FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ama ovu utakmicu je iz starta trebalo igrati sa drugim timom, a ne igraci koji su odigrali 180 minuta protiv Ferenca, ovdje je trebalo dovest pjetlice ako treba a ne da igraju bajic, hadziahmetovic a pogotovo blagojevic
Ovi se nafurali da dobiju veliki zeljenznicar (kao i uvijek), trebalo se znati da ni prvi tim ne bi lahko dobio borca kod kuce. Ja ovo racunam kao gresku strucnog staba, ali im zbog Ferenca ne mogu zamjeriti
Ovi se nafurali da dobiju veliki zeljenznicar (kao i uvijek), trebalo se znati da ni prvi tim ne bi lahko dobio borca kod kuce. Ja ovo racunam kao gresku strucnog staba, ali im zbog Ferenca ne mogu zamjeriti
a... pehari su tu
Nema veze, morali smo nekad i izgubiti, jedva čekam četvrtak 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ChWilla je napisao/la:sve ste isto i nakon meča protiv balzana ovdje pričali. samo čekam da i aldin izroni opet. pa teško je ovo od četvrtka do četvrtka izdržati i pravim evropskim ekipama a ne nama.
a ove aluzije da bi kao bolje bilo da nismo prošli - stvarno ne vjerujem šta čitam...

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Ako je ekipa umorna poslije 4 utakmice šta će biti u 10.kolu .Mislim da ovo nema veze sa umorom već sa motivacijom u neku ruku razumljivo.Da će nam
trebati još dva kvalitetna igrača hoće prije svega na lijevom boku mada ne treba otpisati ni Uzelca fali mu utakmica i iskustva .Prije svega po mom mišljenju nam treba jedan brz igrač u napadu koji može pobjeći jer osim memije mi nemamo neko brzaner.
trebati još dva kvalitetna igrača hoće prije svega na lijevom boku mada ne treba otpisati ni Uzelca fali mu utakmica i iskustva .Prije svega po mom mišljenju nam treba jedan brz igrač u napadu koji može pobjeći jer osim memije mi nemamo neko brzaner.
Ne zamjeram puno radi evidentnog umora kod igraca, ali me Uzelac razocarao. On je bar bio odmoran, a odigrao je preloše 

Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 jul 2015, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nista strasno , ja sam halalio ovu utakmicu odma poslje ferenca, nema se ovdje sta zamjeriti momcima koji su nam priredili jedno od najljepsih iznenadjenja posljeratnog fudbala , umor ih je naravno stigao i cuvali su se jer nas u cetvrtak ceka ozbiljan protivnik
, ovoj utakmici ne treba pridodavati neki veliki znacaj i treba se okrenuti narednoj puno bitnijoj jer ako bude sve kako treba ocekuje se puno kosevo 25000+ , poslje merlina opet zeljo puni kosevo abd 

Vrlo nepromisljene i nelogicne recenice, al hajd u afektu si pa te razumijem, samo da znas da nisi u pravu nikakowork je napisao/la:Fino se posrase u sve sto su uradili.
Vazda sam bio uz igrace i tako ce i ostat, ali, majka mu stara, kada te nekakva djeca bukvalno razmontiraju i ne stvoris im sanse, moras ih kritikovat.
Nas uzimaju levati koji ce vjerovatno i ispast iz lige. Nije mi jasno jednostavno da igraci ne pokazuju htjenje u ovakvim utakmicama.
Lafo, mislima u Belgiji, pa ja bih sebi m*da grizao da me neki levati pobjeduju.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Fali nama igrača za ligu. Šta je sa onim Stokićem. Jel to uopšte onaj igrač što je prošle godine igrao u Borcu. Bajić očito ne može. Ispuco je kredite. Ja bi Đenisa stavio umjesto njega u Liježu. Fali nam defanzivni vezni jer to Blagojević očito nije. Čovjek svaku utakmicu proda 4,5 čistih lopti a za lijevog beka ne znam fakat šta čemo. Nadam se da je ovo stvarno zbog Europe i vjerujem u to.
Mene bi bilo stid bilo sta prigovoriti ovim nasim lavovima
.Imali smo nevjerovatnu seriju utakmica bez poraza,svakoj seriji dođe kraj pa tako i ovoj.
Idemo dalje bez pametovanja i negativne energije

Idemo dalje bez pametovanja i negativne energije

-
- Kontakt:
Koji mozgovi Boze dragi... Pa hajde ti odigraj dvije utakmice u 3 dana kako treba ! Fuj jeb.em ti ovaj nas mentalitet !!!!!
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Spremite se raja na pljuvače čini mi se da polako već pripremaju artiljeriju 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Čestitke Borcu! Mi nismo ekipa koja može igrati na dva fronta. Potrošili smo se protiv Ferenca, nemam šta momcima zamjeriti. Jedino me brine odlazak Kvesića, Uzelac je katastrofa na lijevom beku. Glavu gore, presabrati se i u četvrtak ponovo srce na teren.
P.S.
Brazilac je u par potezao pokazao da bi mogao biti odlično pojačanje.
P.S.
Brazilac je u par potezao pokazao da bi mogao biti odlično pojačanje.
Kad tad morao je doći kraj seriji bez poraza, možda je bolje što je sad došao pred utakmicu sa Standardom. Samo još jednom da ponovim želju da Kvesićev transfer propadne.
Tipicno kao protiv Balzana, losa tekma, prizemljenje a onda se desi Ferenc
Naprijed Zeljo ljubavi moja
Naprijed Zeljo ljubavi moja
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Mladenovic ce biti lijevi bek, ja se samo nadam da se Bajic proda sto prije.
Ma dobro malo nervoza,niko ne voli gubit,neko pretjera u iskazivanju osjecaja,neko ne. Sve u svemu lijevog beka moramo imat ozbiljnijeg,ostalo je ok.
Zeljeznicar! 1921 !
Nemam ništa protiv Odovića, čovjek mi je gotivan, dobar je trener ali je ovo bio njegov poraz, 2 izmjene smo potrošili da bi smo izmjenili 2 igraca koji nisu ni igrali u današnjoj tekmi(Kokot i Joco), citav pristup utakmici je bio loš, nešto poput naših juniora juce, misle cim se pojavimo na terenu protivnicka ekipa ce sama sebi zabijati golove.Ne znam stvarno šta su kontali naši, nismo odmorili najvažnije igrace a nismo ni uzeli bodove i sad ovakvi idemo na noge Standardu. Nadam se samo da ce se ponoviti ona sezona kad smo izgubili na pocetku cini mi se od Širokog ili Travnika i onda napravili onaj strašni niz bez poraza. Ako su im premije za prolazak Ferencvarosa bile 6 hiljada sad im treba bar 3 hiljade uzeti za ovu blamažu..Argentina je napisao/la:Željooooo je napisao/la:Ovo je Odovicev poraz pa nek prica ko šta hoce, poceti sa Kokotom i Jocom u ovakvoj utakmici je ravno samoubistvu ..
al volis nagaziti Odu, to je cudo
p.s. Ja cijelu prošlu sezonu sam govorio da Bajić mora nauciti da igra desnom nogom, nije u pitanju samo ova šansa veceras nego inace kad mu lopta dođe na desnu dok se on namjesti na svoju lijevu protivnik mu priđe dovoljno da ga izblokira ili mu uzme loptu..
Idemo dalje, Željezničar za život cijeli !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- IlFantasista
- Kontakt:
Uspio sam odgledati samo posljednjih pola sata, nakon četvrtka se nema ništa prigovoroti igračima, ovo večeras je bilo donekle i očekivano. Svi su bili istročeni psihički i fizički, samo se da zaključiti da će odlazak Kvesića biti nenadoknadiv gubitak, Uzelac ne može igrati lijevo, a Bog zna kad će Mladenović dobiti papire.
Idemo dalje, sljedeća stanica Belgija!
Volim te, Željo!
Idemo dalje, sljedeća stanica Belgija!
Volim te, Željo!
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Balzan katastrofa pa ferencvaroš extra ,borac katastrofa pa standard extra

-
- Kontakt:
Stvarno glup poraz, ali eto. Sigurno je da su igraci bas umorni poslije zahtjevnih utakmica s Madjarima u Evropi. Ja sam prizeljkivao jedan sasvim drugi sastav uz nekoliko prvotimaca na terenu, ali Oda je mislio drugacije. Onako bi barem znali da smo odmorili glavne igrace i da ce biti spremni za Standard. Sto se tice poraza, desava se i nema se sta mnogo prigovarati. Tesko je poslije utakmica s Ferencom na predobrim terenima, s mnogo publike i medijske popracenosti zaigrati na onakvom terenu, pred sakom nacionalista i idiota. Opet je bila borba da se lopta, kao glavni rekvizit, ovog pokusaja od igre nadje tamo gdje joj je mjesto. Sudija ni u jednom trenutku nije uradio nesto da se to dovede u red. Sigurno je super igrati fudbal bez fudbala na terenu.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Levin, Paromlinac i 52 gosta.