BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
6150 eura
BiH Tenis
I ovo da doživim Super Mirza.
Volio bi da vidim u narednom vremenu neki intervju sa njim,nadam se da neće u sljedećim turnirima razočarati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Volio bi da vidim u narednom vremenu neki intervju sa njim,nadam se da neće u sljedećim turnirima razočarati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Campione sto bi rekli talijani
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pogledat meč od prošle godine pa ovo finale, velika razlika. Prošle godine bi jedva izdržao razmjenu od 4-5 udaraca jer bi jedan od tih završio u dnu mreže. Da ne govorim o fh iz trka, nije bukvalno to ni imao a sad sve to radi sa lakoćom. Vidi se da je radio i na igri i na psihi. Definitvno do kraja godine može do TOP 100.
Očekujem da i Damir proradi, treba radit na psihi, to jest manje se nervirat a da Mirza nastavi sa ovim. Mogli bi na AO imati dva predstavnika u MD, bez da su kvale igrali.
Očekujem da i Damir proradi, treba radit na psihi, to jest manje se nervirat a da Mirza nastavi sa ovim. Mogli bi na AO imati dva predstavnika u MD, bez da su kvale igrali.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ja sam primjetio da je popravio bh i to fino, naravno nema neku jacinu u tom udarcu al bitno je da samo nastavi u ovom tempu i bit ce ok. Igra na mrezi je kriminalna al i to ce nadam se popraviti. Najvise me raduje psiha, jer nije pao poslije ricardasovog izjednacenja, i gubitka serve u prvom geamu treceg seta. Jednostavno znao je sta je zeli i to je ostvario. Bilo bi lijepo da do kvala us opena ostavri dva dobra rezultata spaniji i sloveniji kojim bi dosao recimo oko 130-tog mjesta na listi. Kad pocinju kvale za US open??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
24. august, ta sedmica
Pozdrav momci? Jel mogu nedke nac sve uspjehe Damira Dzumhura?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
AsharaK je napisao/la:Pozdrav momci? Jel mogu nedke nac sve uspjehe Damira Dzumhura?
https://en.wikipedia.org/wiki/Damir_D%C5%BEumhur
Nije zar da ima samo 4 celendzer titule?
4 titule i 3 finala - nije to tako mali uspjeh kako ti se ciniAsharaK je napisao/la:Nije zar da ima samo 4 celendzer titule?
Nije, al brate iizgledalo mi je kao da ima vise svakako 
4 titule, još 3 finala
12 titula na futuresima, 1 finale
polufinale ATP 250
2x 3. kolo na GSu, 5 učešća na GSovima
polufinale ATP 250
shminka je napisao/la:4 titule, još 3 finala
polufinale ATP 250
treba istaci i juniorske uspjehe, treci igrac svijeta - i bronzana medalja sa olimpijskih igara za mlade
Ma dobro juniorski uspjesi nisu toliko bitni, profi karijera se gleda...koliko je samo dobrih juniora bilo, koji nisu napravili ništa na profi touru
Hvala momci, trebalo mi je za jednog foruma 
true story - ali damir jeshminka je napisao/la:Ma dobro juniorski uspjesi nisu toliko bitni, profi karijera se gleda...koliko je samo dobrih juniora bilo, koji nisu napravili ništa na profi touru
- el-fighter
- Kontakt:
Nadam se da ce ova godina biti presudna za Mirzu. Sada je konacno napravio iskorak i treba samo nastaviti. TOP 100 definitivno nije daleko, a onda sve ide lakse.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Poceo je tomo izgubio servis odma na pocetku ali odma pravi rebreak , valjda uzme ovo danas... Organizacija ovog turnira je blago receno kurcina , pa covjek po 2 puta trazi peskir i loptice djeca ko izgubljena elem kako vidim nit ih ima dovoljno cccc. I naravno njega to pocne nervirat i onda nabija loptice u mrezu i huja se...
Hajmo Tomo uzeo si lagano drugi set,zavrsiti ovo rutinski
Bravo Tomice , prvi set je bio nervozan uzasno u drugom ga je glimnuo bas momacki treci rutinski bez puno komplikovanja... Bitna pobjeda za Tomu svakako kad bi De bakker zijanio kako mogao bi i dalje ici ali hajde moze se potuci i sa njim nije ni on krema tenisa trebao bi ako zeli napredovati takvim igracima pruzat veliki otpor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.