FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Rezerve Bayerna dosle do pobjede nad rezervama Werdera rezultatom 2:1. Strijelci bili Yilmaz i Sene a za Werder je pogodio Feldhahn.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da, zadnja domaca utakmica Mehmeta kao trenera Bayern amatera. Kuda idu njegovi putevi, jos je neizvjesno. Kako sada stvari stoje radit ce kao co-komentator za neke njemacke tv kuce.
Sutra promocija novih Bayernovih dresova u mecu protiv Bochuma. Ja nikako da prihvatim ove crveno-bijele pruge. Zadnji prugasti dresovi su bili u vrijeme Klinsijeve igracke karijere. Ali, to je bilo crveno-plavo, sto mi je vise odgovaralo.
Ovo buduce mogu prihvatiti jedino ako ga king i u narednoj sezoni bude nosio.

Sutra promocija novih Bayernovih dresova u mecu protiv Bochuma. Ja nikako da prihvatim ove crveno-bijele pruge. Zadnji prugasti dresovi su bili u vrijeme Klinsijeve igracke karijere. Ali, to je bilo crveno-plavo, sto mi je vise odgovaralo.
Ovo buduce mogu prihvatiti jedino ako ga king i u narednoj sezoni bude nosio.

Vom Jäger zum Gejagten
Ukrali dresove od Zvijezde Gradacac.geronimo je napisao/la:Da, zadnja domaca utakmica Mehmeta kao trenera Bayern amatera. Kuda idu njegovi putevi, jos je neizvjesno. Kako sada stvari stoje radit ce kao co-komentator za neke njemacke tv kuce.
Sutra promocija novih Bayernovih dresova u mecu protiv Bochuma. Ja nikako da prihvatim ove crveno-bijele pruge. Zadnji prugasti dresovi su bili u vrijeme Klinsijeve igracke karijere. Ali, to je bilo crveno-plavo, sto mi je vise odgovaralo.![]()
Ovo buduce mogu prihvatiti jedino ako ga king i u narednoj sezoni bude nosio.![]()
Sta im je slijedece,mozda da zovu Husrefa Musemica da zamijeni ovog ''Leteceg Olandjanina''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 apr 2010, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bavarcii cestitke na prolazu ii da aBd osvojite LP
Osvetite Chelsea
Osvetite Chelsea
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
effe je king.effe_sa je napisao/la:sjecas se naseg cijenjenog effenberga kako je tek provocirao publiku na santiago bernabeu...pa skoro se fizicki jednom obracunao....il nas drugi junak oli kahn
u cetvrtak je bio sky-ov ekspert na tekmi ful-hsv.
jao mrcine
sad, stoji effe, kraj njega trohovski, pa sky moderator.
od jednog effenberga bi mogo napravit najmanje trojicu trohovskih.
reci cu vam nesto sto niste znali..
cak je i veliki kahn strahova od effe-a!
kaze da se prepo effea kad mu je priso u finalu lp protiv valencije i onako kapitenski, smrknuto, reko "oli, na tebe je red"!
e, sto se tice vaarta, bilo bi dobro da dodje.
kroosu produziti ugovor pa ga ostaviti u l´guzenu.
koliko mi je poznato, i on bi volio ostati tamo.
kloze-a prodati za tih 10 milionceka i onda bi jedno mjesto bilo upraznjeno a to misto bi moga popunit...dzeko!
ps
danas idemo po titulu!
pobjeda baye, pobjeda verdera, i titula je nasa!
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Novi dresovi isti od Atletik Bilbaa ili Crvene Zvezde...
Nesto kontam, ako osvojite LP, a vjerovatno hocete, kolko ce vas samo mrziti Italijani zbog Fiorentine, Juventusa, pa i Intera
Nesto kontam, ako osvojite LP, a vjerovatno hocete, kolko ce vas samo mrziti Italijani zbog Fiorentine, Juventusa, pa i Intera
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
tako je prodamo klosea miroljubljivo svaka mu cast za sve
uvijek cu ga postovati jer je veliki igrac,ali mislim da je usao u godine i da je dosao na red nekog mladjeg (nadam se Džeko)
sto se tice danasnje utakmice idemo lagano do pobjede.kad je koln uspio zabiti dva komada bochumu onda cemo im mi zabiti 5
i vjerujem da werder moze bar X izvuci kod schalkea
a za ligu prvaka njemacka je stigla italijane i sigurno ste culi da bayern mora bar do penala izdrzati,jer onda ce njemacka sigurno ostati 3 i imati 4 mjesta za ligu prvaka iduce godine,dakle moze bayern i izgubiti na penale ali opet ce ostati njemacka liga 3,ali opet sam siguran u nasu pobjedu u 90min jer nam pasu žabari
juventus,fiorentina pa sad inter, forzaaaa bayern
sto se tice danasnje utakmice idemo lagano do pobjede.kad je koln uspio zabiti dva komada bochumu onda cemo im mi zabiti 5
a za ligu prvaka njemacka je stigla italijane i sigurno ste culi da bayern mora bar do penala izdrzati,jer onda ce njemacka sigurno ostati 3 i imati 4 mjesta za ligu prvaka iduce godine,dakle moze bayern i izgubiti na penale ali opet ce ostati njemacka liga 3,ali opet sam siguran u nasu pobjedu u 90min jer nam pasu žabari
Da je Milan u pitanju, ne bih bas rekao da nam pasu zabari.BAVARAC DO GROBA je napisao/la: a za ligu prvaka njemacka je stigla italijane i sigurno ste culi da bayern mora bar do penala izdrzati,jer onda ce njemacka sigurno ostati 3 i imati 4 mjesta za ligu prvaka iduce godine,dakle moze bayern i izgubiti na penale ali opet ce ostati njemacka liga 3,ali opet sam siguran u nasu pobjedu u 90min jer nam pasu žabari![]()
Ako pobjedimo Inter, moze se slaviti do pocetka iduce sezone
ako pak izgubimo, onda ce nam sve ladje potonuti. Znaci, dvostruko slavlje ili kolektivno samoubistvo. 
Ah, da, postoji i treca varijanta...da izgubimo na penale (
), ali opet da spasimo Bundesligu.Daj nam jos toga sto nismo znalisecer je napisao/la: cak je i veliki kahn strahova od effe-a!

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Klose 10 milionceka. Strasan posao bi to bio. Realno Klose vise nema mjesta u Bayernu, tako da je njegova prodaja vrlo moguca, a samim tim ostaje jedno mjesto manjka u napadu. Ko ce popuniti to mjesto? Slatke muke Gaala sa izborom.
Danas po trijumf. Pobjeda se definitivno ne smije dovesti u pitanje, jer sve drugo osim iste bi bila katastrofa. Bochum trazi strasno vazne bodove spasa, ali i Byern bodove za prvaka, jos uz to igra se na Allianz Areni.
Danas po trijumf. Pobjeda se definitivno ne smije dovesti u pitanje, jer sve drugo osim iste bi bila katastrofa. Bochum trazi strasno vazne bodove spasa, ali i Byern bodove za prvaka, jos uz to igra se na Allianz Areni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
BAYERN PRVAK
baaaaaaayyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnnnnnnnnnn
BBBBBBBBBBBAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRNNNNNN
OSVOJILI SMO PRVU TITULU OVE GODINE
baaaaaaayyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnnnnnnnnnn
BBBBBBBBBBBAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRNNNNNN
OSVOJILI SMO PRVU TITULU OVE GODINE
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Bayern prvak to je definitivno...
3:0 vodimo protiv Bochuma....dok Schalke gubio 0:2 od Bremena
3:0 vodimo protiv Bochuma....dok Schalke gubio 0:2 od Bremena
A C A B !
Bayern hat deutsche Meisterschaft gewonnen.. Bayern!
Kakvo dvostruko slavlje,opet si poceo jesti slova.geronimo je napisao/la:Da je Milan u pitanju, ne bih bas rekao da nam pasu zabari.BAVARAC DO GROBA je napisao/la: a za ligu prvaka njemacka je stigla italijane i sigurno ste culi da bayern mora bar do penala izdrzati,jer onda ce njemacka sigurno ostati 3 i imati 4 mjesta za ligu prvaka iduce godine,dakle moze bayern i izgubiti na penale ali opet ce ostati njemacka liga 3,ali opet sam siguran u nasu pobjedu u 90min jer nam pasu žabari![]()
juventus,fiorentina pa sad inter, forzaaaa bayern![]()
Ako pobjedimo Inter, moze se slaviti do pocetka iduce sezoneako pak izgubimo, onda ce nam sve ladje potonuti. Znaci, dvostruko slavlje ili kolektivno samoubistvo.
![]()
Ah, da, postoji i treca varijanta...da izgubimo na penale (![]()
), ali opet da spasimo Bundesligu.
Daj nam jos toga sto nismo znalisecer je napisao/la: cak je i veliki kahn strahova od effe-a!![]()
Tri titule nije dvostruko slavlje,
Ili ti to jedino zbog broja numbera ''draj''jedes brojke.
BTW cestitamo postali ste majka hik.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ohooooo prvaciiiiii!!!!
FC BAYERN MUNCHEN-CHAMPION AGAIN.
Sve cestitke igracima, navijacima i cijeloj upravi. Prvi od tri trofeja je u rukama najtrofejnijeg kluba u Njemackoj.
This is for us!!!!

I na kraju:
[youtube][/youtube]
FC BAYERN MUNCHEN-CHAMPION AGAIN.
Sve cestitke igracima, navijacima i cijeloj upravi. Prvi od tri trofeja je u rukama najtrofejnijeg kluba u Njemackoj.
This is for us!!!!

I na kraju:
[youtube][/youtube]
Šaaaamppppppiiiiiioooooooniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- moustapha
- Kontakt:
Prva titula je tu. Bravo momci! Sada imaju vremena da se u rahatluku spremaju za finale LP. Tu je negdje i finale kupa, ali nema veze, to ce biti samo jedna dobra provjera pred okrsaj sa Interom.
Muller, King!

[youtube][/youtube]
Muller, King!

[youtube][/youtube]
#divovi
I titula je tu, ostvaren je cilj za ovu sezonu,a sve ostalo ste se napravi dobro je. Svaka im cast i lijepo je vidjet ovakav Bayern koji je stvarno jak i mlad
.
--Pametnij popusta--
- bayern4ever
- Kontakt:
Haha stize titula bundeslige a za njom jos 2 abd nas bayo je opet mocan po stare dane
. 
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Ma ako nedodju te 2 dolazi garant 1 Schalke nije u nekoj formi, sto se tice LP mislim da imamo dobre sanse ali ako ne ove sezone mora slijedecebayern4ever je napisao/la:Haha stize titula bundeslige a za njom jos 2 abd nas bayo je opet mocan po stare dane.
--Pametnij popusta--
Čestitke na tituli 
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.