Ma jäh.ispadamo iz lige.nismo centra presli.turku je napisao/la:pa daj mi sanse koje ste stvorili? dodavat loptu i uci u sansu nije isto..jucer 0 bodova
Celiku cestitke na tri boda
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Ma jäh.ispadamo iz lige.nismo centra presli.turku je napisao/la:pa daj mi sanse koje ste stvorili? dodavat loptu i uci u sansu nije isto..jucer 0 bodova
pa pogledaj objektivno.. dobro ste i proosli da su bajraktarevic i pezer pogodili one prilike bilo bi goresolinas je napisao/la:Ma jäh.ispadamo iz lige.nismo centra presli.turku je napisao/la:pa daj mi sanse koje ste stvorili? dodavat loptu i uci u sansu nije isto..jucer 0 bodova
tuzlak1987 je napisao/la:Slabo ovi Zeljini Srbi, bolji ovi pravi
govoris ovdje o nekoj dominaciji sinocnjoj zbog toga sam se maxuz ulogovao da te demantujem, jer kako da neka ekipa je toliko dominantna, a izglednu sansu ne stvori za 90 min?solinas je napisao/la:Kako bolan nema slobode pa celik SE branio 60 posto utakmice.slazem SE da je nas vezni red odigrao slabo.ispod svojih mogucnosti.Sanse celika su vise plod nasih gresaka.pogotovo na sredini.
Kada te covjek Cita reko BI rasuli nas...
Mahir je sigurno medju 10 najboljih igraca ove kukuruz ligetuzlak1987 je napisao/la:Karic je sila, zadnje dvije utakmice nasi stoperi pored njega kao vrece..![]()
Sreca pa nema onog Dedica, on je isto problem bio..
Hajde odgledaj utakmice ponovo.pregledaj statisticke podatke.odgledaj drugo poluvrijeme DVA tri puta.turku je napisao/la:govoris ovdje o nekoj dominaciji sinocnjoj zbog toga sam se maxuz ulogovao da te demantujem, jer kako da neka ekipa je toliko dominantna, a izglednu sansu ne stvori za 90 min?solinas je napisao/la:Kako bolan nema slobode pa celik SE branio 60 posto utakmice.slazem SE da je nas vezni red odigrao slabo.ispod svojih mogucnosti.Sanse celika su vise plod nasih gresaka.pogotovo na sredini.
Kada te covjek Cita reko BI rasuli nas...
Isti broj šuteva prema golu,isti broj šuteva u okvir gola,isti broj kornera,.Jedino u cemu je Sloboda bolja je u tom posjedu na kojeg se pozivate ali i to tek par procenata 52-48 %..solinas je napisao/la: Hajde odgledaj utakmice ponovo.pregledaj statisticke podatke.odgledaj drugo poluvrijeme DVA tri puta.
Cestitke celiku na velikoj borbi i tri boda.
Nemoze SE suditi o kvalitetu igraca i ekipe nakon jedne utakmice.u kojoj nismo nadigrani.turku je napisao/la:pa kralju, objektivno ti govorim, pogledaj sam i vidjet ces nemoc i jednih i drugih
statistika mi ama bas nista ne govori, i dalje vjerujem svojim ocima, nego husicu je bolje bilo da je doveo mahira u napad nego vecinu igraca sto ste doveli
solinas je napisao/la:Nemoze SE suditi o kvalitetu igraca i ekipe nakon jedne utakmice.u kojoj nismo nadigrani.turku je napisao/la:pa kralju, objektivno ti govorim, pogledaj sam i vidjet ces nemoc i jednih i drugih
statistika mi ama bas nista ne govori, i dalje vjerujem svojim ocima, nego husicu je bolje bilo da je doveo mahira u napad nego vecinu igraca sto ste doveli

Propio se dok je bio u Zrinjskom........tuzlak1987 je napisao/la:Filip Arezina, odakle taj u Prijedoru. Prije dvije godine je u mladoj bio najjaci igrac.. :S
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.