FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Prvo sto treba reci je da je Borac zasluzeno pobjedio,postigli gol i pored toga imali i bolje prilike.Njihova agresivnost nam je pravila velike probleme,ulaskom Amira donekle se to popravilo ali sve u svemu zasluzen poraz.Neki igraci su podbacili,prije svih od Stokica sam ocekivao da povuce vise obirom da su ostali bili izmoreni utakmicom u cetvrtak,mislim i da je Oda razocaran cim ga je zamjenio nakon 45 minuta.I u odbrani smo pokazali odredjenu nesigurnost,bekovi vrlo losi veceras..
Na kraju,nema razloga za pesimizam i prevelike kritike,posebno ne za pljuvanja neka i slicno,aposlutno nema.Prvo je kolo,u sred smo evropskih utakmica sto je za sve nase klubove teret kad je PL u pitanju,sve ce to doci na svoje siguran sam vec iduce kolo aBd.Dobro je ovo i za nas malo da progledamo realnije i da spustimo euforiju,bice losih utakmica jos sigurno,fudbal je to,desava se..Nismo nepobjedivi niti smo preko noci postali Barcelona..
Idemo dalje aBd,slijedi cetvratak i tome se sad okrenuti u potpunosti.. Naprijed Zeljo!!
Na kraju,nema razloga za pesimizam i prevelike kritike,posebno ne za pljuvanja neka i slicno,aposlutno nema.Prvo je kolo,u sred smo evropskih utakmica sto je za sve nase klubove teret kad je PL u pitanju,sve ce to doci na svoje siguran sam vec iduce kolo aBd.Dobro je ovo i za nas malo da progledamo realnije i da spustimo euforiju,bice losih utakmica jos sigurno,fudbal je to,desava se..Nismo nepobjedivi niti smo preko noci postali Barcelona..
Idemo dalje aBd,slijedi cetvratak i tome se sad okrenuti u potpunosti.. Naprijed Zeljo!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Bio sam na moru i sa mora fosao na tekmu...i pisao sam...sta je problem...oguli jabuku i nabij se nogom ..ChWilla je napisao/la:i ti vaskrs'o, a u četvrtak i petak te nigdje?delinjo je napisao/la:**** ti nas mentalitet i navijaca i igraca...niti mi sada trebamo pljubavti ali ni oni nisu smjeli ovako odigrati...jer evropa ce proci...i ovaj poraz moze kostati...nas mentalitet nikad dobro ne donosi...i piticama se iato desavalo..**** ti nase glave ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Idemo dalje, i ja mislim da ova jedna utakmica ne znaci nista
Ja bih ove što im se nick završava sa injo, inho i slično, automatski banovala. Puno se furaju na portugalski jezik i pišu budalaštine,te šire negativnu energiju.ChWilla je napisao/la:i ti vaskrs'o, a u četvrtak i petak te nigdje?delinjo je napisao/la:**** ti nas mentalitet i navijaca i igraca...niti mi sada trebamo pljubavti ali ni oni nisu smjeli ovako odigrati...jer evropa ce proci...i ovaj poraz moze kostati...nas mentalitet nikad dobro ne donosi...i piticama se iato desavalo..**** ti nase glave ...
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Svaka cast!Rios je napisao/la:Prvo sto treba reci je da je Borac zasluzeno pobjedio,postigli gol i pored toga imali i bolje prilike.Njihova agresivnost nam je pravila velike probleme,ulaskom Amira donekle se to popravilo ali sve u svemu zasluzen poraz.Neki igraci su podbacili,prije svih od Stokica sam ocekivao da povuce vise obirom da su ostali bili izmoreni utakmicom u cetvrtak,mislim i da je Oda razocaran cim ga je zamjenio nakon 45 minuta.I u odbrani smo pokazali odredjenu nesigurnost,bekovi vrlo losi veceras..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jarane, na čemu si ti???bojamora je napisao/la:Fali nama igrača za ligu. Šta je sa onim Stokićem. Jel to uopšte onaj igrač što je prošle godine igrao u Borcu. Bajić očito ne može. Ispuco je kredite. Ja bi Đenisa stavio umjesto njega u Liježu. Fali nam defanzivni vezni jer to Blagojević očito nije. Čovjek svaku utakmicu proda 4,5 čistih lopti a za lijevog beka ne znam fakat šta čemo. Nadam se da je ovo stvarno zbog Europe i vjerujem u to.
Stokiću treba vremena da se uklopi i formu da uhvati, to je definitivno i nadoći će. Ali Bajić i Blagojević. Pogotovo ovom drugom se ne može niti jedna prigovoriti. Frajer je i večeras, istina na momente, pokazao zašto je tu i sasvim sigurno da nismo ovakvog igrača imali od Nyeme. Čovjek je beton. Baja je već ispričana priča. Treća u kojoj nije zabio gol, e zato će ga Standard čuti

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Ajde protiv Radnika nadoknadit sve aBd iako nam ne odgovaraju a ptije toga Standard !
Zeljeznicar! 1921 !
Tako je bravoomamaSmurf je napisao/la:Ja bih ove što im se nick završava sa injo, inho i slično, automatski banovala. Puno se furaju na portugalski jezik i pišu budalaštine,te šire negativnu energiju.ChWilla je napisao/la:i ti vaskrs'o, a u četvrtak i petak te nigdje?delinjo je napisao/la:**** ti nas mentalitet i navijaca i igraca...niti mi sada trebamo pljubavti ali ni oni nisu smjeli ovako odigrati...jer evropa ce proci...i ovaj poraz moze kostati...nas mentalitet nikad dobro ne donosi...i piticama se iato desavalo..**** ti nase glave ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
100% si upravu. ja uopste ne dozivljavam ovaj poraz, kao sto necu doziviti lose rezultate ako budu u ovom periodu dok traje evropa.manijakdokraja je napisao/la:Potpisujem svaku rijec !EdoM je napisao/la:Ne ide mi u glavu kako ljudi sami sebe nakon nekoliko postova kontriraju. Do 19:59 večeras su svi bili Bogovi fudbala, a Oda trener svih trenera, evo sad su već za staro gvožđe, te se neki trebaju prodati jer ako ostanu samo će propasti i cijena će im pasti!!! Ej pasti će cijena igraču koji ima 21 godinu. Takvo razmišljanje definitivno može izvaliti čovjek sa našeg podneblja. Prvo kolo, mladi igrači (neko će reći i njihovi su), jesu, ali su njihovi vidjeli šta su naši napravili u četvrtak. Jer igrati protiv ekipe koja u svojim redovima ima igrače koji su do juče igrali u ligama petice i uz to im očitati fudbalsku lekciju i protiv ekipe koja je, po ovim portalima, već jednom nogom bila u ambisu i ugašena nije ni približno isto. Ja bih ovu utakmicu uporedio sa našom protiv Ferenca. Imaš protiv sebe ekipu koja je realno jača i šta ti preostaje. Primijenili su naš, isprobani, recept i dobili nas. Pa šta. Jedna utakmica, a tek je početak prvenstva. Meni je mnogo važnija utakmica u četvrtak. I tu od njih očekujem da nas ponovo obraduju. A ne sumnjam da hoće. VOLIM TE ŽELJO BEZ OBZIRA NA SVE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Fudbal je samo sport,porazi su sastavni dio isto kao i pobjede,isto kao sto se pobjedama mnogo dobije tako se i iz poraza moze mnogo nauciti,nekad je poraz i dobrodosao da se na vrijeme shvate neke stvari.Oda i igraci sve najbolje u nastavku sezone i nema razloga da vas ovaj poraz demoralise.Uostalom i pobjede i poraze sve sa tobom prosli smo,zasto nebi i ovaj.Sretno protiv Standarda,igrajte srcem pa kako god zavrsilo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Pobjeda Borca je zaslužena, ali nisu nas ljudi razbili, što ovdje neki tvrde. Odigrali smo puno lošije nego što možemo, ali je i tako bilo u pet deka. Prije njihovog gola, lako smo mi mogli povesti. Djelovali smo ofanzivno bolji od njih. Oni su samo šutali sa 20-30 metara, čim im se ukaže šansa. Poslije, Đelmić je pogodio stativu dvadesetak minuta do kraja. I prije toga je imao jedan dobar šut. Vrlo lako smo i ovako loši mogli izbjeći poraz.
Umor se vidio najbolje u previše lako izgubljenih lopti na sredini terena. Situacije gdje ti fali jedan korak da dođeš do lopte. Blagojević je bio dobro zatvoren u prvom poluvremenu, ali je odigrao bolje u drugom, kada je ušao Hadžiahmetović. Amir po meni naš najbolji igrač večeras.
Umor se vidio najbolje u previše lako izgubljenih lopti na sredini terena. Situacije gdje ti fali jedan korak da dođeš do lopte. Blagojević je bio dobro zatvoren u prvom poluvremenu, ali je odigrao bolje u drugom, kada je ušao Hadžiahmetović. Amir po meni naš najbolji igrač večeras.
FK Željezničar 1921
- themaniaks
- Kontakt:
Boli poraz al **** ga jedino sto me nervira jeste to krpljenje pozicija Dzenis na krilo a Uzelac na beka,Kokot krilo.Primjetno je da nam fali par igraca cisto radi sirine,kad bude onaj tempo srijeda subota,kup liga nigdje nas,nadam se da i u upravi imaju isto razmisljanje.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- modusvivendi
- Kontakt:
Sad ce se aktivirati Aldin i Aldinovi jarani, aktivirao se i sportsport i njegovi "nepristrani" novinari koji ce sada objaviti 1946 clanaka, a kada je lijepo i kada Željkan kaznjava sve redom, onda idu clanci na kapaljku, onako reda radi da malo pokusaju biti "tu", da su kao ukljuceni i zainteresovani za nas. Satro neki dan mi favoriti za titulu, hehe bas ste ono providno "objektivni". Lijepo vas je vidjeti, ljubim vas sve! Bez dusmana nema uspjeha, a Željo ih je uvijek imao u izobilju, zbog toga i jesmo najuspjesniji. Napisao bih par tezih rijeci, ali necu jer to vi i zelite. Samo nastavite i dalje da budete to sto jeste, i vi ste dio Želje, jednostavno ne moze se bez vas i ne bi imalo smisla. Jos jednom, ljubim vas, mnogo!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Momcima necu nista prigovoriti, nije to zbog toga sto nemam sta, nego zato sto nemam obraza nakon svega. Uostalom, ovdje se radi i zakonu velikih brojeva. Oda je mozda trebao odmoriti par igraca, ali ok, nije frka, majstor zna sta radi i kako radi i ima moje povjerenje (ako mu sta znaci, a ne znaci logicno). Bit ce ovo sve dobro, sezona je pred nama. Dobro bi bilo da smo otvorili prvenstvo pobjedom, ali haj, prvi macici se u vodu bacaju.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Momcima necu nista prigovoriti, nije to zbog toga sto nemam sta, nego zato sto nemam obraza nakon svega. Uostalom, ovdje se radi i zakonu velikih brojeva. Oda je mozda trebao odmoriti par igraca, ali ok, nije frka, majstor zna sta radi i kako radi i ima moje povjerenje (ako mu sta znaci, a ne znaci logicno). Bit ce ovo sve dobro, sezona je pred nama. Dobro bi bilo da smo otvorili prvenstvo pobjedom, ali haj, prvi macici se u vodu bacaju.
Iskreno, nekako sam se nadao remiju ali svaki put poslije Evrope loše ulazimo u prvenstvo tako da je i ovaj put. Nekada smo imali sreće pa smo znali izvući neki rezultat ali je činjenica uvijek smo loše počinjali. To je generalno problem svih naših klubova.
Ne znam čemu toliko negativnosti poslije ovakve nedjelje, nekad smo morali i izgubiti.
Ne znam čemu toliko negativnosti poslije ovakve nedjelje, nekad smo morali i izgubiti.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
- invincible1921
- Kontakt:
Ukratko nije Borac bio toliko dobar kolko smo mi bili losi...umor sta li. Subić je igračina ! the end
=\_1921_/=
Glavu gore, ide Standard teska borbra pa opet liga.
Mora se tim navikavati na ove napore, teska sezona nas ceka !
Mora se tim navikavati na ove napore, teska sezona nas ceka !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- plavanacija
- Kontakt:
to cijelu tekmu pricam, Subic je igracina, treba ga dovesti, a nek nas Borac i u gostima uzme, ne bih imai nista protiv.Format je napisao/la:Ma samo prosljedit pare od Kvese za Subica,bice para ..
Ali bi bili dominantni. No frks za poraz, cetvrtak je bitan

- themaniaks
- Kontakt:
Nije Subic mesi da se onako seta kroz citavu nasu odbranu,ono je bruka fakat i ne volim ono vidjeti krsi ga ako mu vec ne mozes nista,malo sam razocaran jer je moglo bolje al hajde proci ce do sutra.VOLIM TE ZELJO
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Mozda je i dobrodosao poraz iako po meni poraz nikada nije dobar. Slazem se za Subica, momak ima lak korak, zna igrati, sigurno je jedan od najboljih pojedinaca u premijer ligi. Borac je daleko vise zelio pobjedu, umor je bio evidentan. Ranjen Standard, ranjen Zeljo jedna mrtva tekma 0:0 u Belgiji, svi zadovoljni.invincible1921 je napisao/la:Ukratko nije Borac bio toliko dobar kolko smo mi bili losi...umor sta li. Subić je igračina ! the end
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, zeljovolimte i 38 gostiju.