likusa je napisao/la:Da li neko zna koga da kontaktiram u vezi clanske, pa ne treba do Visokog isporuka 7 dana
Ako rade preko BH pošte, treba i do 10 dana.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
likusa je napisao/la:Da li neko zna koga da kontaktiram u vezi clanske, pa ne treba do Visokog isporuka 7 dana
Od te online kupovine nema nista, onog ni jednog proizvoda nemas u fanshopugodrina je napisao/la:A nije valjda da se toliko ceka, ja cekam platu pa da ispunim taj formular i zatrazim onaj link sto je neko postavljo za online kupovinu
Od te online kupovine nema nista, onog ni jednog proizvoda nemas u fanshopugodrina je napisao/la:A nije valjda da se toliko ceka, ja cekam platu pa da ispunim taj formular i zatrazim onaj link sto je neko postavljo za online kupovinu
Jbt, naručim majicu iz Tuzle i niti sam vidio poštara niti onaj žuti papirić, a uzeli su pare za poštarinu, lopovitm8782 je napisao/la:BH Pošta je čudo, nekoliko puta sam s njima radio i nikad više.
Aaa ma dobro skontat cu nekako uzet nestoAsharaK je napisao/la:Od te online kupovine nema nista, onog ni jednog proizvoda nemas u fanshopugodrina je napisao/la:A nije valjda da se toliko ceka, ja cekam platu pa da ispunim taj formular i zatrazim onaj link sto je neko postavljo za online kupovinu
Haman je pustili da vjetar nosi ccDR.HOUSE je napisao/la:na drugom forumu frajer je rekao da mu je receno2-3 sedmice a zivi cini mi se u Brezi
Ja sam uplatio u srijedu i jos uvijek cekam. To ti je info iz prve ruke sto se tice nas 'potencijalno uclanjenih'..(inace Tr je u pitanju)terabajt je napisao/la:Nadam se da ovo nije tacno za clanske da ce ljudi cekati po mjesec dana da im se nesto dostavi, placena je postarina od 3 km i toliko kosta preporucena posta koja stigne za dan ili dva i ako ne stigne na odrediste ona bude vracena posiljaocu. Nadam se da ovo nije istina sto kolega gore napisa jer je to strasno lose po imidz kluba i odnos prema navijacima. Nadam se da ce neko reci ispravne informacije.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Elvakov, f16, istokzeljo, kosuljaplava, WeekendOffender i 86 gostiju.