napišite nam koliko se puta Ronaldo danas posrao to nas sve zanima
 napišite nam koliko se puta Ronaldo danas posrao to nas sve zanimaFK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zubanovic89
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovaj sto pise tekstualni prenos za sportsport.ba izgleda ne čuje baš najbolje šta se dešava na stadionu. Bravo najčitaniji portal u državi   napišite nam koliko se puta Ronaldo danas posrao to nas sve zanima

napišite nam koliko se puta Ronaldo danas posrao to nas sve zanimaSta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
E jbg

- 
				manijakdokraja
- Kontakt:
- 
				plava_pruga
- Kontakt:
evo poveo borac...

Prenos pa sada ovo. 

E jeebem ti cijelu upravu tog telekoma i direkciju za mojutv i glavnom i odgovornom za ovaj "prijenos" se sjetim uze i sire familije. Dabogda poskapali svi, goovna ušljiva.

Jači od ratova, režima i partija. 1921
						- 
				vivaILchelik
- Kontakt:
Radi prenos na TV ali ne radi na WEBu

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
						¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- 
				djedovic01
- Kontakt:
joj ova nasa liga ,aktivnog igranja do sad bilo 10 min. i na kraju ti dadnu gol debilski .. ajde Zeljo molim tee

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Hajde Željooooooooooo

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
**** ti telecom i premier ligu. Kakva je ovo bruka, i kad mi neko kaze premier liga hahahah

- 
				mukitmovac
- Kontakt:
Zamalo 2 0, nasi za neprepoznati, odbrana smusena, joco neprimjetan, ova stoka samo vrijedja sudija majmun nista ne opeminje

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
						Liverpool !
Losa reakcija odbrane,lik je provozao 3-4 nasa igraca po lijevoj ( nasoj ) strani i onda opalio prizemnu loptu sa nekih 17 metara..Evo jos jedan oapasn sut--Ne stojimo najbolje posljendjih minuta  

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 jul 2015, 20:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
						Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- champions1921
Al' smo popularni
Trenutno korisnika/ca: 1922VFC1981, amelTm, amko27, anonimni, BernardBarnjak, BeSha1992, BlueFamily, briga, brile, cala, Demonond, djedovic01, DR.HOUSE, Enemy00, Faraon iz Visokog, Faruk TM´87, FCZ Stari Grad, fossil, GangEvil, godrina, gramparada, HannahMontana, Hepek23, Ikos, Ipee, ja sam, josik, Kapitano, KLIS, kontra, LARSSONCHE, mak_033, manijakdokraja, milomirodovic, mma_hz, mohz87, Monci, mukitmovac, Papalukas, Peterski, plava_pruga, Rafael30, samozeljo1987, Sarajevo29, semirmrva, SimkeSamke, simon, skoJaa, sz21, tarrepl, TMmanija2012, TMovac, Unofficialpage, Utopija, vivaILchelik, Volvic, YaSSaL, za_zivot_cijeli, ZaZelju, zubanovic89 i 474 gosta.

Trenutno korisnika/ca: 1922VFC1981, amelTm, amko27, anonimni, BernardBarnjak, BeSha1992, BlueFamily, briga, brile, cala, Demonond, djedovic01, DR.HOUSE, Enemy00, Faraon iz Visokog, Faruk TM´87, FCZ Stari Grad, fossil, GangEvil, godrina, gramparada, HannahMontana, Hepek23, Ikos, Ipee, ja sam, josik, Kapitano, KLIS, kontra, LARSSONCHE, mak_033, manijakdokraja, milomirodovic, mma_hz, mohz87, Monci, mukitmovac, Papalukas, Peterski, plava_pruga, Rafael30, samozeljo1987, Sarajevo29, semirmrva, SimkeSamke, simon, skoJaa, sz21, tarrepl, TMmanija2012, TMovac, Unofficialpage, Utopija, vivaILchelik, Volvic, YaSSaL, za_zivot_cijeli, ZaZelju, zubanovic89 i 474 gosta.
BUDI ŽELJO !!!
Joco nije trebao igrati.

Rios je napisao/la:Losa reakcija odbrane,lik je provozao 3-4 nasa igraca po lijevoj strani i onda opalio prizemnu loptu sa nekih 17 metara..Evo jos jedan oapasn sut--Ne stojimo najbolje posljendjih minuta
Daj brate barem pisi ozbiljnije sanse.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
						- 
				mukitmovac
- Kontakt:
Imao joco jedas sut u 3 min bila zabica golman odbi, i to je od njega

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
						Liverpool !
Hoce li neko napisati kako smo primili gol kako igramo,ili cete kenjati i nabijati postove. rios NEKA PISE OSTALI OHLADITE

AMAR OSIM!!!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Paromlinac i 22 gosta.