Po cemu je zeljo prvi na tabeli?? Koji kompleksi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Pusti ljude neka barem malo uzivaju, nek malo mastaju o tome jer ce se nacekat da to opet doziveHordasOdMalena je napisao/la:
Kakva Lištica, zeljo prvi.. Prvi favoriti ligekenanbrajic je napisao/la:Na stranici Lištice, oni su prvi
Hahah kuknjavaPantelija je napisao/la:hahahahhahahahhahh nije bolest sve sto boli!
Hajde shvatio bih da je njihova zvanicna stranica, ali je ovo program bhtelecom ligeHordasOdMalena je napisao/la:
možebitno...doduše, mene kad su učili abecedu, bilo je skroz drugačije....ova nova vremena...MortemHz je napisao/la:Pa vidis da ide po abecedi
moj uzor-S.G je napisao/la:Pusti ljude neka barem malo uzivaju, nek malo mastaju o tome jer ce se nacekat da to opet doziveHordasOdMalena je napisao/la:Po cemu je zeljo prvi na tabeli?? Koji kompleksi
Tačno, i uglavnom su to neobjektivni i subjektivni novinari, zbog toga i ne mogu napredovati u karijeri.breskva je napisao/la:70% 'urednika' favorizuje željA, vidi se to po svim textovima, dizanje euforije trećeg pretkola većeg nego da smo mi prošle godine igrali grupu EL.
HordasOdMalena je napisao/la:Sad gledam ovog Subica sta radi Zeljinim igracima, moramo ga dovesti ako ode Puzi. Ko gleda tekmu, zna o cemu pricam![]()
Trenutno korisnika/ca: avalkaB, Tatamata1946 i 34 gosta.