FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 27 jul 2015, 11:25

Svi naši igrači (ovi mlađi) maštaju, a i mi s njima, da se prodaju u neku jaku ili barem u prilično jaku ligu jer tu su pare i njihova egzistencija. Je li tako?

E sad meni nije jasno kako oni to misle izvesti kad ne mogu odigrati dvije utakmice u 3-4 dana jer su umorni, dekocentrisani, emotivno ispražnjeni itd.
Najslabije utakmice u jačim ligama su u rangu Ferenca, a da ne govorim o jačim protivnicima iz jačih liga. Svi znamo da je tamo tempo igranja svakih 3-4 skoro normala.

Hoću da kažem da mladi igrači ako hoće nešto da naprave moraju uložiti dodatnog truda kako na fizičkom (kondicija, ishrana, teretana, sportski život itd.) tako i na psihičkom (pristup svakoj utakmici ko da je zadnja, što manje emocija itd.) ako hoće da budu pravi profesionalci da ne kažem zvijeri kakve moderni fudbal hoće, a sve će biti gore i gore.
Ovo nije problem samo Želje već sviju i zato ne ćudi činjenica da u zadnjih 20 godina imaš samo Džeku koji je napravio vrhunsku karijeru.
Znam da je liga truba, ali baš zato se i moraju dodatno truditi, a ne zadovoljavati da su ovdje kao nešto solidni i perspektivni igrači. Takvih je i još boljih pun dunjaluk.
Kad jarane u svih 30 kola budeš gino maksimalno i bio među najboljim na terenu konstantno bez opuštanja možda i zaigraš za lupam Augsbug protiv Dortmunda, a onda za tri dana odmah protiv Bayerna u kupu, a ne da ne možeš sebi doći 5 kola što si poginuo i doživio protiv Dortmunda.
Mislim da shvatate šta hoću reći.

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 27 jul 2015, 11:28

zeljo1974 je napisao/la:Bilo proslo ovo je bila jedna od oni tekmi kad ti nista ne ide od noge kad svaka odbijena lopta gura protivnika u sansu cini mi se iz takve situacije smo primili go
Bas s o tome razmisljao u toku utakmice...svaka lopta se odbije njima u noge ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jul 2015, 11:37

Jesam li ja jedni koji nije nasekiran nakon ovog poraza, ja kada sam vidio kako smo usli u utakmicu sve mi je mirisalo na ovakav ishod. Bitna stvar je da udjes u utakmicu 100 % cak i kada se radi o nasoj ligi. A mi nismo usli u takmu psihicki pripremljeni i eto a lako je moglo zavrsiti i drugacije da bude i 2-0 ili 1-1 ali opet mislim da je bitna utakmica koja nas ocekuje jer je ona teska haman pola miliona i glupo je da smo suncokreti da jedan dan mislimo jedno drugi dan drugo. Porazi su satavni dio igre bice ih jos i ne samo kod nas nego i kod drugih ekipa.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jul 2015, 11:41

teška je ona mnogo više sa kartama i TV pravima ako bi napravili još jedan podvig. može se reći da bi nam standard jako popravio standard u klubu...

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 27 jul 2015, 11:42

Ja nimalo nisam optimistican, ne znam zasto. Blago vama kad vas nije puno ovaj poraz uzdrmao, mene nekako itekako boli ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 jul 2015, 11:48

pile87 je napisao/la:Jesam li ja jedni koji nije nasekiran nakon ovog poraza, ja kada sam vidio kako smo usli u utakmicu sve mi je mirisalo na ovakav ishod. Bitna stvar je da udjes u utakmicu 100 % cak i kada se radi o nasoj ligi. A mi nismo usli u takmu psihicki pripremljeni i eto a lako je moglo zavrsiti i drugacije da bude i 2-0 ili 1-1 ali opet mislim da je bitna utakmica koja nas ocekuje jer je ona teska haman pola miliona i glupo je da smo suncokreti da jedan dan mislimo jedno drugi dan drugo. Porazi su satavni dio igre bice ih jos i ne samo kod nas nego i kod drugih ekipa.
Mediji pišu:
Protiv Standarda 150k eura TV prava
Učešće u trećem pretkolu Lige Evrope donosi 220k eura
Od posjete 80k eura
Treće pretkolo vrijedi 450k eura
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jul 2015, 11:50

dobro, posjeta će jako zavisiti od rezultata prve utakmice. ako bi nas ne d'o bog raznijeli mogli bi biti i u minusu sa troškovima.

ali neće :D

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 27 jul 2015, 11:52

Pare su prioritet, a para u kukuruzu nema. Pokusat dogurat sto dalje, prodat jos par momaka za neku ozbiljniju lovu kroz Evropu, uzet pinku na prava i reklame, zavrsit gs i pokrenut "Operaciju Stadion". Toliko je posla.

Liga nigdje nece pobjec, proljece je nase. Jel' treba statistika proteklih godina? Valjda ne...

KUPI CLANSKU!!!!!!!! :D
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 jul 2015, 11:55

A bit ce para i od Dzeke, treba samo pametno sa njima.
embrace the chaos

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 jul 2015, 11:55

Imao sam priliku da budem u drustvu navijaca kad smo igrali utakmice protiv Akranesa, Lilestroma, Njukastla, te poslije Malage. Dobro se sjecam kad je tad nas pomocni trener u razgovoru onako usputno postavio pitanje, poslije utakmice u Norveskoj:"Da li bi vi vise volili da prodjemo norvezane i da igramo dobro u Evropi ili da se okrenemo prvenstvu, jer nismo fizicki dorasli sljedecim protivnicima". Svi do jednog(navijaci) su rekli Evropa. Nazalost i dalje smo u tom jednom zaostatku. Obzirom da se sad fakticki ide od "0" i ides dalje moje misljenje da cemo i to popraviti u skorijoj buducnosti, u sto i ne sumnjam. Igraci vec sad imaju bolji teren za trening nego prije, omladinska skola ide u jos boljem smjeru po pitanju uslova. Jb ga da je prijasnja uprava bolje radilai i da nismo isli u minus sad bi drugacija situacija bila. Svi mi mozemo biti i razocarani i sl, ali nemojte biti ko suncokreti. Sinoc mi je bilo malo cudno kada sam dozivio poraz jer ne pamtim kad smo izgubili. Ko radi taj i grijesi. Momcima svaka cast za radost koja me drzala od 16.07. do 26.07. Nije mala stvar.

NEGO IMA LI NEKO DA SE NIJE UČLANIO???
CVAJU U RUKE I TRK PREMA DOLINI, URADITE TO!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 27 jul 2015, 12:12

Od krucijalnog znacaja nam je dobar rezultat u Belgiji, jer mi na onakvom Kosevo necemo moci razvit igru a kamoli oni koji nisu vidjeli ovako los travnjak a kamoli igrali
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 27 jul 2015, 12:12

Ja sam bila iznenadjena što su neki tako lahko upisivali 3 boda protiv Borca. Nisam očekivala sigurnu pobjedu, ali nisam ni očekivala onakav očaj. Isto k'o da su drugi ljudi izašli na teren, neprepoznatljivi. Koliko je ovaj poraz došao u pravo vrijeme što se tiče lige, toliko je i u pogrešno zbog EL, puno bi bolje bilo da dočekujemo tu utakmicu u onoj atmosferi kao poslije Ferencvaroša. Ovo je svakoga dobro uzdrmalo, ali eto, nemamo im šta zamjeriti, spustili su se na zemlju, sad nek se presaberu fino i obraduju nas ponovo.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 27 jul 2015, 12:14

avlami97 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Jesam li ja jedni koji nije nasekiran nakon ovog poraza, ja kada sam vidio kako smo usli u utakmicu sve mi je mirisalo na ovakav ishod. Bitna stvar je da udjes u utakmicu 100 % cak i kada se radi o nasoj ligi. A mi nismo usli u takmu psihicki pripremljeni i eto a lako je moglo zavrsiti i drugacije da bude i 2-0 ili 1-1 ali opet mislim da je bitna utakmica koja nas ocekuje jer je ona teska haman pola miliona i glupo je da smo suncokreti da jedan dan mislimo jedno drugi dan drugo. Porazi su satavni dio igre bice ih jos i ne samo kod nas nego i kod drugih ekipa.
Mediji pišu:
Od posjete 80k eura

Od posjete 80k?
To će ti mnogo zavisiti od rezultata iz prve tekme, za ovu cifru ti treba 20.000k na lavoru

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 27 jul 2015, 12:15

Racunajte njihove navijace koji su u ultra fazonu, staviti ulaznice 12-13e pa neka gledaju odakle je vedro.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 jul 2015, 12:23

Velahalve je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Mediji pišu:
Od posjete 80k eura

Od posjete 80k?
To će ti mnogo zavisiti od rezultata iz prve tekme, za ovu cifru ti treba 20.000k na lavoru
15 milja, sa prosječnom kartom od cenera, eto ti 150 milja KM + njihovi navijači. Na zapadu će biti najmanje 7 milja ljudi sa prosječnom cijenom karte od 16-17KM, pa ti vidi.
Mislim da će se od karata zaraditi više od 80 milja eura.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jul 2015, 12:28

Na sta Kosevo lici. :facepalm:

P.S. Treba staviti istu cijenu karti kao protiv Fenerca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 jul 2015, 12:33

Ja ne vidim nacin kako da se oporavi teren na kosevu do tekme...Dini Merlinu se sjetim komplet familije
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 jul 2015, 12:46

Znam da se čini mi se govorilo da nema prenošenja koeficijenata u play offu EL al' zanima me recimo teoretski kada bi prošli Standard da li bi bili nosioci u play offu kada bi se taj koeficijent prenosio? :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 27 jul 2015, 12:51

FaraonTM je napisao/la:Znam da se čini mi se govorilo da nema prenošenja koeficijenata u play offu EL al' zanima me recimo teoretski kada bi prošli Standard da li bi bili nosioci u play offu kada bi se taj koeficijent prenosio? :D
Da ali se koeficijent ne prenosi.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 jul 2015, 13:00

Ja mislim da ce biti 20 000 bez obzira na rezultat. Sjetite se potopa u Sloveniji i sasvim solidne posjete na Kosevu, a Standard je puno evropskiji od Maribora. Ako izvucemo kakav remi ili minimalan poraz, 27 000 mjera :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, LoveFootball1987 i 28 gostiju.