FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Malo povjerenja u ekipu i manje srkleta svima bi dobro došlo.
Re: FK Sarajevo
Mene radovac previse pogresnih dodavanja...Bosniacum Lilium je napisao/la:Realan rezultat nakon prvih 45. minuta bi bio 4-1. Ali eto imaju drugo poluvrijeme da se poprave
Zabrinjava me Puzigaca
Meša![]()
Vidjelo se da cemo preokrenuti do poluvremena, ali nisam znao da ce to biti ovako spektakularno
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
al' se vi iz Bugojna gotivite medjusobno, mada cujem price da je izdajica, jer je navijao za nkzaleksandar_veliki je napisao/la:Dajte covjeku povjerenje, dajte malo aplauza, ovacija, ne samo vi, nego i strucni stab. Bez obzira na gol, danas je sjajan, zeljan igre, a gol je nagrada...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nek smo ga na pocetku primili, da nas odma malo spusti, bit ce toga jos. Idemo ovdje dati jos koji.
Pozdrav za nukleusa bubuljichara shtarog.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pozdrav za nukleusa bubuljichara shtarog.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I Radovac, bravoMCMXLVI je napisao/la:Mene radovac previse pogresnih dodavanja...Bosniacum Lilium je napisao/la:Realan rezultat nakon prvih 45. minuta bi bio 4-1. Ali eto imaju drugo poluvrijeme da se poprave
Zabrinjava me Puzigaca
Meša![]()
Vidjelo se da cemo preokrenuti do poluvremena, ali nisam znao da ce to biti ovako spektakularno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jarane realno zabio je golcinu al prvi dio poluvremena kad sam to napisao je bio los, pred kraj bolji , ja ne znam jel on povrjedjen il mu snage fali al mu fali nesta jer znam kako je povlacio u Rijeci nabiraoBosnianKingdom je napisao/la:Sta sada kažeš hahahapaulus je napisao/la:Joj Alispahic ce kazu eksplodirati , Nije njega Kek djaba odstranio
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Kriv je hebibovic,nemozes ocekivati od golmana da stize ovoEdoBa je napisao/la:Mozda je trebao ici nogom , ali uhvatiti nije smiJoArhitekt je napisao/la:Ostrakovic nije kriv za gol ni 1%
Re: Odg: FK Sarajevo
@ljiljane
Koliko sam ja primjetio upisao je dvije asistencije
Koliko sam ja primjetio upisao je dvije asistencije
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma koji penal , onda je i njima trebao svirati kad je Barbaric rukom igraopaulus je napisao/la:a ovaj smrdo sudija cist nam penal nije svirao
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Golcine za preokret. Benkara odmah poceo trpat u prvom kolu, mislim da ide 20+ ove sezone.
Mislim da ce igraci Drine drzat tempo jos nekih 15-20 minuta u nastavku a onda im napunit mrezu do vrha
Mislim da ce igraci Drine drzat tempo jos nekih 15-20 minuta u nastavku a onda im napunit mrezu do vrha
ZZ
Izgubi li Ibraković posao ove sezone izgubiti će ga radi golmana zapamtite šta vam govorim. Ide glavom na loptu, a ono se baca i rukama boksuje. Dejan Bandović (kepec) je bolji od Oštrakovića duplo. Mučno je više gledati dugogodišnje probleme sa golmanom, ovo je postalo neizdržljivo i za FKS i za zdravlje navijača.
SRETAN BROJ - 1725
I mene al bez zajebancije puno se manta sa loptom nazad .Sve u svemu daleko smo bolji od ove Drine i treba izac i kaznit ih za onaj go sa jedno 3 komada josBosniacum Lilium je napisao/la:Realan rezultat nakon prvih 45. minuta bi bio 4-1. Ali eto imaju drugo poluvrijeme da se poprave
Zabrinjava me Puzigaca
Meša![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Jel se ti šališ? Nije smio hvatiti u 16? Zašto ako mi možeš odgovoriti?Arhitekt je napisao/la:Kriv je hebibovic,nemozes ocekivati od golmana da stize ovoEdoBa je napisao/la:Mozda je trebao ici nogom , ali uhvatiti nije smiJoArhitekt je napisao/la:Ostrakovic nije kriv za gol ni 1%
Edit: Jel nama Oštraković jedini golman u ekipi?
- kenanbrajic
- Kontakt:
Moje viđenje prvog poluvremena:
GENERALNO: Ušli u utakmicu ko da vodimo 3:0. Ova i ovakva Drina, NIJE SMJELA preći centar. Valjda iz guz-a u glavu ušlo, pa smo stavili stvari na svoje mjesto
1. OŠTRAKOVIĆ - Znate onaj osjećaj, kad svaka lopta koja ide prema golmanu, nesvjesno zadržiš dah.
2. PUZIGAĆA - On isto ko da ima on/off prekidač koji neko stalno pali/gasi...čas ide, čas ni naopako
3. BARBARIĆ - Klasa.Tačka.
4. STEPANOV - Ako do kraja prvenstva, ovaj čovjek ostane u FKS, biće super. Očekujem da kaže "znate šta je...hebte se vi..." i sam ode...
5. HEBIBOVIĆ - Nit smrdi nit miriše.
6. RADOVAC - Igra mu se. Ima onaj neki...hm...vic...ide mu pas, ima ideju.
7. CIMIROT - Više defanzivan nego ofanzivan. Standardan.
8. BEKIĆ - Ma mislim da nije još sjeo na svoje mjesto.
9. ALISPAHIĆ - Misli. Ima ideju. Meščini da mu fali malo uigravanja sa ekipom. Ima on ono nešto. Vrijeme će pokazati.
10. VELKOSKI - Izgleda mi da jedva čeka da ode. (Moje mišljenje).
11. BENKO - Stara kuka. Ko lešinar čeka na pas. Nije loše.
Valjda će se utisak popraviti na kraju.
GENERALNO: Ušli u utakmicu ko da vodimo 3:0. Ova i ovakva Drina, NIJE SMJELA preći centar. Valjda iz guz-a u glavu ušlo, pa smo stavili stvari na svoje mjesto
1. OŠTRAKOVIĆ - Znate onaj osjećaj, kad svaka lopta koja ide prema golmanu, nesvjesno zadržiš dah.
2. PUZIGAĆA - On isto ko da ima on/off prekidač koji neko stalno pali/gasi...čas ide, čas ni naopako
3. BARBARIĆ - Klasa.Tačka.
4. STEPANOV - Ako do kraja prvenstva, ovaj čovjek ostane u FKS, biće super. Očekujem da kaže "znate šta je...hebte se vi..." i sam ode...
5. HEBIBOVIĆ - Nit smrdi nit miriše.
6. RADOVAC - Igra mu se. Ima onaj neki...hm...vic...ide mu pas, ima ideju.
7. CIMIROT - Više defanzivan nego ofanzivan. Standardan.
8. BEKIĆ - Ma mislim da nije još sjeo na svoje mjesto.
9. ALISPAHIĆ - Misli. Ima ideju. Meščini da mu fali malo uigravanja sa ekipom. Ima on ono nešto. Vrijeme će pokazati.
10. VELKOSKI - Izgleda mi da jedva čeka da ode. (Moje mišljenje).
11. BENKO - Stara kuka. Ko lešinar čeka na pas. Nije loše.
Valjda će se utisak popraviti na kraju.
Boksuje van 16?pitic je napisao/la:Izgubi li Ibraković posao ove sezone izgubiti će ga radi golmana zapamtite šta vam govorim. Ide glavom na loptu, a ono se baca i rukama boksuje. Dejan Bandović (kepec) je bolji od Oštrakovića duplo. Mučno je više gledati dugogodišnje probleme sa golmanom, ovo je postalo neizdržljivo i za FKS i za zdravlje navijača.
I rupa plakaloorbit je napisao/la:Jel se ti šališ? Nije smio hvatiti u 16? Zašto ako mi možeš odgovoriti?Arhitekt je napisao/la:Kriv je hebibovic,nemozes ocekivati od golmana da stize ovoEdoBa je napisao/la: Mozda je trebao ici nogom , ali uhvatiti nije smiJo
Edit: Jel nama Oštraković jedini golman u ekipi?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Puzigaća je realno govoreći najslabija karika Sarajeva već dvije godine ... čovjek nabija statistiku na penalima, nekakvim ubacivanjima iz auta ala Rory Delap i 'borbenim' ukilzavanjima kada je svima jasno da nema šanse da stigne loptu.
Sporijeg beka i beka sa lošijim centaršutem nisam vidio odavno, a za očekivat je da će postajati samo lošiji vremenom.
Sporijeg beka i beka sa lošijim centaršutem nisam vidio odavno, a za očekivat je da će postajati samo lošiji vremenom.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 27 jul 2015, 18:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ako je van 16 (što nisam upratio zbog loše kvalitete slike) onda je čist.Arhitekt je napisao/la:Boksuje van 16?pitic je napisao/la:Izgubi li Ibraković posao ove sezone izgubiti će ga radi golmana zapamtite šta vam govorim. Ide glavom na loptu, a ono se baca i rukama boksuje. Dejan Bandović (kepec) je bolji od Oštrakovića duplo. Mučno je više gledati dugogodišnje probleme sa golmanom, ovo je postalo neizdržljivo i za FKS i za zdravlje navijača.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.