Došli Baraban, Odak, Pinjuh, Spikić, Sesar, Bralić
Je l' to to, il ima još šta ?
Haha oprosti al ste malo čudni s pitanjima **** nisu na forumu članovi uprave, jedino šatro priču mogu nabacitspursman je napisao/la:Hoće li Rijeka posuđivat Ajayi-ja ili nema ništa od toga
Nadje se neko sa kakvom informacijomwestherc je napisao/la:Haha oprosti al ste malo čudni s pitanjima **** nisu na forumu članovi uprave, jedino šatro priču mogu nabacitspursman je napisao/la:Hoće li Rijeka posuđivat Ajayi-ja ili nema ništa od toga
ovdje sam saznao prije za neki transfer nego na portalu ili službenoj stranici NKŠB. Kao što kaže kolega uvijek se nađe netko tko znaEvolve je napisao/la:Nadje se neko sa kakvom informacijomwestherc je napisao/la:Haha oprosti al ste malo čudni s pitanjima **** nisu na forumu članovi uprave, jedino šatro priču mogu nabacitspursman je napisao/la:Hoće li Rijeka posuđivat Ajayi-ja ili nema ništa od toga![]()
ovdje sam saznao prije za neki transfer nego na portalu ili službenoj stranici NKŠB. Kao što kaže kolega uvijek se nađe netko tko zna[/quote]westherc je napisao/la:Nadje se neko sa kakvom informacijom![]()

Po najavama iz kluba, uz masu ozljeđenih iz prvih 11 i on je upitan za Travnik. Čuo sam od par momaka da je lik dobar al ostaje da vidimo kako ce se prilagodit, samo da nas ozljede vise zaobilaze...UltrasNotRed je napisao/la:Danas ce Siroki dobiti lakse od ocekivanog. Baraban kada hoce igrati je top igrac za ovu ligu. Pitanje je koliko je spreman. Nema obrane koja 100% spremnog Barabana moze drzati u ovoj ligi. Zabija ga danas. Mladina ce afirmirati par mladih igraca jer klinci vole raditi sa takvim trenerom koji puno prica, takticki vrlo jak trener, a danas je sve u glavi.
Hvalacrvenocrni je napisao/la:http://www.nk-sirokibrijeg.com/
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.