PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 10:32

MortemHz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:Ne mozes uspoređivati Slobodu i Velez. Velez ima dva kupa,1/4 kupa uefa,1/8 kupa uefa dok Sloboda nema nista. I nemoj lagati za Borac posto i oni u Jugi imaju kup kao i Celik srednjoevropski. Vi ste iza svih 5 ekipa u jugi
Znas li ti sta znaci biti u Evropi, a sta u Jugi? Sloboda je odigrala 10 sezona vise u Jugi od Borca i od kada je usla bila standardan prvoligas dok Celik i Borac to nisu bili.. Ebote Kup jedan, pa Sloboda je igrala 7 finala kupova..

Ali nemam ti se sta pravdat, Sloboda je trenutno veci klub od Veleza u svim segmentima, vi 25 godina niste uspjeli da odigrate niti jedne Evropske utakmice..U Jugi je Velez bio bolji u BIH je Sloboda, za to ima vjecita lista Yu lige i BiH lige, a ona ne laze..
Sloboda je ispred Celika ali nije ispred Borca
Sto se tice Jugoslavije ispred Borca je, vjecita lista ne laze..
Kada se saberu svi periodi od osnivanja pa do danas, dobiti ces da je 4. po uspjesnosti u BIH..

salmy

Post Postao/la salmy » 26 jul 2015, 10:40

Tifoz je napisao/la:Ne mozes uspoređivati Slobodu i Velez. Velez ima dva kupa,1/4 kupa uefa,1/8 kupa uefa dok Sloboda nema nista. I nemoj lagati za Borac posto i oni u Jugi imaju kup kao i Celik srednjoevropski. Vi ste iza svih 5 ekipa u jugi
Znas li ti sta znaci biti u Evropi, a sta u Jugi? Sloboda je odigrala 10 sezona vise u Jugi od Borca i od kada je usla bila standardan prvoligas dok Celik i Borac to nisu bili.. Ebote Kup jedan, pa Sloboda je igrala 7 finala kupova..

Ali nemam ti se sta pravdat, Sloboda je trenutno veci klub od Veleza u svim segmentima, vi 25 godina niste uspjeli da odigrate niti jedne Evropske utakmice..U Jugi je Velez bio bolji u BIH je Sloboda, za to ima vjecita lista Yu lige i BiH lige, a ona ne laze..
Hajde mali , idi obrisi nos i reci mami da ti namaže krišku eurokrema. Ne provaljuj se vise sa pricama o Slobodi jer ste vi jedni seoski kompleksaši koji ne znaju od nosa do usta i vazda vam Gosk bio u ustima, kad se priča o Velezu.
U proslosti ste vazda bili "FILIJALA" beogradskim klubovima Partizanu i Zvezdi i zato :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh:
Miševi jedni nafurani, nikad necete :nene: :nene: :nene: :nene: biti u rangu velikih klubova kao sto su Zeljo, Sarajevo, Celik i Velez i vazda cete biti neodnoščad :beba: :beba: :beba: :beba:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2015, 11:26

Vjecita lista nije pokazatelj nicega,trofeji su bitniji a ne bodovi sve zajedno..to mozes kada se mjeris sa klubom koji nema recimo trofeja ili oni koji imaju isto jer kada racunas ko ima isto ide se inace Titula > Kup npr.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 11:38

MortemHz je napisao/la:Vjecita lista nije pokazatelj nicega,trofeji su bitniji a ne bodovi sve zajedno..to mozes kada se mjeris sa klubom koji nema recimo trofeja ili oni koji imaju isto jer kada racunas ko ima isto ide se inace Titula > Kup npr.
Pa bitnije je odigrati vise 10 sezona u onakvoj ligi nego uzeti jedan kup..

Finalisti kupa BiH: (5) 1995, 1998, 2000, 2008, 2009.
Osvajači Kupa prvoligaša SFRJ: (1) 1971.
Finalisti Kupa Maršala Tita: (1) 1971.
Pobjednici Jugoslavenske druge Lige: (2) 1959,1968.
Učesnici Intertoto Kupa: (3) 1978, 2003, 2004.
Učesnici Kup UEFA: (1) 1977.

evo to je od Slobode, ispade sada mi nikad nismo bili blizu niceg da osvojimo..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 26 jul 2015, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2015, 11:41

Nista nije iznad trofeja,ovo ispod je diskutabilno sve ali najvazniji su trofeji

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 11:42

Pa ako se racuna po trofejima onda je Brotnjo ili Olimpik veci klub od Slobode, nebitno sto Sloboda od 45 aktivno igra lige, vecina ove lige sadasnje se nije mogla kroz historiju sastaviti. Sloboda je 4. klub od 45 pa nadalje po pobjedama i bodovima, ucestovanjima u rangovima i td

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2015, 11:47

Nije veci ali je trofejniji

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 jul 2015, 11:49

MortemHz je napisao/la:
Pa bitnije je odigrati vise 10 sezona u onakvoj ligi nego uzeti jedan kup..

Finalisti kupa BiH: (5) 1995, 1998, 2000, 2008, 2009.
Osvajači Kupa prvoligaša SFRJ: (1) 1971.
Finalisti Kupa Maršala Tita: (1) 1971.
Pobjednici Jugoslavenske druge Lige: (2) 1959,1968.
Učesnici Intertoto Kupa: (3) 1978, 2003, 2004.
Učesnici Kup UEFA: (1) 1977.

evo to je od Slobode, ispade sada mi nikad nismo bili blizu niceg da osvojimo..
samo da ti ispravim malo, imate i intertoto kup 1983. kada ste zavrsili kao prvi u skupini (a bilo je 10 skupina) i jos jedno finale kupa 1996. protiv celika, mada finale kupa 1998 su odigrali zapravo sarajevo i orasje (sarajevo uzelo) ali sad stvarno ne znam kako je to dokumentovano u fudbalskom savezu... znam da je tada bio dogovor, osim play off-a da se odigra i zvanicno finale kupa izmedju pobjednika nsbih i nshb, sto je i ucinjeno
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 11:53

Ma po meni je teze prije bilo biti u vrhu. Velez je 80" imao super ekipu za vrha pa nije osvojio lige, a u Evropi je bio konkurentan..

Sada u ovoj ligi budes u vrhu ali nisi konkurentan..

Po meni osobno:
Zeljo
Sarajevo
Velez
Sloboda
Borac
Celik
Jedinstvo

Siroki, Zrinjski i Olimpik moraju dosta toga da nadoknade..Mada su npr nas Slobodu u ovoj ligi po uspjesima prekucali debelo. U ovoj ligi je od ovih trenutno sto je igraju Velez najmanje uradio ali su u Jugoslaviji kada je bila dobra liga bili dobar dio vremena konkurentni..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2015, 11:55

Znam ja to sve Tuzlak ali trofeji se racunaju a ne kada izadjes u europu,finala,2 i 3. mjesta..sve je to fino i krasno ali ipak..kontas

Prije je Sarajevo bilo prvo,Velez drugi a zeljo treci u jugi a sad je zeljo prvi poslije rata a Sarajevo drugo
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 26 jul 2015, 11:58, ukupno mijenjano 2 puta.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 jul 2015, 11:55

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 26 jul 2015, 11:58

tuzlak1987 je napisao/la:Ma po meni je teze prije bilo biti u vrhu. Velez je 80" imao super ekipu za vrha pa nije osvojio lige, a u Evropi je bio konkurentan..

Po meni osobno:
Zeljo
Sarajevo
Velez
Sloboda
Borac
Celik
Jedinstvo

Siroki, Zrinjski i Olimpik moraju dosta toga da nadoknade..Mada su npr nas Slobodu u ovoj ligi po uspjesima prekucali debelo. U ovoj ligi je od ovih trenutno sto je igraju Velez najmanje uradio ali su u Jugoslaviji kada je bila dobra liga bili dobar dio vremena konkurentni..
U jugi su bili konkurenti jer su imali podršku cijele hercegovine, sad samo malo Mostara.
Je biga ljudi u Hercegovini mjenjaju dresove ko je gace...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2015, 11:58

Borac Celik i Sloboda su u Evropi tu negdje, ali je Sloboda bila standardnija u ligi Jugoslavije..

Celik je u ovoj ligi iz rata izasao manje okrznut pa nas derao nakon rata :D Dok je Borac prije 5 godina..

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 26 jul 2015, 12:23

molotovljev je napisao/la:Na početku proljetnog dijela prvenstva rekao sam da je Čelik dobra ekipa i da će biti prijatno iznenađenje. I tako je bilo...
I ove sezone mogu mnogim "favoritima" pomrsiti račune, pa čak ih ja vidim u borbi za Evropu, a biće 100% ispred Širokog.
Još ako im prođe Statut i navijači se vrate... Čelik i Zenica su zaslužili evropsku predstavu na Bilinom Polju.
Bolje Čelik pred 15 000 nego Široki pred jedva 3 000. U svakom smislu.
Dobio sam **** info... (Neće ni meni bit baš drago)
U srijedu ćeš promjenit mišljenje za ovu prvu rečenicu...

I samo jako...
I have a dream

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 26 jul 2015, 12:26

salmy je napisao/la:
Hajde mali , idi obrisi nos i reci mami da ti namaže krišku eurokrema. Ne provaljuj se vise sa pricama o Slobodi jer ste vi jedni seoski kompleksaši koji ne znaju od nosa do usta i vazda vam Gosk bio u ustima, kad se priča o Velezu.
Mi se salili na ovaj nacin jos prije rata, ovaj medo se sad probudio iz zimskog sna i poceo prosipati djecije fore. I dalje ostali old school, zive u 19 vijeku.

Treba vam nabaviti pratljace, da u rijeci mlatite odjecu pa u limenom koritu da ispirete, metuzalemi. :urnebes:

Ono ce nama da smo seoski kompleksasi, urbaniji od vas u svakom segmentu i trendu. :facepalm:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 26 jul 2015, 12:35

Pitaristok je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma po meni je teze prije bilo biti u vrhu. Velez je 80" imao super ekipu za vrha pa nije osvojio lige, a u Evropi je bio konkurentan..

Po meni osobno:
Zeljo
Sarajevo
Velez
Sloboda
Borac
Celik
Jedinstvo

U jugi su bili konkurenti jer su imali podršku cijele hercegovine, sad samo malo Mostara.
@pitaristok Brato ti pojma nemas cuj samo malo Mostara. Pitaj oca ili nekog starijeg pa ce ti sve ispricati. LP :)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 26 jul 2015, 12:52

RodjeniiBrato je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:

Po meni osobno:
Zeljo
Sarajevo
Velez
Sloboda
Borac
Celik
Jedinstvo

@pitaristok Brato ti pojma nemas cuj samo malo Mostara. Pitaj oca ili nekog starijeg pa ce ti sve ispricati. LP :)
Sta bolan o čemu pričaš, ko vas podržava još.
Moj otac nije Hercegovac.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 26 jul 2015, 13:22

storm_raider je napisao/la:Realno svi smo sitna buranija, pa se mozemo ebati.
:thumbup:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 26 jul 2015, 13:40

Suljo20002 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Realno svi smo sitna buranija, pa se mozemo ebati.
:thumbup:
@ljoSu meni se cini brato da si ti gay :D svidja ti se komentar o yebanju a neki dan pišeš ovo
Suljo20002 je napisao/la:Krpa i Salihovic ko da su sa modne piste sisli. :D
Ubjedljivo najljepse igrace imamo u citavoj PL.Dresovi su top :clap:
@ljoSu ljoSu stari rorašu :urnebes: :urnebes: :rol: :thumbup: :wave:
DŽELO ODLAZI

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 26 jul 2015, 13:42

rob do bagro je napisao/la:Čelik u Euro takmičenjima

http://www.nkcelik.ba/index.php?option= ... Itemid=103
Celik nije najbolji BH klub u Evropi, al je najtrofejniji :rol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.