HZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja vama da se Subic treba kupiti i da 400.000 eura je smijesna cifra o kakvom se igracu radi, evo opet naslag'o cetvoricu igraca malenih.
on ti je ko said zeljo mu redovna musterija
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
HZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja vama da se Subic treba kupiti i da 400.000 eura je smijesna cifra o kakvom se igracu radi, evo opet naslag'o cetvoricu igraca malenih.
Tabela se reda po abecedi/alfabetu, bar je tako u ligama 5 i jos 5-6 europskih liga koje pratim...molotovljev je napisao/la:Po nekom pravilu, tabela treba da izgleda kao što je izgledala u posljednjem kolu prethodne sezone, s tim da nova dva člana
preuzimaju pozicije klubova koji su napustili društvo najboljih, pretposljednje i posljednje mjesto.
Ko je ono dobio stan na Ciglanama proslu sezonu,Jakupovic?THEC je napisao/la:Kakvih 400 000 eura, njega za 200 000 Km mozes uzeti garantujem
edit: hajde da eto omalovazavam Borac ali 300 000 i to maraka i da se udaraju nogom u guzicu do kraja jesenjeg dijela prvenstva
edit 2 : ko nam sutra sudi, jel Adzo vec sredio sudije i za ovu sezonu, nadam se da ce nam svaku suditi Skakic![]()
e braco kad smo ovdje nas par forumasa pricali o tome. Ima i vise od godine danaHordasOdMalena je napisao/la:Sad gledam ovog Subica sta radi Zeljinim igracima, moramo ga dovesti ako ode Puzi. Ko gleda tekmu, zna o cemu pricam![]()
Treba izgraditi posebno naselje samo za te potrebeTHEC je napisao/la:ne znam vjeruj mi, ko ce sve to pohvatati, nismo samo jednog sudiju kupili nego citavu organizaciju, pa dok dodju na red za stan![]()
nemoj tako, ppa ss.ba je rekao da su oni strasna ekipa kojoj ce svi skinuti gaćehz033 je napisao/la:Pregazi ih Borac ko plićak.
Glavni favoritiPantelija je napisao/la:nemoj tako, ppa ss.ba je rekao da su oni strasna ekipa kojoj ce svi skinuti gaćehz033 je napisao/la:Pregazi ih Borac ko plićak.
Zato sto je tih istih strah od Zeljeznicara....LARSSONCHE je napisao/la:Zašto se piše o Želji na temi Sarajeva?
Evo mi kao sampioni drzave smo se usrali radi izivljavanja FK Vrtica protiv vas,priznajemUtopija je napisao/la:Zato sto je tih istih strah od Zeljeznicara....LARSSONCHE je napisao/la:Zašto se piše o Želji na temi Sarajeva?
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, ŠTA_JE i 25 gostiju.