FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
bekrija1990
Re: FK Borac - Banja Luka
Dobro je, dobro je...titula je nasa
idemo sada u B. Luku jos taj kup uzeti, pa na pivu 
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
dacemo vam i kup nije problem a zna se zastobekrija1990 je napisao/la:Dobro je, dobro je...titula je nasaidemo sada u B. Luku jos taj kup uzeti, pa na pivu
zato sto vam ne trebaBorčevac je napisao/la:dacemo vam i kup nije problem a zna se zastobekrija1990 je napisao/la:Dobro je, dobro je...titula je nasaidemo sada u B. Luku jos taj kup uzeti, pa na pivu
Vala i to sto kazes, mozda bi bilo najbolje da se vratite u ligu RS-a pa da to osvajate jbg mislim da ste tu ligu najvise puta ovojili ako se ne varamBorčevac je napisao/la:dacemo vam i kup nije problem a zna se zastobekrija1990 je napisao/la:Dobro je, dobro je...titula je nasaidemo sada u B. Luku jos taj kup uzeti, pa na pivu
Mes Que Un Club
-
bekrija1990
Naravno da se zna...zbog Zeljine gol razlike 43:18Borčevac je napisao/la:dacemo vam i kup nije problem a zna se zastobekrija1990 je napisao/la:Dobro je, dobro je...titula je nasaidemo sada u B. Luku jos taj kup uzeti, pa na pivu
Zadnja izmjena: bekrija1990, dana/u 01 maj 2010, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
ma normala buraznime_tm87 je napisao/la:zato sto vam ne trebaBorčevac je napisao/la:dacemo vam i kup nije problem a zna se zastobekrija1990 je napisao/la:Dobro je, dobro je...titula je nasaidemo sada u B. Luku jos taj kup uzeti, pa na pivu
Ko te pita hoces dati ili neces.Ljudi ce ga sami uzeti.Borčevac je napisao/la:dacemo vam i kup nije problem a zna se zastobekrija1990 je napisao/la:Dobro je, dobro je...titula je nasaidemo sada u B. Luku jos taj kup uzeti, pa na pivu
Nego probajte otici u Evropu kao osvajaci kupa RS iako ni to niste u stanju,otice te al u ........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Borčevac je napisao/la:dacemo vam i kup nije problem a zna se zastobekrija1990 je napisao/la:Dobro je, dobro je...titula je nasaidemo sada u B. Luku jos taj kup uzeti, pa na pivu

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
JELI STO VAM NETREBA ILI STO STE SLABIJI ( OVO DRUGO GOVORIM ZBOG TRENUTNE FORME DA NE BUDE NEKIH PREPUCAVANJA)Borčevac je napisao/la:dacemo vam i kup nije problem a zna se zastobekrija1990 je napisao/la:Dobro je, dobro je...titula je nasaidemo sada u B. Luku jos taj kup uzeti, pa na pivu
26.05.2010-TITULA
Za sljedecu sezonu dolaze 2 nova igraca iz Koreje u FK Borac
Liga Čao
Kup Čao

Liga Čao
Kup Čao
× Plava krv ispod koze ×
ali samo sa golom razlike dajemo kup uz to da bar platite čevape kriza je nemorate više ništasandokan_TM87 je napisao/la:JELI STO VAM NETREBA ILI STO STE SLABIJI ( OVO DRUGO GOVORIM ZBOG TRENUTNE FORME DA NE BUDE NEKIH PREPUCAVANJA)Borčevac je napisao/la:dacemo vam i kup nije problem a zna se zastobekrija1990 je napisao/la:Dobro je, dobro je...titula je nasaidemo sada u B. Luku jos taj kup uzeti, pa na pivu
Evropa Cao BanjalukaMaliMemo je napisao/la:Za sljedecu sezonu dolaze 2 nova igraca iz Koreje u FK Borac![]()
Liga Čao
Kup Čao
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
chaoligaMaliMemo je napisao/la:Za sljedecu sezonu dolaze 2 nova igraca iz Koreje u FK Borac![]()
Liga Čao
Kup Čao
chaokup
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
@Borčevac
biće ćevapi samo ponesi "maksuziju" da zalijemo
lp
biće ćevapi samo ponesi "maksuziju" da zalijemo
lp
26.05.2010-TITULA
Kako vas sramota nije, zemljaci ste i prepucavate se za sitnice!? Sport je najbolji i najveci ambasador pomirenja. Sirite bre malo ljubav i suzivot, j**bala vas mrznja i rataovi.
Usput, da i Borac osvoji titulu i kup, nebi bilo nezasluzeno.
Usput, da i Borac osvoji titulu i kup, nebi bilo nezasluzeno.
-
borcev_navijac
- Kontakt:
borcev_navijac je napisao/la:Jos su cetiri kola do kraja!
idemo dalje........
Sreca pa je kraj prvenstva Borac ni peti nebi bio.
cena a koje bi bilo tvoje sarajvo
LJUDI JOS SAMO 4 DANA DO SPEKTAKLA
LJUDI JOS SAMO 4 DANA DO SPEKTAKLA
- nikad_izvini
- Kontakt:
Zanimljivo, slažem se. Igrač utakmice je bio naš golman Šehićborcev_navijac je napisao/la:E j.ebo titulu sampiona koja se ovako osvaja ! popisam se na nju takvu
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ma dajte liga je smijesna, nisam mogao odigrati siroki u trebinju a znao sam da je dvica ....
Velez je igrao sa juniorima ja sam se u njih uzdao da ce odigrati posteno
cim sam vidio sastav bilo je ajd zdravo
ali jbg Rudar odmara u Banjaluci, sloboda u Prijedoru i onda kazu zasto niko ne gleda
Zeljovci oladite malo ne osvajate ligu sampiona vec namjesteno prvenstvo BIH, bolji ste od Borca u tome
idite na svoju temu i pustite nas da mi pricamo o Borcu
Velez je igrao sa juniorima ja sam se u njih uzdao da ce odigrati posteno
ali jbg Rudar odmara u Banjaluci, sloboda u Prijedoru i onda kazu zasto niko ne gleda
Zeljovci oladite malo ne osvajate ligu sampiona vec namjesteno prvenstvo BIH, bolji ste od Borca u tome
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.