FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Provenzzano
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hvala vam momci !!! Ljoze Šampion
Cestitam na pobjedi,titula je sve blize
sad lagano do kraja,a ja odo pit pivu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Zeljo-St.Pauli
- Kontakt:
Forzaaaaa ZELJOOOOOOOO Momci cestitam na pobjedi.....
I da se ponovo rodim,cijeli zivot bih opet posvetio samo tebi.. ,,ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI,,
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 

jos nam bod treba eventualno sa gostovanja jer ne valja se u pitare pouzdat
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Nakon pijanog dana Sejo me budi
- Zeljo-St.Pauli
- Kontakt:
svak cast slika je PRAVAPonos Torina je napisao/la:
I da se ponovo rodim,cijeli zivot bih opet posvetio samo tebi.. ,,ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI,,
Tito te karindj'o uzimamo prvenstvo... Jao jao majko moja, željo šminka plava boja 

- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Cija majka tanku vunu prede
Zeljo SAMPIONNNNNN

Zeljo SAMPIONNNNNN
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
-
- Kontakt:
Ovo sto je prikazano danas u mostaru do 80-te min. je odlican fudbal bar prema javljanju izvjestaca bih radia kao i realnom dropovom pracenju tekme online- drop svaka cast na objektivnom izvjestavanju
to sto su velezovi igraci pali nakon 80-te minute nije nas problem nego njihov i tako nemogu protiv ŽELJE a mozda ni protiv borca kad im dodju jer i oni igraju do zadnje minute jakim tempom...
ZATO OSTAVITE SE PRIČA O NAMJEŠTANJU TEKME GLUPE SU PRILIČNO, JER I BORCU SE SPOČITAVALO DA SU NEOPRAVDANO POBIJEDILI TRAVNIK A TO NIJE ISTINA I TREBA JE PRIZNATI
to sto su velezovi igraci pali nakon 80-te minute nije nas problem nego njihov i tako nemogu protiv ŽELJE a mozda ni protiv borca kad im dodju jer i oni igraju do zadnje minute jakim tempom...
ZATO OSTAVITE SE PRIČA O NAMJEŠTANJU TEKME GLUPE SU PRILIČNO, JER I BORCU SE SPOČITAVALO DA SU NEOPRAVDANO POBIJEDILI TRAVNIK A TO NIJE ISTINA I TREBA JE PRIZNATI
26.05.2010-TITULA
- Ponos Torina
- Kontakt:
Igraci Veleza su igrali krvnicki 6-7 minuta prije kraja neznam tako sam cuo,tako kaze onaj sa bh radija 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Šalke 04-Željo 02,rutinski,šampionski,sjajno odrađena pobjeda koja nam,sad sam 99% siguran,donosi titulu prvaka na Grbavicu i koja nam donosi 22000 gledalaca protiv Laktaša na Grbavici.Još samo da puknemo Borca u srijedu u kupu,pitare u derbiju,Borca na Grbavici i Glasgow Rangers u avgustu i bićemo blizu onoga što zaslužujemo.
Čestitke za pobjedu,ako ne bude nikakvih iznenađenja do kraja uzimate titulu,koju ste po meni i zaslužili.Vama titula,nama Kup,bilo bi realno nakon svega.
Pozdrav

Pozdrav
čestitam vam na pobjedi,a vjerojatno i tituli,ipak kad već mi ne moremo osvojit,bolje da vi osvojite,jer po mom mišljenju borac nije zaslužio samim time što im za gol travniku,laktašima... na domaćem terenu treba 95 min da zabiju gol,a isto tako obe ekipe sam gledao na pecari,ono što sam od borca vidio je svih 10 igrača u svom polju i bunker,i to je taktika ali eto..
NAS JE ZELJO OPET ŠAMPION
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
ma objesi ti to macku o rep DUPLA KRUNA!Borčevac je napisao/la:Čestitke za pobjedu,ako ne bude nikakvih iznenađenja do kraja uzimate titulu,koju ste po meni i zaslužili.Vama titula,nama Kup,bilo bi realno nakon svega.![]()
Pozdrav
hahahaha ma može jarane što se mene tiče nije nikakav problemnime_tm87 je napisao/la:ma objesi ti to macku o rep DUPLA KRUNA!Borčevac je napisao/la:Čestitke za pobjedu,ako ne bude nikakvih iznenađenja do kraja uzimate titulu,koju ste po meni i zaslužili.Vama titula,nama Kup,bilo bi realno nakon svega.![]()
Pozdrav

AHAHAHH tako je , ja odigro cistu 2 i pogodionime_tm87 je napisao/la:ma objesi ti to macku o rep DUPLA KRUNA!Borčevac je napisao/la:Čestitke za pobjedu,ako ne bude nikakvih iznenađenja do kraja uzimate titulu,koju ste po meni i zaslužili.Vama titula,nama Kup,bilo bi realno nakon svega.![]()
Pozdrav

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.