Svaka čast majstore. Briljantno je odigrao ovaj challenger, igra odlično sa osnovne linije, ne griješi puno. Još samo da poveča procenat ubačenog prvog servisa i idemo u TOP 100. Nadam se da je ovo taj turnir od kojeg će ići sve bolje.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Yebo ga ti Mirza, što bi jednostavno kad može komplikovano 
Svaka čast majstore. Briljantno je odigrao ovaj challenger, igra odlično sa osnovne linije, ne griješi puno. Još samo da poveča procenat ubačenog prvog servisa i idemo u TOP 100. Nadam se da je ovo taj turnir od kojeg će ići sve bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
od pocetka turnira se vidjelo da mirza ovdje moze do kraja,sa ovakvom igrom za njega nema zime,igrace koje je pobjedjivao na putu do titule su svi prekaljeni top 100 igraci tako da razloga za optimizam itekako ima. 
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Sad je red da uzme odmor do novembra i da se malo posveti candi crush sagi

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Plasman karijere je zagarantovan. Plasman na sutrasnjoj listi 152. mjesto.
Do Novebra Mirza brani samo 24 boda i to tih 24 boda brani u Septembru. Jednostavno receno, ATP lista mu je otvorena za proboj u TOP 100.
Koje su sledece akcije Basiceve zna li neko?
Do Novebra Mirza brani samo 24 boda i to tih 24 boda brani u Septembru. Jednostavno receno, ATP lista mu je otvorena za proboj u TOP 100.
BosnaE
esprit24 je napisao/la:Sad je red da uzme odmor do novembra i da se malo posveti candi crush sagi![]()
![]()
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Naredne sedmice Segovija pa Portoroz, to sam ovdje procitao :/newton_heath_lyr je napisao/la:Plasman karijere je zagarantovan. Plasman na sutrasnjoj listi 152. mjesto.
- firefirefirely
- Kontakt:
remA1 je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Sad je red da uzme odmor do novembra i da se malo posveti candi crush sagi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
naredna sedmica odmor , pa onda ide segovija poslije portoroz ...
Mirza je svakako veci potencijal od Damira uveliko zbog fizicke prednosti, Mirza ima sve fizicke predispozicije sto treba imati jedan igrac top 20, na njemu je samo da radi i radi na udarcima, prije svega na BH pa onda i na sto boljem FH i servisu, jednostavno on moze puno puno vise nego Damir postici u karijeri samo mora da radi i da trenira sto vise...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Valjda ce mu bh javnost, mediji i sponzori dati makar pola paznje koju su dali Damiru nakon njegovih uspijeha...
Sve cestitke, bravoo, a da li ce se napokon moci uhaviti neki kontinuitet i konstanta poslije ovog, jer imas prije svega fizicke predispozicije, pa onda i talenat. Hajdeeee!!!
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Mirza treba da radi na fizickoj spremi .Nije on toliko visok a krece se kao da je 2 metra ponekad .Rad nogu je u tenisu vrlo bitan I treba non stop da radi I radi .Dans je bilo dovljno protiv Barankinsa al protiv jaceg protivnika nema sta da trazi .bodi123 je napisao/la:Mirza je svakako veci potencijal od Damira uveliko zbog fizicke prednosti, Mirza ima sve fizicke predispozicije sto treba imati jedan igrac top 20, na njemu je samo da radi i radi na udarcima, prije svega na BH pa onda i na sto boljem FH i servisu, jednostavno on moze puno puno vise nego Damir postici u karijeri samo mora da radi i da trenira sto vise...
It gives him a total record of 5 wins and 5 losses (%) versus Top 100 players.
Mirza trenutno ima omjer 5-5 protiv igraca iz TOP100. Ovo pokazuje da on itekako ima mjesta medju top 100.
Mirza trenutno ima omjer 5-5 protiv igraca iz TOP100. Ovo pokazuje da on itekako ima mjesta medju top 100.
Bio sam poprilično siguran da se ovo nikad neće desiti, ali eto, Mirza vazda kontra logike. Nadam se da će se napokon uozbiljiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Za sve to sto si nabrojao, trebaju pare, trener i bolji tereni. Ne mozes ocekivat da on to popravi na nasim terenima na kosevu, al ja se nadam da ce uspijeti sabrati koji dinar i od naredne sezone unajmiti nekog trenera koji ce ga usavrsavati i pomoci mu u pohod prema vrhu.. ja msm da on sam moze do top 100 al za nesto vise treba mu trenerBosnaSTL je napisao/la:Mirza treba da radi na fizickoj spremi .Nije on toliko visok a krece se kao da je 2 metra ponekad .Rad nogu je u tenisu vrlo bitan I treba non stop da radi I radi .Dans je bilo dovljno protiv Barankinsa al protiv jaceg protivnika nema sta da trazi .bodi123 je napisao/la:Mirza je svakako veci potencijal od Damira uveliko zbog fizicke prednosti, Mirza ima sve fizicke predispozicije sto treba imati jedan igrac top 20, na njemu je samo da radi i radi na udarcima, prije svega na BH pa onda i na sto boljem FH i servisu, jednostavno on moze puno puno vise nego Damir postici u karijeri samo mora da radi i da trenira sto vise...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Svaka cast majstore 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
@Virto lijepo te vidjeti ovdje na temi nisi dugo bio 
Gdje li je Biki, fale i njegovi postovi

Gdje li je Biki, fale i njegovi postovi
Cestitke Mirzi na prvoj CH tituli u karijeri. 
Odigrao je sjajan turnir i bilo bi steta da nije uzeo na kraju. Ovo mu treba biti samo motiv da radi jos vise, jer moze napraviti velike stvari.
Odigrao je sjajan turnir i bilo bi steta da nije uzeo na kraju. Ovo mu treba biti samo motiv da radi jos vise, jer moze napraviti velike stvari.
**** te led ja ne znam kako je vama al meni se skace od srece zbog Mirze , neopisivo mi je drago radi njega. Mi ponekad nismo svjesni da npr Mirza ni nema trenera a dolazi do top 100 , ja vise ne ocajavam na ovoj temi samo je zalosno sto su i on i damir nisu imali prave trenere jos od kad su bili juniori ma ruku dajem da bi obojica za karijere bili medju 20 tenisera svijeta ali eto... Mirza ima strasne fizicke predispozicije , predispozicije za sami vrh svjetskog tenisa no mislim da je za to malo kasno svakako ova titula mu je je jako jako trebala i zasluzio ju je konacno. Sada ne treba stat treba sto jace igrati na CH nivou pokusati uhvatiti MD USO-a , neko je napiso da brani samo 24 boda do kraja godine pa top 100 definitivno nije daleko.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koliko love? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.