Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma sve je to degenski, normalne skupine to nece raditi..
Haj evo sto se skandira ali brate lupi mu kaznu 20 milja maraka i tri utakmice bez publike pa nek opet skandiraju
Zadnja izmjena: Tifoz, dana/u 26 jul 2015, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
DŽELO ODLAZI
Pa dobro, znamo da skoro sve navijacke grupe u BiH ispoljavaju fasizam, neki u vecoj neki u manjoj mjeri ali mislim da ovi lesinari nekako prednjace a jadna je ona grupa kojoj vecinu navijackog repertoara cini ' gazi ovog, gazi onog'.
Evo ja cu im se samo nasmijati za njihovo navijanje.
Evo ja cu im se samo nasmijati za njihovo navijanje.

ma znam brate, ali to šovinističko orgijanje prolazi nekažnjeno vec godinama....ma decenijamatuzlak1987 je napisao/la:Ma sve je to degenski, normalne skupine to nece raditi..
to je normala u BiH, zato i jesmo cirkus od države.....za ovakva skandiranja bi se u normalnim državama diglo citavo društvo na noge, a klub koji to dozvoljava najrigoroznije sankcionisan
Nemam ja šta da mislim. Niti sam neko ko skandira te gluposti. Ali one su realnost, kako Banjaluke tako i Sarajeva.let3 je napisao/la:jel ti misliš da se Kokot, Uzelac, Kosorić, Stokić nalaze uvrijeđenim kad im banjalucki srbi skandiraju "ubij, zakolji da turcin na postoji"NeshaFCB je napisao/la:Uvijek treba krenuti od svog dvorišta.
Takva skandiranja su za svaku osudu. Ali svaki put kad je Borac gostovao je skandirano "Ubi Srbina", "Gazi četnike". Pri tome u tom Željezničaru su igrali i igraju i Srbi. Kako li je njima... A valjda će se iskorijeniti.
I taj narod je u ....![]()
jel ti misliš da se oni smatraju turcima, pa da ce ih takvo skandiranje pogoditi![]()
pa to je neviđeni nonsense
A siguran sam da Kosorića, Uzelca i Stokića puno više vrijeđa "Ubi Srbina".
Kao što rekoh, nema apsolutno opravdanja za pomenuta skandiranja, nije im mjesto na stadionu, ali glumiti neku kulturu, a radiš isto, je isključivo licemjerstvo...
Mozda imaju nesto protiv turskih turista u BiH.
Il je neki fazon oko ove frke Turska, isil, Kurdi...
Ne znam sto bi bilo koga tangiralo to njihovo skandiranje, sem ambasade Turske. Mozda diplomatskim putem osude takva skandiranja.
Il je neki fazon oko ove frke Turska, isil, Kurdi...
Ne znam sto bi bilo koga tangiralo to njihovo skandiranje, sem ambasade Turske. Mozda diplomatskim putem osude takva skandiranja.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- molotovljev
Nekad je to imalo nekog smisla, a danas je to žešći blam.
Ne razumijem medije koji to stavljaju u gro plan, kao da je to nešto važno... Glupost, koja više nikoga ne pogađa.
Ne razumijem medije koji to stavljaju u gro plan, kao da je to nešto važno... Glupost, koja više nikoga ne pogađa.
F.K.SARAJEVO
- invincible1921
- Kontakt:
Ja mislim da igrace puno vise dotice kad odu u manje sredine da igraju gostujucu utakmicu pa im raja sa tribina psuje sve od od...jos se sve to i cuje jer nema neke buke tipa navijanja i slicno. Ovo za turke je toliko otrcano da mislim da nikoga ne vrijedja...naravano da nije ok da to govore, al ono...
=\_1921_/=
ma dobro bruda, ali ne treba sad neka Teslina pamet da se skonta da kad Srbi skandiraju "ubij trucina" da ne misle baš na prave turke iz Anadolije, Istambula, Ankare, Izmira itd - vec na Bošnjake muslimane, kojima negiraju sve živo (i naciju i vjeru i pismo i opstanak na ovim prostorima).invincible1921 je napisao/la:Ja mislim da igrace puno vise dotice kad odu u manje sredine da igraju gostujucu utakmicu pa im raja sa tribina psuje sve od od...jos se sve to i cuje jer nema neke buke tipa navijanja i slicno. Ovo za turke je toliko otrcano da mislim da nikoga ne vrijedja...naravano da nije ok da to govore, al ono...
i to je kao normala i hajmo se praviti da se ništa ne dešava

Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 jul 2015, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
A možda skandiniraju baš njima Kosoriću Uzelcu itd da ubiju Turčina, samo mi ne znamo gdje je taj Turčin, ko je taj Turčin, sta je skrivio i tako to...let3 je napisao/la:Šovinizam se nikad nece iskorijeniti iz Banja Luke![]()
ti ljudi nece doci nikad pameti
skandirati "Ubij, zakolji da turcin ne postoji" Kosoriću, Uzelcu, Kokotu, pa i dojucerašnjem njihovom igracu Stokicu - je za frojdovske analize
taj narod u RS-u je u debelom qrcu, oni se ne umaraju od srbovanja, koje obavezno podrazumjeva demonstraciju mržnje prema drugima
Samo novcane kazne,oduzimat bodove,igranje pred praznim tribinama pa nek sami ugase klub. To bi bio izvanredan scenario 

DŽELO ODLAZI
-
- Kontakt:
Taj Turcin neki pravo popularan lik tamo kod njih...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Ma ja batiti14oldschool je napisao/la:Taj Turcin neki pravo popularan lik tamo kod njih...
Čim ga ovoliko mrze, mora da im je nesto bližnje. ....
Ko je misteriozni Turčin...
najbolje bi bilo da sve navijacke skupine protv Borca skandiraju ubi trucina par puta ili tako nesto kao sto su Fukare radile ali neki mozgovi nisu shvatili taj sarkazam
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 27 jul 2015, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ispada da bi željo pobijedio da ne bi skandiranja.
Jedna od rijetkih situacija gdje su me i Horde nasmijale i situacija koja je možda i najveći šuk Lešinarima je praćenje ovih i skandiranje "gazi, gazi Turčina", gdje se naravno znalo šta su im takvim skandiranjem poručili 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- egocentrik
- Kontakt:
Ovi Lesevi su **** najveca, a nekada uzorna grupa bila, osnovale ih Horde Zla.
Ko je bio u BL makar jednom, zna kako te uvijek docekaju toplo prije i poslije utakmice, koriste zaobljeno kamenje da ti ne bi slucajno oko prosuli.
Nisam bio za to prije, ali aminovao sam da se ove sezone ugase.
Ko je bio u BL makar jednom, zna kako te uvijek docekaju toplo prije i poslije utakmice, koriste zaobljeno kamenje da ti ne bi slucajno oko prosuli.
Nisam bio za to prije, ali aminovao sam da se ove sezone ugase.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
2 dan se liga igra, u oba je vec bilo "ubij turcina ili baliju".. Nista novo u genocidnom dijelu Bih! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Samo po dzepu udarat pa nek skandiraju.Ne moze Mile Ronhil nadavati koliko oni mogu potrositi na kazne.
Mizerne kazne od 2.000 KM, nista drasticno ne ocekivati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.