FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 26 jul 2015, 23:38

dobro, ovaj je tri godine mlađi i bez hipoteke dva kidanja križnih ligamenata. momak je stvarno sjajan. ali ne mislim da će ga iko iz lige dovesti pa tako ni mi. odradiće ovu godinu sa borcem k'o što je i grahovac i džaba negdje gdje valja.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 26 jul 2015, 23:39

Meni samo nije jasno kako je on ostao u Borcu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 26 jul 2015, 23:50

Ma dobro logično je da većina očekuje nakon ferencvarosa titulu. I ja iskreno očekujem borbu za titulu ali i ako ne bude bitno je evropu i ove sezone obezbjediti, a slijedeće akoBogda napasti na titulu svim silama. Ne zamjeram ništa momcima nije lako odigrati ovakav tempo pogotovo nakon ovako nafuranog borca koji je i išao na to i jedino to imao kao mogućnost da iskoristi nas umor i bude trkači bolji. U drugoj situaciji ne bi imali šanse. Nek smo prvu izgubili kad god smo gubili na početku na kraju smo imali dobru sezonu. Dobiti Radnika slijedeću i onda polako, a u medjuvremenu uživati u Standardu i evropskoj ligi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 26 jul 2015, 23:51

Pa čovjek voli Borac. Nije pacov koji prvi napušta brod koji zamalo tone.

Inače, niste danas odigrali ništa naročito. Moguće da je umor od meča sa Ferencom.

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 26 jul 2015, 23:52

Svaki put ,a ko prati naše timove to već mora znati , kad se uporedo sa utakmicama PL igraju i evropske utakmice dolazi do problema sa umorom i dekoncentracijom ( što jesu činjenice ) .Valjda je krajnje vrijeme da se i za taj problem nađe neko il' taktičko il' kadrovsko rješenje i Željinoj igri ...
Jer , šta ako podbacimo u PL a u LE ne napravimo neki poseban rezultat ( što se ipak objektivno mora prihvatiti )
Opet kažem , svi će u PL protiv Želje "ići na nož" , a teško da većina sudija to sankcionisati ...
Morao bi Milomir ozbiljnije razmišljati o tome...

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 26 jul 2015, 23:54

EdoM je napisao/la:
sz21 je napisao/la:
Format je napisao/la:Pomogo bi Subic :-)
itekako sa njim bi sve rijesili samo trebamo pare prebacit od kvese i dodat jos stotinjak i uzet ga i vratit ce nas se duplo za godinu dvije
Kakvo razmišljanje :plac: prodaš najboljeg lijevog beka u ligi, i ponajboljeg igrača iz ekipe u inostranstvo, a onda iz svoje lige dovedeš igrača i platiš ga skuplje. Čitajući ove postove ovdje sve više zahvaljujem Bogu na ovoj upravi. Ljudi ovo je stvarnost, a ne FM.
razmisli sta sam napisao malo ?
ti bi da nam Uzleac citavu sezonu igra na beku kojem nije prirodna pozicija, i skontaj sta bi dobili kad bi doveli Subica :D, platis ga 200k a vrati ti se duplo ne mozes na njmu izzgubit kako dobro igra
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 jul 2015, 23:55

to nije realno i doveden je čovjek ciljano da igra lijevog beka. ako je blagojević ovakav pogodak, hajmo bar vidjeti momka u akciji...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jul 2015, 23:57

Najgore je što nam sad dolazi Radnik, nije mogla gora ekipa po nas.

Oda i Sablja nisu uspjeli da im iz glave izbace Evropu, a mi to moramo shvatiti. Odin niz je prekinut u najgore moguće vrijeme, pred najvažnije gostovanje ove sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 26 jul 2015, 23:57

http://www.transfermarkt.com/aleksandar ... ler/218284

opet sam tog dojma da treba poslati ponudu ;) ko ne riskira taj ne profitira !!!!

Harisharis
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Harisharis » 27 jul 2015, 00:00

plavanacija je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/aleksandar ... ler/218284

opet sam tog dojma da treba poslati ponudu ;) ko ne riskira taj ne profitira !!!!
Komentator vcrs spominjr da se sevilla raspitivala za decka,a ti bi da zeljo salje ponude?

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 27 jul 2015, 00:00

Kratak rezime: Cestitke Borcu zasluzena pobjeda. Iako losa tekma i u njoj se moglo vidjeti neke nase nove vrline samo ko je htio pogledat, a to su da Brazilac moze bit pravo pojacanje za nasu ligu, i drugo da nam je stoperski par sve uigraniji i bolji. Pa i kod primljenog gola nisu oni krivi nego izgubljena lopta na sredini, prekrsaj nije napravljen na vrijeme te naposljetku msm da se Blagojevic spetljo i tim potezom izigrao sam sebe i izbacio nam stopere, samo nije zahebo protivnickog spic igraca :D. Za taktiku moram samo stidljivo reci nadajuci se da nece doprijeti do bitnih ljudi u strucnom stabu i igraca kao nesto negativno, a to je da u gostujucim tekmam pogotovo kad je jak protivnik nas vezni par ne moze cinit Damir Sadikovic sa bilo kim , to radi ili Blagojevic sa Amirom ili sa Enisom, zna se gdje je Dado najbolji. Losa partija Kokota al on je takav, al kakav god je ima u njemu nesto treba ga drzat u timu ;) . Prosjek je ponudio Djelmic, Blagojevic, Stokic, Dado upravo zbog pozicije ( a i kod trece izmjene prije je on trebo napolje nego Djelmic). Bajic vrlo dobar kao i stoperi. Eh sad jos na kraju ostali nervozni bekovi, mislim da ce Memiji ovo bit zlatno iskustvo jer ga do sad nije imao, a to je jak pritisak gostujuceg igraca koji je odigrao perfektno, kao i mozda neke ruzne rijeci od kolega iz Borca koje im nisu strane i strasni povici sa tribina jer je on kraj linije najizlozeniji. Uzelac pa mislim da je to manjak utakmnica ligaskih jakih, jos netipicna pozicija, ali on ce bit dobro rijesenje u tekmama gdje cemo se morati braniti mnogo vise ( upravo sljedeca), jer je defanzivan po prirodi i odlicno sa povucenim Kokotom moze zatvorit lijevu stranu, i onako nece morati prelazit na protivnicku polovicu gdje se ne snalazi bas, mozda jednom po poluvremenu. Glavu gore i popravni moze doci kad je najteze !!!
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 27 jul 2015, 00:01

plavanacija je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/aleksandar ... ler/218284

jedini ja i ti mislimo ovdje da ga treba dovest :D
51%

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 27 jul 2015, 00:02

a sta je sa onim Mladenvicem, sto je dosao iz Armenije sto nije igro danas ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 27 jul 2015, 00:02

Sto da ne, isti mu je menager kao i Kvesi-Kurtagić, dati Borcu 115 000 eura i od sljedeeg transfera 30%, a prije cemo ga mi prodati neo Borac ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2015, 00:02

O tom Subiću su romani napisani, svi ga žele, svi su svjesni njegovog kvaliteta, ali dečko ne ide iz Borca. Naši bi ga doveli da su mogli, povezivao se sa nekoliko inostranih klubova, ko zna šta se sve tu dešava. Borac je svjestan njegovog kvaliteta, vjerujem da je bio i na listi želja Sarajeva, ali mislim da niti jedan klub u BiH ne može platiti njegovu cijenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 27 jul 2015, 00:03

Virtu4l je napisao/la:Najgore je što nam sad dolazi Radnik, nije mogla gora ekipa po nas.

Oda i Sablja nisu uspjeli da im iz glave izbace Evropu, a mi to moramo shvatiti. Odin niz je prekinut u najgore moguće vrijeme, pred najvažnije gostovanje ove sezone.
Brate ne bitno na koga su mislili jednostavno se vidi istrosenost na igračima i nakon onog što su nam priredili protiv ferencvarosa moramo im halaliti za vcrs, ali protiv radnika ne smije biti zaj.ebancije i mora se 100% uci u utakmicu koliko god bili umorni nakon standarda.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 27 jul 2015, 00:04

plavanacija je napisao/la:Sto da ne, isti mu je menager kao i Kvesi-Kurtagić, dati Borcu 115 000 eura i od sljedeeg transfera 30%, a prije cemo ga mi prodati neo Borac ;)
u tom i jest problem menadjer mu je mrtvi pitar i kvesu kad smo dovodili jedva smo ga doveli al hajd mozda uspijemo ako ga budu uzimali aBd hoce valjda uprava malo ima oci
51%

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jul 2015, 00:06

plavanacija je napisao/la:Sto da ne, isti mu je menager kao i Kvesi-Kurtagić, dati Borcu 115 000 eura i od sljedeeg transfera 30%, a prije cemo ga mi prodati neo Borac ;)
divan čovjek, jedan tako uglađeni gospodin da mu je i ibraković spucao tarabu, a ne voli ni kockati...

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 27 jul 2015, 00:08

sz21 je napisao/la:
u tom i jest problem menadjer mu je mrtvi pitar i kvesu kad smo dovodili jedva smo ga doveli al hajd mozda uspijemo ako ga budu uzimali aBd hoce valjda uprava malo ima oci

Razmislite malo, kakav bi to potez markentiski bio, presedan u nasoj ligi. Puna Grbavica sigurno do kraja sezone :bih: :bih:
Iznosim samo svoje misljenje, uprava zna najbolje ;)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jul 2015, 00:10

ne bi ba ronaldinjo sam po sebi u našoj situaciji napunio grbavicu za sezonu. to se vidi i po reakcijama nakon ove utakmice. šta god ste pisali da treba - bilo je. ako odigramo dobro u budimpešti biće milion članova, pa ako prođemo biće milijardu...a evo već sad ništa ne valja nakon prvog poraza.

i prvu neriješenu bi se prozivao neki drugi subić, a prvu koju bi on loše odigrao bi ti se svi navalili na kosti - plaćate masne odštete a naša djeca ne igraju, buuuu, kmeeee...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921, teamnorth1989, VibeTribeX i 42 gosta.