FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavanacija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavanacija » 26 jul 2015, 12:17

Mislim da je generalni sponzor sljedeca stanica ( jel jos stoji 500 000 god? ), kao i 2000 clanskih protiv standarda (dokle smo dosli sa clanskim? ).

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 26 jul 2015, 12:20

Ja vec odavno govorim da klubovi koji koriste Koševo (Sarajevo, Željezničar i Olimpic) trebaju hitno dogovoriti sastanak sa CSR Sarajevo kako bi ovima objasnili da ne mogu iznajmljivati stadione za dogadjaje ukoliko organizator nece se pobrinuti da ocuva travnjak postavljanjem zastitne podloge preko njega tokom dogadjaja. Nije ni Dino Merlin lud da izdvaja dodatan novac za ocuvanje travnjaka kada to niko od njega ne zahtjeva :) ali ako klubovi naprave pritisak, nece vise CSR Sarajevo tako olahko izdavati stadione bez kriterija za ocuvanje travnjaka. Ipak CSR Sarajevo za Koševo najvise zaradi od Sarajeva, Želje i Olimpica.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 jul 2015, 12:30

Daj pokrenite opet neku akciju za clanske, stalo je se sa tim, ljudi iskoristite ovu euforiju molim vas ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jul 2015, 12:33

AnelZ je napisao/la:Ja vec odavno govorim da klubovi koji koriste Koševo (Sarajevo, Željezničar i Olimpic) trebaju hitno dogovoriti sastanak sa CSR Sarajevo kako bi ovima objasnili da ne mogu iznajmljivati stadione za dogadjaje ukoliko organizator nece se pobrinuti da ocuva travnjak postavljanjem zastitne podloge preko njega tokom dogadjaja. Nije ni Dino Merlin lud da izdvaja dodatan novac za ocuvanje travnjaka kada to niko od njega ne zahtjeva :) ali ako klubovi naprave pritisak, nece vise CSR Sarajevo tako olahko izdavati stadione bez kriterija za ocuvanje travnjaka. Ipak CSR Sarajevo za Koševo najvise zaradi od Sarajeva, Želje i Olimpica.
Briga gradske vlasti za klubove, daj ti nama pare Dino pa pravi koncert svako pola godine ako treba ! Ko te pita za teren kasnije i sto ce klubovi igrati po oranicama.

Toliko o tome.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 26 jul 2015, 12:38

AnelZ je napisao/la:Ja vec odavno govorim da klubovi koji koriste Koševo (Sarajevo, Željezničar i Olimpic) trebaju hitno dogovoriti sastanak sa CSR Sarajevo kako bi ovima objasnili da ne mogu iznajmljivati stadione za dogadjaje ukoliko organizator nece se pobrinuti da ocuva travnjak postavljanjem zastitne podloge preko njega tokom dogadjaja. Nije ni Dino Merlin lud da izdvaja dodatan novac za ocuvanje travnjaka kada to niko od njega ne zahtjeva :) ali ako klubovi naprave pritisak, nece vise CSR Sarajevo tako olahko izdavati stadione bez kriterija za ocuvanje travnjaka. Ipak CSR Sarajevo za Koševo najvise zaradi od Sarajeva, Želje i Olimpica.
Ma tesko je to odradit, eno vidi splitski poljud, imali jedan od najnovijih i najboljih terena, al zato ultra fest odradi svoje, kosevo je super kako je na poljudu a i oni igraju evropu..http://cdn77.dalmacijanews.hr/files/55a ... b457e/1000

fareMO
Kontakt:

Post Postao/la fareMO » 26 jul 2015, 12:39

De ako neko ima info iz kluba hoće li danas svi igrati ili će odmarati određene igrače.

Može i PP.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 26 jul 2015, 12:40

Elegant je napisao/la:
Briga gradske vlasti za klubove, daj ti nama pare Dino pa pravi koncert svako pola godine ako treba ! Ko te pita za teren kasnije i sto ce klubovi igrati po oranicama.

Toliko o tome.
A zasto bi gradske vlasti razmisljale za klubove kada ocigledno oni to ne rade ni za sebe same? Klubovi sami se moraju izboriti za nesto, a ne cekati da to gradske vlasti urade za njih. Imaju oni dovoljno moci da uticu na tu vlast ako su slozni, pogotovo o ovom pitanju.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jul 2015, 12:42

Organizatori ultre ce platiti saniranje terena koliko sam upucen, ranije nisu, ali su se ove godine obavezali na to, a sta je dino platio ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 26 jul 2015, 12:45

zubar je napisao/la: Ma tesko je to odradit, eno vidi splitski poljud, imali jedan od najnovijih i najboljih terena, al zato ultra fest odradi svoje, kosevo je super kako je na poljudu a i oni igraju evropu..http://cdn77.dalmacijanews.hr/files/55a ... b457e/1000
E upravo, mozes zamisliti kako bi tek izgledao da nije bilo zastite preko travnjaka koja se uvijek postavi za Ultra festival (bez zastite bi bio izrovljen teren jer koncert Dine Merlina je po repertoaru uspavanka naspram Ultra koji traje tri dana). Travnjak je ovakav pomalo i zbog zastite jer je tri-cetiri dana stajala preko istog te tako onemogucavala sunce da dopre do trave, no prema slici meni samo djeluje da je ona pozutila zbog toga, a ne da je ostecen teren kao na Koševu. Na Koševu ce naredni vikend igrati Olimpic tako da stvarno se mora uloziti puno napora da se dovede travnjak u red za Standard.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 26 jul 2015, 12:57, ukupno mijenjano 3 puta.

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 26 jul 2015, 12:49

Ma **** Kosevo neka ga unisti, pa kada nasi klubovi odustanu od igranja evrope gore onda ce se zapitati.

Clanske idu ali malo slabije, zakuhat ce se pred tekmu u cetvrtak.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 26 jul 2015, 12:54

slika
Koliko nas slijeduje od narednog Bog zna koliko milionskog transfera?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 jul 2015, 12:56

Ajzea je napisao/la:
slika
Koliko nas slijeduje od narednog Bog zna koliko milionskog transfera?
mozda kao i za dzeku , oko 3 %
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

LeoMessi
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LeoMessi » 26 jul 2015, 12:59

Hepek23 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Peterski je napisao/la:Minutu drzao glavu na kant i na kraju odustanem, neko ce mi prepricati :D
evo ti ovako da ti ne prepričavam :D

[img]http://i59.tinypic.com/23wodqs.jpg[/img]

malo novinar kenjka u fazonu da ovi mladići igraju haman zadžabe i da im treba dati veću platu a smijem ruku u vatru staviti da i nema pojma kolika su im primanja te da to uporedi sa igračima zrinjskog, širokog, olimpica....pa i sarajeva hajmo reći što da ne

aiiii pa tek vidjeh u dnu ko ju ovo pišao
Ma tekst manje vise nevjerujem im ja samo se nadat da ima info vezano za igrace tj da tiago fakat moze igrat !
Nista covjek ne laze kad jedan Beganovic igra za 300 km a Hodzurdi dali 2000 km bilo bi smjesno da nije zalosno

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 26 jul 2015, 13:00

Života mi Ara zlatna koka ! Eh da smo bili bar malo pametni da ga sačuvamo pa da prodamo ono što smo mi stvorili. Siguran sam da bi on bio "odabrani" koji bi prvi premašio milionsku cifru ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

salle86
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la salle86 » 26 jul 2015, 13:17

LeoMessi je napisao/la:Nista covjek ne laze kad jedan Beganovic igra za 300 km a Hodzurdi dali 2000 km bilo bi smjesno da nije zalosno
laže on a i ti sa njim
osim ako niste ista osoba :D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 jul 2015, 13:17

No sikiriki,trava na Kosevu ce se oporaviti,ima jos 11 dana do tekme.Nista ce nece igrati osim Olimpicove prvenstvene utakmice.
Sto se tice clanskih mislim da ta neka cifra od 3k nije nerealna,pogotovo u slucaju aktivnog rezultata u Belgiji (btw zna li neko koliko clanskih do sad imamo).Bilo bi dobro tamo izvuci aktivan rezultat da imamo jos jednu pravu Euro tekmu u svom gradu,solidno zaradimo...tesko,tesko mozemo do prolaza.
SLOBODA NAVIJAČIMA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 jul 2015, 13:17

leo mesi se ovog ljeta sjetio želje. šta ima.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 26 jul 2015, 13:20

ma sta 300 km covjek igra za bonove kuknjava kuknjava kuknjava :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :think: :think:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 jul 2015, 13:26

Ovo u vezi clanskih treba jos koji tekst napisati na zvanicnoj i na portalima ako treba i platiti. Pogotovo da se raja upozna i iz drugih gradova da se mogu uclaniti preko poste. Vjerujem da cemo iz drugih gradova i inostranstva imati preko 1000 clanova do standarda uzvratne utakmice, samo treba o tome pisati .

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 jul 2015, 13:30

ja ne vjerujem. ali da dobacimo jedno 2.500 ukupno - to bi bilo već nešto, neovisno o strukturi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.