FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I sta sad mi sto imamo godisnje za sjever ga pusimo i ne mozemo biti u kopu. Moramo uzeti novu kartu za zapad ?
Pantelija je napisao/la:nema veeze.. drago mi je da je tako, imamo se cemu smijati ovu sezonu![]()
bezuspjesno nafuravanje pred tekmu s belgijancima i prodaju clanskihsamo naprijed mp np....
![]()
negp, sutra svi u travnih dobra trening utakmica za SAMPIONE!
(zar neko misli da ce neko dati gol pored barbraica i ZIDA)
dje ce ko pored Mome i Uzeira
Pyro is not a crime !
Zrinja očekivano, 2:0, znači sa njima će biti glavna krpiona za prvo mjesto!
U novi boj ...
Ja nisam iznenađen rez.iz Banja Luke.Tesko je motivisati,trcati i drzati nivo igre kao protiv Mađara.Kad to zakaze onda odluci kvalitet ekipe,a maleni ga nemaju.Nadam se jos jednom njihovim kiksu,iskoristiti dobar raspored i pokusati napraviti dobru bod.zalihu.MortemHz je napisao/la:Glavni konkurent je vec prokockao 3 boda na startu,u Travnik po pobjedu !
Jako ce tesko biti prvenstvo , i svaki kiks moze koban za titulu.
Sutra moramo uzeti. Od ekipa koje ocekujem da budu u vrhu kiksali su Zeljo, Sloboda, a evo i Olimpic. Pokusat jako uci u novu sezonu i sto ranije stvarati neku zalihu jer ce prije ili kasnije doci do pada forme.
FakatTHEC je napisao/la:Pantelija je napisao/la:nema veeze.. drago mi je da je tako, imamo se cemu smijati ovu sezonu![]()
bezuspjesno nafuravanje pred tekmu s belgijancima i prodaju clanskihsamo naprijed mp np....
![]()
negp, sutra svi u travnih dobra trening utakmica za SAMPIONE!
(zar neko misli da ce neko dati gol pored barbraica i ZIDA)
dje ce ko pored Mome i Uzeira
- PitarBordo
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Šta je ba teško, pa mi smo igrali u grčkoj protiv Atromitosa 120 minuta sedmog, u Banja luci ponizili borac 1:3 desetog , dakle u 3 dana, moglo je 1:9 biti. Meni samo krivo jer ovi smradovi pjevaju četničke pjesme, al eto.
Ovo je mladost fkt u pravom smislu riječi Under 91.
Ja vam fino govorim da zablude koje se stvaraju će se srušit ko kula od karata, niko ne vjeruje, ne volim što borac pobjedi sarajevski klub uz onakvo navijanje, al igrači su ih satrali, memija na traumatologiji završio.
Sutra ćevapi pa šampionska igra. A postove sam vam arhivirao samo da vidite da smo jednini dušmani sami sebi i da nas samo mi možemo povaliti da ne dignemo titulu .
Ovo je mladost fkt u pravom smislu riječi Under 91.
Ja vam fino govorim da zablude koje se stvaraju će se srušit ko kula od karata, niko ne vjeruje, ne volim što borac pobjedi sarajevski klub uz onakvo navijanje, al igrači su ih satrali, memija na traumatologiji završio.
Sutra ćevapi pa šampionska igra. A postove sam vam arhivirao samo da vidite da smo jednini dušmani sami sebi i da nas samo mi možemo povaliti da ne dignemo titulu .
- moustapha
- Kontakt:
Kako prokockao, pa zar nisu uzeli Olimpica?MortemHz je napisao/la:Glavni konkurent je vec prokockao 3 boda na startu,u Travnik po pobjedu !
#divovi
copy Subić
paste Memija
ali samo izgledom
paste Memija
ali samo izgledom
ma pregazit cemo drinu ko plitak potok Allaha mi milostivog i Vezire u drugom kolu e od sutra nastaje show leona benke anela hebibovica i almira bekica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Da zali se raja i od kad je tema odvojena ali ocigledno uzalud.aleksandar_veliki je napisao/la:Fakat ne kontam. Žalite se tri godine kako vam navijaci Zelje dolaze na temu i mi onda napravimo posebnu temu gdje ce se samo pisati o Sarajevu, a onda vi krenete pisati o Zelji. Uglavnom, dosta vas je otislo do Banovica, pa valjda kad se vrate shvatit ce da krse pravila foruma i da smo napravili ovu temu za navijace i FK Sarajevo, a temu FK Zeljo opsta diskusija za diskusiju o Zelji u kojoj mogu ucestvovati navijaci svih klubova. Zar je tesko shvatiti?
Svasta...Utopija je napisao/la:Zato sto je tih istih strah od Zeljeznicara....LARSSONCHE je napisao/la:Zašto se piše o Želji na temi Sarajeva?
Sutra igra Prvak Drzave, okrenimo se k tomu
Iskreno, ocekujem 4-0 (2 Benko, 1 Barbaric, 1 Puzigaca (iz penala koji nije trebao biti sviran, logicno))!
VAMOS RAJVO'SA!!!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- Evolution87
- Kontakt:
Ujutru ako Bog da u Travniku, jos malo i polazak 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Na koju tribinu ce ici Hz?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
Pitaristok
- Kontakt:
Kaze mi v.skaut da je Bursa davala 900k za Cimija, naši pristali, uz klauzulu da u slučaju da ne plate odmah, pucaju penale mjesečno 50k eura, Cimi odbio...
NatkrivenuAdiFKS je napisao/la:Na koju tribinu ce ici Hz?
Cimi znaci nece u Tursku,
sto znaci trazi da otidje u bolju ligu. Nadam se da ce sto brze da dodje ponuda od kluba za koji on smatra da je dobra za nastavak karijere.
Sutra sve ispod 5:0 nije prihvatljivo.
Sutra sve ispod 5:0 nije prihvatljivo.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Ne trebaju nas previše da zanimaju konkurenti, imamo mi svojih problema. Naravno, treba baciti pogled i na njih ali razglabati neke priče nije potrebno.
Nas treba da brine jedna činjenica, mi smo zadnji gol iz igre dali u zadnjoj utakmici prošle sezone (ne računam utakmicu u Jelahu, nije ona nikakvo mjerilo) i taj gol je postigao igrač koji više nije naš član. To treba malo da nas zabrine.
Međutim, igramo sutra protiv relativno lakog protivnika (ako se ove sezone neko može nazvati "lak protivnik") i ovo je prava prilika da naši ofanzivci podese nišanske sprave i bez velikog srkleta uzmemo izuzetno važna tri boda koja bi ekipi pomogla da podigne samopouzdanje.
Nije prvo kolo nikakvo mjerilo ko će gore a ko dole, biće tu oscilacija kod ovih što su se učinili dobrim a i popravljanja kod onih koji su razočarali.
Neko je pitao za omladince, biće odgovor na temi predviđenoj za to.
Nas treba da brine jedna činjenica, mi smo zadnji gol iz igre dali u zadnjoj utakmici prošle sezone (ne računam utakmicu u Jelahu, nije ona nikakvo mjerilo) i taj gol je postigao igrač koji više nije naš član. To treba malo da nas zabrine.
Međutim, igramo sutra protiv relativno lakog protivnika (ako se ove sezone neko može nazvati "lak protivnik") i ovo je prava prilika da naši ofanzivci podese nišanske sprave i bez velikog srkleta uzmemo izuzetno važna tri boda koja bi ekipi pomogla da podigne samopouzdanje.
Nije prvo kolo nikakvo mjerilo ko će gore a ko dole, biće tu oscilacija kod ovih što su se učinili dobrim a i popravljanja kod onih koji su razočarali.
Neko je pitao za omladince, biće odgovor na temi predviđenoj za to.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.