ni kvalitet, a pare za kupovinu sudija i protivnika ne znače skoro ništa u PL. :salut:
Dok ipak da je GOŠK ili Metalleghe ušao, Zvijezda ostala, tu bi moglo vrlo lako doći do opstanka.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.