Nemoj njega taj nas je jednom vodio i pod njegovim vođenjem smo počeli ispadat a Šegrat samo nastavioTkanton je napisao/la:Znam zato i kažem da bi ti trebao da preuzmeš, Da ja nebi Moro svašta pisat u nastavku
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
hahahhaah hahahahhah hahahhaha bravo kao si pogodio da sam ja on
-
- Kontakt:
Ja i dalje vjerujem u ovu ekipu i Nedima. A cim krene po zlu u prvenstvu ne brinite se ja cu biti isti taj koji ce pisati protiv... Ali mislim da do toga nece doci... Ne znam cemu ovo negativno razmisljanje pustite da vrijeme uradi svoje vidjet cemo nakon 5 kola gdje smo i sta smo sada je jos rano o tome da se govori. Ako mislite da ce pisko sutjeti na lose rezultate onda se gadno varate Piski je Zvijezda ispred svih. Dali ja bio u klubu dobar sa ljudima ili ne meni je Zvijezda i njen uspjeh broj 1. Trenutno sam u Njemackoj na privremenom radu da bi mogao da pratim utakmice kluba, i da prehranim porodicu. Dotako bih se jos sezonskih ulaznica mi imamo 2 sekretara ali niko jos nije organizovao prodaju sezonskih to je sramota. A meni se ljudi javljaju i pitaju vezano za sezonske.
Mi kad god smo odigrali lose pripremne utakmice u pvenstvu smo briljirali, tako se nadam da cemo i ove sezone. Prijateljske utakmice ne znace nista jer evo cist primjer je Borac neki dan izgubise cinimi se od Tekstilca iz Dervente, a danas vec u prvom kolu savladase Zelju.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
primate se bez veze na ove pripremne tekme i dramate bez potrebe...pripremne tekme su obicna K A R I N A od utakmica...igraci igraju sa pola snage,uigravaju kombinacije i rotiraju se ko na traci..za to i sluze...al vama ovdje sluze za kmecanje izgleda..one nisu mjerilo nicega....u tim tekmama ce Zvijezda hladno odigrat dobro i kvalitetno protiv Anderlehta a za 7 dana ce zijanit u prvenstvenoj tekmi protiv mrtvog podgrmeca iz sanskog mosta...pustite covjeka neka radi...pojacanja su nelosa al liga je takva kakva je...nece to niko od imena da igra bez masnih para...bitno vam je izgurat polusezonu i drzat se u 5 bodova a onda na proljece dovesti POJACANJA,pare u kovertu i lagano....kad se vratite koga briga kako i zasto..samo da se iscupate iz te buranije....ako budete glumili postenje donji ce te bit...sa svima fino i namazano...jer i ostali ce tako radit...posebno ce vam bit tesko sa ovima iz kantona....oni imaju malo tih velikih utakmica za ovu ligu i stvarno ne prezaju ni od cega da vam skinu skalp...pozzz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- theboss_RD07
- Kontakt:
Jesu one nebitne, to sam vec i pisao. Ali realno gledajuci mi i dalje nemamo kvalitetnog spica
⭐
Oni su špica doveli (Asanovic) a to sad što on nije taj kalibar kojeg smo mi očekivali kao i još igrača koji su došli u ovom prelaznom roku je nešto drugo. Mislim da je to to što se pojačanja tiče.theboss_RD07 je napisao/la:Jesu one nebitne, to sam vec i pisao. Ali realno gledajuci mi i dalje nemamo kvalitetnog spica
Nama je se patit zajedno sa njima do polusezone. Bitno je držati priključak sa vrhom a onda na polusezoni probati dovesti nešto spaćno. Jer ja sam mišljenja da će mo lakše na polusezoni uspjeti dovesti kvalitetnih igrača. Jer ako mi budemo među prva 2-3 a u Premier ligi će već nakon prvog djela (pošto se igra 18 kola) biti sigurno 2-3 ekipe koje će već biti otpisane, eto nam šanse da iz tih ekipa uzmemo ono što vrijedi.
već sam napisao,pustite ljude da rade u miru..ovo dizanje tenzija pred početak sezone je najmanje što nam treba..svi ćemo mi oplesti po treneru,igračima i upravi ako ne bude išlo onako kako smo zamislili...a ovi pojedini forumaši(da li su bivši treneri ili bivši članovi uprave)ne znam,ali bi vas volio vidjeti na forumu i kada Zvijezdi ide dobro a ne samo se pojavljujete čim iskrsne kakav problem...
-
- Kontakt:
Ma nije to nikakvo mjerilo,ev sloboda u pripremama rastura,ali protiv celika nista,zeba,zakovo,ordagic se nije vidio,ahmetagic nula,polako samo,ekipa se uigraje,a vidio sam i da su fizicki spremni 99 %,ekipe...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Eno i metaleghe ne igra nista bolje kuci izgubise od Krupe koja je mozda kantonalna liga... Prema tome nikakvo to mjerilo. Jedino pratio sam Buducnost pobjedise 4-2 Bosnu visoko.
I ne treba dramiti nakon prijateljskih utakmica jer one su tu da se proba. Ja što sam vidjeo u 2-3 prijateljske koje sam odgledao ove sezone a to je da ima trke, borbe što je osnova za dobar rezultat,
Evidentno je da to nije neka ekstra kvaliteta od igrača kao što smo mi zamišljali ali isto tako treba priznati da su sigurno među 2-3 u ovoj ligi. Eh sad dali će to biti dovoljno za prvo mjesto, vidjećemo?
Moje mišljenje je da nije, da će nam trebati 2-3 kvalitetna pojačanja na polusezoni i da se poklope još neke stvari.
Ali da smo jedni od glavnih kandidata za ulazak sigurno jesmo, zato treba ekipu i trenera ostaviti namiru a osude , napade ili možda nešto drugo ostaviti kada prođe nekih 10-ak kola.
Još nešto da ne zaboravim osnov za ulazak u Premier Ligu je da dobiješ sve kući jer to je 45 bodova(zato trebamo puniti Banju i praviti pritisak da se prvo to uradi), 6-7 bodova u gostima od mogućih 45 možemo izvući na kvaliteu i još 7-8 na raznorazne načine i to je to nekih 55-60 bodova što je dovoljno za ulazak.
Evidentno je da to nije neka ekstra kvaliteta od igrača kao što smo mi zamišljali ali isto tako treba priznati da su sigurno među 2-3 u ovoj ligi. Eh sad dali će to biti dovoljno za prvo mjesto, vidjećemo?
Moje mišljenje je da nije, da će nam trebati 2-3 kvalitetna pojačanja na polusezoni i da se poklope još neke stvari.
Ali da smo jedni od glavnih kandidata za ulazak sigurno jesmo, zato treba ekipu i trenera ostaviti namiru a osude , napade ili možda nešto drugo ostaviti kada prođe nekih 10-ak kola.
Još nešto da ne zaboravim osnov za ulazak u Premier Ligu je da dobiješ sve kući jer to je 45 bodova(zato trebamo puniti Banju i praviti pritisak da se prvo to uradi), 6-7 bodova u gostima od mogućih 45 možemo izvući na kvaliteu i još 7-8 na raznorazne načine i to je to nekih 55-60 bodova što je dovoljno za ulazak.
Krupa je prošle sezone bila treća ekipa Prve lige RSreddragon001 je napisao/la:Eno i metaleghe ne igra nista bolje kuci izgubise od Krupe koja je mozda kantonalna liga... Prema tome nikakvo to mjerilo. Jedino pratio sam Buducnost pobjedise 4-2 Bosnu visoko.

Realno imamo igrački kadar koji moze izboriti ulazak u PL.Osnovni problem moze biti samo u pristupu igri.Ako se bude igralo opusteno,bez zara i volje moze se kiksati i od slabijih ekipa kod kuće.Mislim da Nedim ima taj autoritet i povjerenje zadobiveno od kluba koje bi trebao ispostovati bez ikakvog kalkulisanja.Mi smo kao totalni ausajderi pobjeđivali Želju,Sarajevo.....bas zbog pristupa igri.To je upravo sinoć demostrirao Borac sastavljen od većinom igrača na kaljenju iz susjedne Srbije ili kao posudjeni igrači.A znamo koga Zeljo izbaci u Europi.Treba ulaziti hladne glave,strplivo graditi igru,bez srljanja, te svakog protivnika respektovati kao da je ekipa bolja od nas.Svaki igrač treba maksimalno individualno i kolektivno dati svoj maksimum i plod takvog odnosa prema igri mora imati pozitivan ishod.Ne treba gledati samo sebe,svoj stil igre,igru treba pripremiti detaljno u odnosu na protivnika.Protiv Orasja se nije znalo ni ko pije ni ko plaća.Dzaba od posjeda lopte,jalovih napada kada te protivnik skuzi i iskoristi tvoje slabosti koje treba minimizirati u prvenstvu.
-
- Kontakt:
Ja mislim da nedim to iskusno radi kako bi tempirao formu za pocetak sezone i kako sezona bude odmicala bit cemo sve bolji. Nadam se da se nevaram a vidim da se trci jako dobro sto je veliki pomak u odnosu na ranije.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Samo opusteno ljudi znate i sami koliko je tesko od 80% novih igraca sastavit ekipu koja ce funkcionisat, za to ne samo da nece bit dovoljno prijateljske nego ni prvih nekoliko kola dok se to ne ustima, jedino je sreca sto su nam prve 2 relativno lagane utakmice i mislim stvarno da nema potebe da komentarisete na taj nacin kao da je zbog nekoliko prijateljskih sezona u pitanju i te stvari, ja sam i dalje 100% uvjeren da je Zvijezda i ovaka u najmanju ruku ista kao vecina favorita za ulazak tako da strpite se i naravno ne treba odma pljuvat ni ako ne krene dobro prvenstvo nego treba bit strpljiv i vjerovat Nedimu samo jos jedan kvalitetan spic da dodje kao sto neko rece... 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ali glavni su mi ovi misevi sto ispuzaju da pljuju cim bilo sta lose krene ili ne stima a nigdje ih ni za lijeka nema kad je pozitivna atmosfera, znate sami koji ste i samo da vam porucim da vam **** mater i sjasite vise sa Zvijezde jer Zvijezda je nasa svetinja i jedva cekam da pobjedimo prvu utakmciu da se vratite u pizdu materinu odakle ste i ispuzali... MRŠ ! 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Evo koliko si ti pametan...jel i kod tebe ovaj idol i svetinja? Ocigledno imas problem sa ovim realnim forumasima, ja nisam od onih koji pljuju zvijezdu, niti cu ikad pljuvati jer kao sto kazes to je nasa svetinja, ali imam pravo kao i svi dau ovom momentu iznesem svoje misljenje, i trenutnu situaciju, a ti dizi u nebesa ljude koji su sjebali ovu moju i tvoju svetinju. I dok si ti i dupelizci poput tebe od prvog dana kovali brku koji nas je potopio ja sam pisao da taj covjek nema bas neke veze o trenerskom poslu. Tebi je bilo bitno da taj brko javno kaze ja cu dat zvijezdi 5000 km da igra utakmicu itd itd. Ovo je samo dio nekih stvari. Vjerivatno nebi bilo sretnijih od mene i tebe da nasa svetinje ponovo udje u PL i to ce se desiti ako bog da,ali ja mislim da nece to biti ove godine i opet kazem realno, i pored toga ja cu opet biti na svakoj utakmici i bodriti svoj klub...DevilsAdvocate je napisao/la:A nije ni cudo nista, u Indoneziji dok je radio u nekom klubu na oprostaju se pun stadion samo zbog njega skupio sto je za njihove uslove nesvakidasnje, u Gruziji dok je rat bio prije 6-7 godina on osto u zemlji i na nacionalnoj tv izjavio da ostaje uz gruzijski narod i posto heroj nacije ma gdje god je radio posto je idol i svetinja. Ne znam s cime smo zasluzili da ovakva gromada dodje u nas klub i siguran da ce ostavit neizbirisiv trag
sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
- Kontakt:
Ne pljujes Zvijezdu ok,, ali de molim te nadji jedan post da si nesto fino napisao. U narednom periodu bit ce kako mora da bude, pa nece propast svijet ako ne udjemo ovu godinu. Iako vjerujem da cemo uci jer naspram ostalih imamo dobru ekipu ovisno je samo koliko ce Nedim imati vremena da se uigra sve. Ove utakmice pripremne probavanje taktike, teske noge itd.
Ovu godinu treba pokušati sve da se uđe. Jer ako ne uđemo ove čisto sumnjam da će mo ikad više. Tek onda se bojim da bi nastao raspad. Zato ove godine kada i finansijski dobro stojimo i kada je igrački kadar solidan za ovu ligu treba pokušati sve, ama baš sve da se uđe. Jer realno ove godine je i konkurencija dosta slabija nego što će to biti idućih godina, ako računamo da će najvjerovatnije iz Premier lige ispasti najmanje 3 federalne.
Zato još jednom ponavljam pritisak i punu ofanzivu od početka, kući puna Banja i domaćih 45 bodova + ponešto u gostima što realno možemo nakljucati bi bilo dovoljno za ulazak.
Zato još jednom ponavljam pritisak i punu ofanzivu od početka, kući puna Banja i domaćih 45 bodova + ponešto u gostima što realno možemo nakljucati bi bilo dovoljno za ulazak.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Glupa su ti misljenjavijestifriske je napisao/la:ali imam pravo kao i svi dau ovom momentu iznesem svoje misljenje

⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.