FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
X danas zlata vrijedan.
Ja vjerujem da ponovo necemo primiti gol.Odbrana se stvarno uigrala samo da se ne opuste danas, a tamo cemo vec nekako neki gol zabit...Ja mislim da ce samo poceti Uzelac umjesto Kvesica i mozda jos jedna izmjena plafon.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Lupas, lažeš...zašto?LeoMessi je napisao/la:Nista covjek ne laze kad jedan Beganovic igra za 300 km a Hodzurdi dali 2000 km bilo bi smjesno da nije zalosnoHepek23 je napisao/la:Ma tekst manje vise nevjerujem im ja samo se nadat da ima info vezano za igrace tj da tiago fakat moze igrat !"salle86" je napisao/la: evo ti ovako da ti ne prepričavam
[img]http://i59.tinypic.com/23wodqs.jpg[/img]
malo novinar kenjka u fazonu da ovi mladići igraju haman zadžabe i da im treba dati veću platu a smijem ruku u vatru staviti da i nema pojma kolika su im primanja te da to uporedi sa igračima zrinjskog, širokog, olimpica....pa i sarajeva hajmo reći što da ne
aiiii pa tek vidjeh u dnu ko ju ovo pišao
Još jedan apel onima koji rade na zvaničnoj stranici ili znaju nekog ko radi...Ubaciti Jocu Stokića, Denisa Žerića i Tiaga Fariasa u prvi tim.
Jbg šta mogu kad mi je naša stranica početna čim uđem na net pa mi takve stvari upadaju u oči
Jbg šta mogu kad mi je naša stranica početna čim uđem na net pa mi takve stvari upadaju u oči

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Nakon silnih unaprijed priča i pametovanja zna li iko na kraju koliko čemo dobiti od transfera Zukanovića i da li smo išta dobili od promjena klubova Cocalića Štilića Hajradinóviča Kerle Višče Gojaka Vršajevića pa makar naknade za treniranje ili nekih drugih procenata o kojim rtalno pišete
I šta rekoste na kraju, može li Tiago igrati večeras?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kao sto sam ja cuo od igraca jednog amir i kokot ne bi trebali igrat, joco je otputovao gore znaci da moze igrati, bajic bi trebao samo jedno poluvrijeme odigrat
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Eno ti gore ja sam napisao 95 % tacan sastav.sz21 je napisao/la:Kao sto sam ja cuo od igraca jednog amir i kokot ne bi trebali igrat, joco je otputovao gore znaci da moze igrati, bajic bi trebao samo jedno poluvrijeme odigrat
Cim je otisao sa ekipom za BL vjerovatno moze igrati.Ako budemo imali komotan rezultat ocekujem da udje.FaraonTM je napisao/la:I šta rekoste na kraju, može li Tiago igrati večeras?

Go primiti nećemo, a pošto po tradiciji nema remija sa borcem, znači naša pobjeda 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Hmmm, @bojamora, od svih tih igraca dobijemo pare ako su otisli za neke pare a ne kao slobodni igraci. Od svih ima hajra znaci.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Imal jos onaj pay-per-view fazon, ono moja TV, 2 marke koliko je vec bilo, za gledanje Zeljinih tekmi?
Ako da, kako da to odradim?
Hvala
Hvala
zar joco nema suspenziju zbog zutih kartona kao i diatta , kotkot ne moze izdrzati ovaj tempo nema sanse da ce on igratisz21 je napisao/la:Kao sto sam ja cuo od igraca jednog amir i kokot ne bi trebali igrat, joco je otputovao gore znaci da moze igrati, bajic bi trebao samo jedno poluvrijeme odigrat
Jel postoji mogucnost online kupovine stvari iz ovog naseg fan shopa
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
hoce nas biti sramota igrati na onakvom terenu na kosevu protiv standarda
, daj boze da se ista popravi do tad, po ovim slikama sto gledam, tesko da moze u losijem stanju biti

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mozda tamo ostvarimo dobar rezultat pa nam onda takav teren bude isao u prilog 

Na banjalučkom forumu pišu da je Joco odslužio kaznu, i da može igrati večeras za nas. Ne pratim statistiku, pa ne znam. Ali ako je otputovao sa ekipom, onda najvjerovatnije može igrati.
Može li neko provjeriti hoće li se utakmica na MojaTV platiti ili ce biti besplatna? hvala.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Besplatno.Peterski je napisao/la:Može li neko provjeriti hoće li se utakmica na MojaTV platiti ili ce biti besplatna? hvala.
I mene ovo zanima, nekad sam gledao ovako utakmice a sad nikako da nadjem to. Ako neko zna neka objasni kako, hvala!alemsa je napisao/la:Imal jos onaj pay-per-view fazon, ono moja TV, 2 marke koliko je vec bilo, za gledanje Zeljinih tekmi?
Hvala