Postao/la DzoleZeljo » 26 jul 2015, 22:48
Vidite jednu stvar. Ovo veceras jeste cisti Odin poraz, i to je cinjenica. Promasena taktika skroz. Oni su nas postavili kao favorite, tj mi smo trebali napadati a oni kontre pravite, a mi se u takvoj postavci godina ne snalazimo. Naravno ne treba sada covjeku skakati po glavi jer u Cetvrtak igramo prvu utakmicu dvomeca koja vrijedi kao osvajanje ove lige komplet. Tako, dok smo god AKTIVNOG STATUSA u EL, treba da nam to bude prioritet.
Sto se tice vecerasnje utakmice.
Ja sam vec poslije uzvrata ovdje protiv Madara, skroz ove prve dvije tekme, tj Borac i Radnik, zargonski receno "batalio", jer nam mogu samo vise stete donjeti nego dobiti. Veceras me je najvise pogodilo, hajde trener kao trener, nekada pogodi, a nekada promasi taktiku, to je normalno, ali ako se znalo da je ovo utakmica sekundarne vaznosti ZASTO SE NISU MOMCI IZ UDARNIH 11 ODMARALI?tj, zasto nisu igrali oni sa klupe?
Ne mozemo ovo ovako radite. Evo veceras pored neuspijeha, jos su nam se igraci umorili jos se stvorila negativnost kod simpatizera, pa tako iskreno sa tim izvodenjem 11 (kao eto islo se riskirati) napravismo sebi dupli problem.
Treba da se odredi ciljj i da se drzimo toga. Ako bude pozitivnog rezultata iz Belgije, onda protiv Radnika, pustiti rezerve da igraju a ne ici i forsirati ove iz udarne 11.
Sve u svemu, tenzije ne treba dizati.
Neka izvuku pouku iz ovoga, sto je ujedno i najbitnije a rezultat sada ostavit cemo po strani, bar dok igrmao na tri fronta jos.
Zadnja izmjena:
DzoleZeljo, dana/u 26 jul 2015, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.