Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2015, 10:19

RN87 je napisao/la:A što bi nama smetalo, što nas boli **** što oni skandiraju ubij Turčina, mogu skandirat i ubij Finca, ko ih ****
Pa ja brate isti **** :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 jul 2015, 10:23

Ma bolestan narod.jucer idemo kroz modricu svadba neka tri prsta srbske zastave skandiraju srbija...
Bolest nebira.udjemo u odjak svadba.Opet.kolona Kilometer.na celu u prvom autu ljiljanke SE viore velika zastava.odma iza velika sahovnica masu ljudi zastavama KO drogirani.cudan smo narod.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2015, 10:24

KenoRob je napisao/la:najbolje bi bilo da sve navijacke skupine protv Borca skandiraju ubi trucina par puta ili tako nesto kao sto su Fukare radile ali neki mozgovi nisu shvatili taj sarkazam
Skandirali smo mi gazi gazi Turcina protiv njih i protiv manijaka aplauz na ono sve primitivno,sjebaju se svi kada se spustis na njihov nivo :urnebes: :rol:

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 27 jul 2015, 10:27

MortemHz je napisao/la:
RN87 je napisao/la:A što bi nama smetalo, što nas boli **** što oni skandiraju ubij Turčina, mogu skandirat i ubij Finca, ko ih ****
Pa ja brate isti **** :rol:
Nemoj mi na Fince :mrgreen:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 jul 2015, 10:54

A što Finca, što ne bi Sejdića npr.? :mrgreen:

Izgleda da su leševi, zaključujući po repertoaru pjesama ubij i zakolji turčina, zajedno sa svojom braćom Firmašima u ogromnom belaju sa Delijama ili pak nekom drugom turskom grupom?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 27 jul 2015, 11:47

Jeste se ufatili Finca, nek bude Sejdić, ja se izvinjavam :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 27 jul 2015, 12:02

Zaboravih napisat juce, a ako nije istina demantujte me. Msm da su horde jedina skupina u drzavi koja ne preferira to fasisticko navijanje. Ja sa sjeverne tribine barem 5 godina nisam cuo ubij srbina, gazi ustase i sl. Manijaci se nesto predstavljaju kao branioci Bosne, nesto da kolju seselja i sl. Skripari, Ultrasi i Lesinari su tipicne fasiticke navijacke skupine
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2015, 12:05

esprit24 je napisao/la:Zaboravih napisat juce, a ako nije istina demantujte me. Msm da su horde jedina skupina u drzavi koja ne preferira to fasisticko navijanje. Ja sa sjeverne tribine barem 5 godina nisam cuo ubij srbina, gazi ustase i sl. Manijaci se nesto predstavljaju kao branioci Bosne, nesto da kolju seselja i sl. Skripari, Ultrasi i Lesinari su tipicne fasiticke navijacke skupine
Istina,zavrsilo se sa tim davno i veoma sam ponosan na to...jedini smo ostali u drzavi od vecih navijackih skupina koji se ne blamira na taj primitivni nacin...od ovih malo manjih navijackih skupina (bez uvrede) mislim da Red Dragonsi i Gerile to ne rade?

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 27 jul 2015, 12:09

Šta uradi Dino s Koševa tbj. :wtf:
Evo ne znam..

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 27 jul 2015, 12:12

MortemHz je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Zaboravih napisat juce, a ako nije istina demantujte me. Msm da su horde jedina skupina u drzavi koja ne preferira to fasisticko navijanje. Ja sa sjeverne tribine barem 5 godina nisam cuo ubij srbina, gazi ustase i sl. Manijaci se nesto predstavljaju kao branioci Bosne, nesto da kolju seselja i sl. Skripari, Ultrasi i Lesinari su tipicne fasiticke navijacke skupine
Istina,zavrsilo se sa tim davno i veoma sam ponosan na to...jedini smo ostali u drzavi od vecih navijackih skupina koji se ne blamira na taj primitivni nacin...od ovih malo manjih navijackih skupina (bez uvrede) mislim da Red Dragonsi i Gerile to ne rade?
Nisu ni Alcohol Boys-i :D Šalim se nisu ni Siouxi barem ih ja nisam čuo. Al' to su manje navijačke skupine..
Evo ne znam..

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la merak » 27 jul 2015, 12:17

U Tuzli se to nije nikad radilo
samo Sloboda

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jul 2015, 12:49

http://sportsport.ba/galerija/teren-sta ... ta/6292#14
Koliko god mi zelili da PLBiH napreduje, u ovakvim uslovima definitivno nece nikad

Koliko god bilo tesko, al moramo se ugledati na susjede/komsije.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 27 jul 2015, 12:53

Ovdje više nema trave ni za krave !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 jul 2015, 12:54

Al, koja bi to zayebancija bila da neki jaci portal objavi clanak u kojem se osudjuje skandiranje protiv turaka u BiH, i uzme izjavu od turskog ambasadora :rol:

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 27 jul 2015, 12:55

pa jesu ovi ikad culi za onu zastitnu foliju ili sta se vec stavlja?

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 27 jul 2015, 13:00

Kad si zadnji put čuo od Škripara ovo ubij itd itd?
Ljudi već par godina ne pjevaju ništa osim svojih pjesama i navijaju za svoj klub ne obazirući se ni na gostujuće navijače niti na ekipu..dok recimo svi ostali (tipa HZ) većinu vremena pjeva J*** te lištico :damn:

High

Post Postao/la High » 27 jul 2015, 13:01

A što će uopće pjevati kad su i bez toga rigidni fašisti?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 27 jul 2015, 13:03

brig je napisao/la:
Kad si zadnji put čuo od Škripara ovo ubij itd itd?
Ljudi već par godina ne pjevaju ništa osim svojih pjesama i navijaju za svoj klub ne obazirući se ni na gostujuće navijače niti na ekipu..dok recimo svi ostali (tipa HZ) većinu vremena pjeva **** te lištico :damn:
Svako ce logicno reci da nisu njegovi fasisti
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 27 jul 2015, 13:04

slika

Ma gdje će oni :mrgreen:
Evo ne znam..

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 27 jul 2015, 13:11

@ Brig majstore, u recenici
"yebem te listco" msm da nema nista nacionalno( nesto sto vrijedja hrvate ili katolicanstvo). Listica je kolko ja znam rijeka koja prolazi kroz Siroki Brijeg, i ime navedenog grada prije rata. Dok su skripari dokazali sa svastikom svoju orijentaciju :kafa:
@ viva rekao sam u prvom postu da me demantujes. Nadji klip u zadnjih 5 godina gdje horde pozivaju na ubijanje srba ili hrvata
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []