Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo snimak u Tursku ambasadu, sve diplomatskim putem. Pa neka vide sa njima ko koga da gazi ili kolje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Pa da Dodo kaze da se krsi dejtonski sporazum,napad na institucije RS,atentat,visestruki ppkusaji ubistva itd,itd.. 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koji su se qurac mediji nadigli sto su ovi skandirali nekim turcima? Nek se buni Turska ambasada.
Ne kontam što ljudi svaki put laju precima ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jest,jest....koja je to godina bilaChinaglia je napisao/la:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
oktobar, 2010 godina
I horde su pjevale vidovdan u lukavici. Primitivca je najlakse sjebat kad se spustis na njihov nivo
Fukare svaka cast za taj trans
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
al da ti vidis te ushicenosti kod njih,neka ih dobrila spucalaesprit24 je napisao/la:I horde su pjevale vidovdan u lukavici. Primitivca je najlakse sjebat kad se spustis na njihov nivo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sad je odlican trenutak da ih podjebajemo njihovim glupotima i furkama. Upravo njihova 2 naredna gostovanja su u Mostaru (Velez) i u Tuzli, taman da ubijamo turcina svi zajedno, valjda onda skontaju kako su glupi i da im je navijanje nidje veze.
Navijacka solidarnost u teskim i kompleksnim situacijama je neophodna. Kao sto smo jucer i Robijasima skandirali jer su van stadiona i bore se protiv Uprave koja ih unisti.
Navijacka solidarnost u teskim i kompleksnim situacijama je neophodna. Kao sto smo jucer i Robijasima skandirali jer su van stadiona i bore se protiv Uprave koja ih unisti.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
đeš bolan skandirat' 'Ubij Turčina', kaznili bi nas zbog nacionalističkih ispada
za megafon nas kažnjavaju, a ne za ovo
[youtube][/youtube]
Vedo cekao sam te, koji si ti kralj! Na svakom portalu tvoji klipovi
hvala!
hvala!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
HvalaMCMXLVI je napisao/la:Vedo cekao sam te, koji si ti kralj! Na svakom portalu tvoji klipovi![]()
![]()
![]()
hvala!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Zamisli naslove, manijaci kažnjeni zbog vrijeđanja Turaka, Turska ambasada pokrenula istragu protiv hordi, fukare šire nacionalnu mržnju okrenutu ka Turcima .. Rođeni: pastrmka odbio tursku drzavljanku...Chinaglia je napisao/la:đeš bolan skandirat' 'Ubij Turčina', kaznili bi nas zbog nacionalističkih ispada
Lešinari poslali pismo podrške Turcima u BiH
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ma ljudi jednostavno razocarani sto Turci ostavljaju novac u Sarajevu i Mostaru (i turisti i studenti), a ne u BL 
Zanemariti budale. Bas je Odovicu, Antolovicu, Uzelcu, Kosoricu, Blagojevicu, Kokotu, Djelmicu, Stokicu smetalo to skandiranje ubij turcina.
1946
A što bi nama smetalo, što nas boli **** što oni skandiraju ubij Turčina, mogu skandirat i ubij Finca, ko ih J**+
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma ovi bi bolan odmah za Turke navijali samo nek je kontra.Peterski je napisao/la:Zamisli naslove, manijaci kažnjeni zbog vrijeđanja Turaka, Turska ambasada pokrenula istragu protiv hordi, fukare šire nacionalnu mržnju okrenutu ka Turcima .. Rođeni: pastrmka odbio tursku drzavljanku...Chinaglia je napisao/la:đeš bolan skandirat' 'Ubij Turčina', kaznili bi nas zbog nacionalističkih ispada
Lešinari poslali pismo podrške Turcima u BiH
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj jest lijepo slusat pismenog trenera
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.